Jimbo13fe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν παιδιά θέλει αρκετή προσοχή σε ότι αφορά το πίσω μέρος, καθώς είναι αρκετές οι περιπτώσεις που το ανταλλακτικο φαίνεται για γνήσιο, αλλά έχει μεγάλη διάφορα με το αρχικό, και αυτό έχει ως συνέπεια την υπερθέρμανση του κινητού, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Και το ότι λένε σε μια περιγραφή ή ακόμα και στη συσκευασία "ORIGINAL" δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Φιλικά πάντα, Δημήτρης
omokas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τα σπαει!!!! Ωραιος,οποτε δε χρειαζεται να πολυσκάμε για γρατζουνιες (τουλαχιστον στο πισω μερος) εφοσον ειναι ευκολο να αλλαχτει, παραγγελνεις μια ασπρη ή μαυρη πρόσοψη και ειναι τελειο!! Αν δε μου αρεσει η zagg θα παραγγειλω ενα ασπρο κ εγω!! Να σε ρωτησω, ειναι το ιδιο υλικο με το γνησιο;; Τουλαχιστον ως προς την υφη.. Απο που καταλαβες οτι ειναι "γνήσιο" ;;; Καταλαβαινω οτι ειναι γνησιο επειδη εχει την ιδια ακριβως υφη το υλικο. Και δεν ειναι πλαστικο, ειναι σαν την μαυρη πισω οψη. Δεν λεω οτι δεν μπορουνα να το αντιγραψουν οι κινεζοι, ΑΛΛΑ το γνησιο εχει σιδερενια "στηριγματα" εχει που μπενουν οι βιδουλες κατω-κατω
athlios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο! Με γεια . Να ρωτησω τωρα εγω ? αυτο ας πουμε τι διαφορα να εχει ?
omokas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο! Με γεια . Να ρωτησω τωρα εγω ? αυτο ας πουμε τι διαφορα να εχει ? Αυτο ειναι μονο το γυαλι, που σημαινει οτι θα πρεπει εσυ να αλλαξεις ολο το γυαλλι απο την προηγουμενη προσοψη (δηλαδη αυτη που εχει στο iPhone 4 οταν το αγορασες). Για να αλλαξεις ομως το γυαλι θα πρεπει να σπασεις το αλλο Και δεν ειναι ΟΕΜ αυτο στο λινκ
athlios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δε καταλαβα , τι εννοεις ολο το γυαλι ? και συ το γυαλι δεν αλλαξες? :s . Και γενικως δεν νομιζω να κυκλοφορουν ακομα oem αφου οπως ειπανε παραπανω δεν εχουν κυκλοφορησει.
omokas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δε καταλαβα , τι εννοεις ολο το γυαλι ? και συ το γυαλι δεν αλλαξες? :s . Και γενικως δεν νομιζω να κυκλοφορουν ακομα oem αφου οπως ειπανε παραπανω δεν εχουν κυκλοφορησει. Το γυαλι που βρηκες στο ebay "καθεται" σε μια βαση οπου εχει κατι σαν "ποδαρακια" που εφαρμοζουν μεσα στο iPhone 4. Εσυ βρηκες μονο το γυαλι που σημαινει οτι πρεπει να παρεις και "mounting frame" - οπου δεν θα το βρεις στο ebay. Υπαρχουν ΟΕΜ επειδη το εργοστασιο της Foxconn τα δινει σε μεταπωλητες (παρανομα εννοειτε, χωρις την αδεια της Apple)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.