CLIORR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα παιδες ¨) οσο αφορα την μπαταρια του macbook πρεπει να αφηνω το λαπτοπ συνεχεια με το φορτιστη η οπως κανω τωρα που μολις γεμιζει το βγαζω και στο 5-10% το ξανασυνδεω? σε ολα μου τα λαπτοπ εβγαζα την μπαταρια και τα αφηνα μονιμα στο ρευμα.... σε αυτο δεν βγαινει η μπαταρια...! ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια!!
CLIORR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα παιδες ¨) οσο αφορα την μπαταρια του macbook πρεπει να αφηνω το λαπτοπ συνεχεια με το φορτιστη η οπως κανω τωρα που μολις γεμιζει το βγαζω και στο 5-10% το ξανασυνδεω? σε ολα μου τα λαπτοπ εβγαζα την μπαταρια και τα αφηνα μονιμα στο ρευμα.... σε αυτο δεν βγαινει η μπαταρια...! ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια!!
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μόνιμα ο φορτιστης. Μια-δυο το μήνα φροντιζε να αδειαζεις την μπαταρια και να την φορτιζεις
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μόνιμα ο φορτιστης. Μια-δυο το μήνα φροντιζε να αδειαζεις την μπαταρια και να την φορτιζεις
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 thanks φιλε μου! νασαι καλα Εγώ θα πρότεινα μια φορά την εβδομάδα να το δουλεύει μέχρι 5-10% χωρίς φορτιστή και μια φορά το μήνα calibration (αυτό το λέει η appla, όχι εγώ)
de173 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα μια φορά την εβδομάδα να το δουλεύει μέχρι 5-10% χωρίς φορτιστή και μια φορά το μήνα calibration (αυτό το λέει η appla, όχι εγώ) Σε αυτό θα συμφωνούσα και εγώ. Έχεις να δώσεις οδηγίες για το calibration;
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σε αυτό θα συμφωνούσα και εγώ.Έχεις να δώσεις οδηγίες για το calibration; Ορίστε για calibration http://support.apple.com/kb/HT1490 Δηλαδή θέλει να το ξεφορτίσεις (μιλάω για το δικό μου mbp) μέχρι να σβήσει τελείως (να μπει σε sleep mode αφού σου βγάλει το μήνυμα ότι τελειώνει η μπαταρία, μετά να το αφήσει για τουλάχιστον 5 ωρίτσες και μετά να το φορτίσεις κανονικά Αυτά!
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για να αλλάξεις την μπαταρία τι πρέπει να κάνεις;
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για να αλλάξεις την μπαταρία τι πρέπει να κάνεις; Να διαβάσεις το manual! :-D:-D Σοβαρά δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι το manual θα λέει αλλιώς ψάξε στο site της apple.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Να διαβάσεις το manual! :-D:-D Σοβαρά δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι το manual θα λέει αλλιώς ψάξε στο site της apple. Μην χρειάζεται να το πας σε κανα Apple store και σε γδάρουν...
thakisn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για να αλλάξεις την μπαταρία τι πρέπει να κάνεις; Αν έχεις κάποιο παλιό macbook, παραγγέλνεις μια και τη βάζεις στη θέση της παλιάς. Στα νέα μοντέλα δε μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Βέβαια δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιατί μέχρι να χαλάσει η μπαταρία που φοράνε τα νέα μοντέλα, ο υπολογιστης θα είναι αρχαίος! Βέβαια, σίγουρα θα υπάρχουν οδηγοί στο internet για να την αλλάξεις αλλά φυσικά χάνεις την εγγύηση.
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις κάποιο παλιό macbook, παραγγέλνεις μια και τη βάζεις στη θέση της παλιάς. Στα νέα μοντέλα δε μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Βέβαια δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιατί μέχρι να χαλάσει η μπαταρία που φοράνε τα νέα μοντέλα, ο υπολογιστης θα είναι αρχαίος! Βέβαια, σίγουρα θα υπάρχουν οδηγοί στο internet για να την αλλάξεις αλλά φυσικά χάνεις την εγγύηση. Χμ... γιατί είχα την εντύπωση ότι ΜΟΝΟ στο 17αρι δεν αλλάζει εύκολα αλλά στα μικρότερα σε διαστάσεις μοντέλα μπορεί να αλλαχθεί εύκολα (όπως και ο σκληρός δίσκος) ΧΩΡΙΣ να χάσεις την εγγύηση; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέσα στο manual τα λέει αυτά! Αμα το θυμηθώ θα το κοιτάξω κάποια στιγμή. Νομίζω ότι ο ενδιαφερόμενος με ενα mail στην apple θα διαφωτιστεί και θα μας λύσει τις απορίες μας!
Thou74 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Προτείνω το Coconut battery (freeware), με ακριβέστατες πληροφορίες για τη μπαταρία και την κατάστασή της..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.