Προς το περιεχόμενο

Πισω οψη για iPhone 4 - τελωνειο

omokas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά πως έχουν OEM άσπρα αφου η ιδια η Apple δεν τα παραδίδει και είχε ανακοινώσει πως έχει πρόβλημα με την κατασκευη τους;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά πως έχουν OEM άσπρα αφου η ιδια η Apple δεν τα παραδίδει και είχε ανακοινώσει πως έχει πρόβλημα με την κατασκευη τους;

H foxconn τα δινει στους κινεζους και μετα πανε παντου ;)

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε, για να πληρώσεις δασμούς πρέπει να κοστολογηθεί το δέμα πάνω από 200Ευρώ. Αλλά για να πάρει τη σφραγίδα "ατελώς" πληρώνεις 3 Ευρώ. Αυτό γίνεται μόνο αν ασχοληθούν με το δέμα, διαφορετικά δεν πληρώνεις τίποτα.

Δημοσ.
Καλα και βγαλανε μονο για την πισω οψη ? Η μπροστα που πηηηγε?

Βγαλανε και για μπροστα, αλλα ειναι πανδυσκολο (τουλαχιστον για εμενα) να το ανοιξω, να το κανω βιδες και μετα να το ξαναφτιαξω...

Δημοσ.

Χμ, η μπροστά πρόσοψη, αν δεν κάνω λάθος είναι κολλημένη με την οθόνη του iPhone 4. Εγώ δε θα διακινδύνευα να την αντικαταστήσω. :-)

Δημοσ.

Αυτο το site εχει αυθεντικα? που θελω κατι για htc?

και εχει νοημα ποια μεταφορικα θα επιλεξω??

απλα παραγγελνω?

Δημοσ.
Χμ, η μπροστά πρόσοψη, αν δεν κάνω λάθος είναι κολλημένη με την οθόνη του iPhone 4. Εγώ δε θα διακινδύνευα να την αντικαταστήσω. :-)

Δεν ειναι κολλημενη, η μπροστα οψη ειναι η οθονη αφης μονο (digitiser) :)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια το παραγειλα, και ειπα στον πωλητη να το στειλει με DHL, και ηταν 20 ευρω παραπανω, τα πληρωσα και θα μου ερθει σε 2-3 μερες.

Θα ποσταρω εικονες μολις το παρω και το βαλω :)

Αν καποιoς ενδιαφερεται να το παραγηλει (ερχετε με το δαχτυλιδι της καμερας, με τον φακο της καμερας, με τα παντα, ειναι ετοιμο να μπει) το λινκ ειναι αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360296168910

:)

Δημοσ.

Να πως ειναι το iPhone μου μετα την εγκατασταση της Πισω Οψης :)

Να κανω λιγο επεξεργασια στο βιντεο το αλλο και θα το ανεβασω, λογικα το βραδι θα το εχω ανεβασει και θα το ποσταρω εδω :)

Και το βιντεο που σας υποσχεθικα :)

Δημοσ.

Τα σπαει!!!! Ωραιος,

οποτε δε χρειαζεται να πολυσκάμε για γρατζουνιες (τουλαχιστον στο πισω μερος) εφοσον ειναι ευκολο να αλλαχτει, παραγγελνεις μια ασπρη ή μαυρη πρόσοψη και ειναι τελειο!! Αν δε μου αρεσει η zagg θα παραγγειλω ενα ασπρο κ εγω!! Να σε ρωτησω, ειναι το ιδιο υλικο με το γνησιο;; Τουλαχιστον ως προς την υφη.. Απο που καταλαβες οτι ειναι "γνήσιο" ;;;

Δημοσ.
H foxconn τα δινει στους κινεζους και μετα πανε παντου ;)

νομίζω η ιστορία πάει αλλιώς.

Οι κινέζοι που δουλεύουν εκεί, τα τσεπώνουν, οι κινέζοι επιτηρητές κάνουν τα στραβά μάτια και όλοι μετά τα πουλάνε στη σελίδα τους.

:-D

---------- Προσθήκη στις 03:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:18 ----------

Τα σπαει!!!! Ωραιος,

οποτε δε χρειαζεται να πολυσκάμε για γρατζουνιες (τουλαχιστον στο πισω μερος) εφοσον ειναι ευκολο να αλλαχτει, παραγγελνεις μια ασπρη ή μαυρη πρόσοψη και ειναι τελειο!! Αν δε μου αρεσει η zagg θα παραγγειλω ενα ασπρο κ εγω!! Να σε ρωτησω, ειναι το ιδιο υλικο με το γνησιο;; Τουλαχιστον ως προς την υφη.. Απο που καταλαβες οτι ειναι "γνήσιο" ;;;

Γράφει "Original part" στο κουτί του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...