Oscar_Mike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 πω ρε φιλε πικρα... την αμέριστη συμπαράσταση μου, πάντως δες την θετική πλευρά (αν υπάρχει...) είχες ticket για θεσσαλονίκη, στην τελική αν δεν το βρείς βγάζεις άλλο, αν είχες για αθηνα στις 17 του μηνα που είναι sold-out την είχες κάτσει πραγματικά!
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 πω ρε φιλε πικρα... την αμέριστη συμπαράσταση μου, πάντως δες την θετική πλευρά (αν υπάρχει...) είχες ticket για θεσσαλονίκη, στην τελική αν δεν το βρείς βγάζεις άλλο, αν είχες για αθηνα στις 17 του μηνα που είναι sold-out την είχες κάτσει πραγματικά!
strat92man Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ηλεκτρική σκούπα έβαλες? χαοχαοχαο Περασε η Μαμα ;;; ---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:15 ---------- LoL έχω κάνει το ίδιο ακριβώς. me too(και εγω)
freedubus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παπαριές, κάπου το έβαλες και δε θυμάσαι. Φάε τον τόπο. Έτσι κι εγώ, είχα χάσει 200 ευρώ και ήμουν σίγουρος οτι τα ψύρισε ο συγκάτοικός μου. Έτσι τον πέταξα έξω αφού του΄χωσα πρώτα και καναδύο. Μάλιστα κράτησα και μια τηλεόραση που είχε για αποζημίωση. Μετά από λίγους μήνες λοιπόν ανοίγω ένα βιβλίο κάτι να δώ και τσούπ νάσου τα διακό.
PaNtErAz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παπαριές, κάπου το έβαλες και δε θυμάσαι. Φάε τον τόπο. Έτσι κι εγώ, είχα χάσει 200 ευρώ και ήμουν σίγουρος οτι τα ψύρισε ο συγκάτοικός μου. Έτσι τον πέταξα έξω αφού του΄χωσα πρώτα και καναδύο. Μάλιστα κράτησα και μια τηλεόραση που είχε για αποζημίωση. Μετά από λίγους μήνες λοιπόν ανοίγω ένα βιβλίο κάτι να δώ και τσούπ νάσου τα διακό. >Ε φαίνεται ο χαρακτήρας σου από τον τρόπο που γράφεις...
marduc812 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αρχηγε μου με τιποτα δεν μπαινεις με τον κωδικο μιας και ο κωδικος ειναι μια αρίθμηση απλά και τίποτα άλλο! Θέλουν να δούνε το χαρτάκι για να μπείς η αν γίνει κανενα ντου η εχεις κανένα κουμάντο!
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά πάντως βλακεία να εξαρτώνται όλα από ένα χαρτάκι. 'Επρεπε να κατοχυρώνεται και κάπως αλλιώς η αγορά σου.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά πάντως βλακεία να εξαρτώνται όλα από ένα χαρτάκι. 'Επρεπε να κατοχυρώνεται και κάπως αλλιώς η αγορά σου.
Heatspreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Γι' αυτό ο κόσμος θα τα ζητάει μόνος τους στο τέλος...
BadBoy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παπαριές, κάπου το έβαλες και δε θυμάσαι. Φάε τον τόπο. Έτσι κι εγώ, είχα χάσει 200 ευρώ και ήμουν σίγουρος οτι τα ψύρισε ο συγκάτοικός μου. Έτσι τον πέταξα έξω αφού του΄χωσα πρώτα και καναδύο. Μάλιστα κράτησα και μια τηλεόραση που είχε για αποζημίωση. Μετά από λίγους μήνες λοιπόν ανοίγω ένα βιβλίο κάτι να δώ και τσούπ νάσου τα διακό. Καλά και ο συγκάτοικος δεν είπε τίποτα; Εγώ θα είχα φέρει την τηλεόραση κολάρο αν με κατηγορούσε κάποιος για κλέφτη.
cassidy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε να πεις την ιστορία σου στο σεκιουριτά στη συναυλία. Μπορεί και να δείξει κατανόηση.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι άτυχος, αν το εισιτήριο ήταν για Αθήνα θα είχες ελπίδες. Αφού το πάνε για ακύρωση. ---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:42 ---------- Καλά πάντως βλακεία να εξαρτώνται όλα από ένα χαρτάκι. 'Επρεπε να κατοχυρώνεται και κάπως αλλιώς η αγορά σου. Το εισιτήριο παραμένει άκρως συνδεδεμένο με την όλη εμπειρία μιας συναυλίας, άσε που αποτελεί και ανάμνηση. Μια φορά είχα χάσει ένα εισιτήριο -η συναυλία είχε περάσει- και θαρρώ πως δάκρυσα.
Vintage Jewel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι άτυχος, αν το εισιτήριο ήταν για Αθήνα θα είχες ελπίδες. Αφού το πάνε για ακύρωση. ---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:42 ---------- Το εισιτήριο παραμένει άκρως συνδεδεμένο με την όλη εμπειρία μιας συναυλίας, άσε που αποτελεί και ανάμνηση. Μια φορά είχα χάσει ένα εισιτήριο -η συναυλία είχε περάσει- και θαρρώ πως δάκρυσα. σκληρος αντρας jk ρε μην νευριαζεις ρε //μηπως το εβαλες και συ στο ψυγειο?
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 σκληρος αντρας jk ρε μην νευριαζεις ρε //μηπως το εβαλες και συ στο ψυγειο? Ναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι και ένας άνθρωπος, που ψάχνω λίγο τρυφερότητα σε ένα βάρβαρο και άπονο κόσμο. Έτσι δεν είναι; Όχι, είχε χωθεί σε ένα ράφι, ανάμεσα σε κάτι βιβλία.
kostaz8 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αμα δεν το βρω μεχρι την παρασκευη θα παω να αγοράσω αλλο τι να κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.