kebinB Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 καλά πως έχουν OEM άσπρα αφου η ιδια η Apple δεν τα παραδίδει και είχε ανακοινώσει πως έχει πρόβλημα με την κατασκευη τους;
omokas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλά πως έχουν OEM άσπρα αφου η ιδια η Apple δεν τα παραδίδει και είχε ανακοινώσει πως έχει πρόβλημα με την κατασκευη τους; H foxconn τα δινει στους κινεζους και μετα πανε παντου
dimt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ανησυχείτε, για να πληρώσεις δασμούς πρέπει να κοστολογηθεί το δέμα πάνω από 200Ευρώ. Αλλά για να πάρει τη σφραγίδα "ατελώς" πληρώνεις 3 Ευρώ. Αυτό γίνεται μόνο αν ασχοληθούν με το δέμα, διαφορετικά δεν πληρώνεις τίποτα.
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα και βγαλανε μονο για την πισω οψη ? Η μπροστα που πηηηγε?
omokas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα και βγαλανε μονο για την πισω οψη ? Η μπροστα που πηηηγε? Βγαλανε και για μπροστα, αλλα ειναι πανδυσκολο (τουλαχιστον για εμενα) να το ανοιξω, να το κανω βιδες και μετα να το ξαναφτιαξω...
georgeadams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ, η μπροστά πρόσοψη, αν δεν κάνω λάθος είναι κολλημένη με την οθόνη του iPhone 4. Εγώ δε θα διακινδύνευα να την αντικαταστήσω.
anesperos13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο το site εχει αυθεντικα? που θελω κατι για htc? και εχει νοημα ποια μεταφορικα θα επιλεξω?? απλα παραγγελνω?
omokas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ, η μπροστά πρόσοψη, αν δεν κάνω λάθος είναι κολλημένη με την οθόνη του iPhone 4. Εγώ δε θα διακινδύνευα να την αντικαταστήσω. Δεν ειναι κολλημενη, η μπροστα οψη ειναι η οθονη αφης μονο (digitiser) --------------------------------------------------------------------------------------------- Παιδια το παραγειλα, και ειπα στον πωλητη να το στειλει με DHL, και ηταν 20 ευρω παραπανω, τα πληρωσα και θα μου ερθει σε 2-3 μερες. Θα ποσταρω εικονες μολις το παρω και το βαλω Αν καποιoς ενδιαφερεται να το παραγηλει (ερχετε με το δαχτυλιδι της καμερας, με τον φακο της καμερας, με τα παντα, ειναι ετοιμο να μπει) το λινκ ειναι αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360296168910
omokas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το παρέλαβα. Είναι αυθεντικό και θα το βάλω σήμερα, θα τραβηξω βίντεο
omokas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Να πως ειναι το iPhone μου μετα την εγκατασταση της Πισω Οψης Να κανω λιγο επεξεργασια στο βιντεο το αλλο και θα το ανεβασω, λογικα το βραδι θα το εχω ανεβασει και θα το ποσταρω εδω Και το βιντεο που σας υποσχεθικα
djmanosv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τα σπαει!!!! Ωραιος, οποτε δε χρειαζεται να πολυσκάμε για γρατζουνιες (τουλαχιστον στο πισω μερος) εφοσον ειναι ευκολο να αλλαχτει, παραγγελνεις μια ασπρη ή μαυρη πρόσοψη και ειναι τελειο!! Αν δε μου αρεσει η zagg θα παραγγειλω ενα ασπρο κ εγω!! Να σε ρωτησω, ειναι το ιδιο υλικο με το γνησιο;; Τουλαχιστον ως προς την υφη.. Απο που καταλαβες οτι ειναι "γνήσιο" ;;;
alexioualexios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 H foxconn τα δινει στους κινεζους και μετα πανε παντου νομίζω η ιστορία πάει αλλιώς. Οι κινέζοι που δουλεύουν εκεί, τα τσεπώνουν, οι κινέζοι επιτηρητές κάνουν τα στραβά μάτια και όλοι μετά τα πουλάνε στη σελίδα τους. ---------- Προσθήκη στις 03:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:18 ---------- Τα σπαει!!!! Ωραιος,οποτε δε χρειαζεται να πολυσκάμε για γρατζουνιες (τουλαχιστον στο πισω μερος) εφοσον ειναι ευκολο να αλλαχτει, παραγγελνεις μια ασπρη ή μαυρη πρόσοψη και ειναι τελειο!! Αν δε μου αρεσει η zagg θα παραγγειλω ενα ασπρο κ εγω!! Να σε ρωτησω, ειναι το ιδιο υλικο με το γνησιο;; Τουλαχιστον ως προς την υφη.. Απο που καταλαβες οτι ειναι "γνήσιο" ;;; Γράφει "Original part" στο κουτί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.