sqratch Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει καποιος τροπος να αξιοποιησω το παλιό hardware που έχω; Συγκεκριμένα μιλάω για: 2χ soundblaster live καρτες ήχου 1 nec dvd rom 1 teac cd-r 40χ 1 plextor cd-r 1 web cam creative και μια της philips 1 modem 56000kbps και τελος μια pci καρτα που βγαζει usb 2.0 και firewire θυρες.... εγω φανταζομαι πως όχι....ίσως οι web cam και η pci να αξίζουν κατι...αλλα τέλος παντων... πέρα απο αυτό,αν δεν αξίζουν μια όλα αυτα, πού μπορώ να τα δωσω για ανακύκλωση, υπαρχουν συγκεκριμένα μαγαζία;
sqratch Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει καποιος τροπος να αξιοποιησω το παλιό hardware που έχω; Συγκεκριμένα μιλάω για: 2χ soundblaster live καρτες ήχου 1 nec dvd rom 1 teac cd-r 40χ 1 plextor cd-r 1 web cam creative και μια της philips 1 modem 56000kbps και τελος μια pci καρτα που βγαζει usb 2.0 και firewire θυρες.... εγω φανταζομαι πως όχι....ίσως οι web cam και η pci να αξίζουν κατι...αλλα τέλος παντων... πέρα απο αυτό,αν δεν αξίζουν μια όλα αυτα, πού μπορώ να τα δωσω για ανακύκλωση, υπαρχουν συγκεκριμένα μαγαζία;
antonl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Για ό,τι δε σου χρησιμεύσει πάντως υπάρχει κι αυτό το είδος ανακύκλωσης
antonl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Για ό,τι δε σου χρησιμεύσει πάντως υπάρχει κι αυτό το είδος ανακύκλωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.