Προς το περιεχόμενο

macbook and battery...

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες ¨) οσο αφορα την μπαταρια του macbook πρεπει να αφηνω το λαπτοπ συνεχεια με το φορτιστη η οπως κανω τωρα που μολις γεμιζει το βγαζω και στο 5-10% το ξανασυνδεω? σε ολα μου τα λαπτοπ εβγαζα την μπαταρια και τα αφηνα μονιμα στο ρευμα.... σε αυτο δεν βγαινει η μπαταρια...! ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια!!

Δημοσ.

καλημερα παιδες ¨) οσο αφορα την μπαταρια του macbook πρεπει να αφηνω το λαπτοπ συνεχεια με το φορτιστη η οπως κανω τωρα που μολις γεμιζει το βγαζω και στο 5-10% το ξανασυνδεω? σε ολα μου τα λαπτοπ εβγαζα την μπαταρια και τα αφηνα μονιμα στο ρευμα.... σε αυτο δεν βγαινει η μπαταρια...! ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια!!

Δημοσ.
thanks φιλε μου! νασαι καλα:-)

Εγώ θα πρότεινα μια φορά την εβδομάδα να το δουλεύει μέχρι 5-10% χωρίς φορτιστή και μια φορά το μήνα calibration (αυτό το λέει η appla, όχι εγώ)

Δημοσ.
Εγώ θα πρότεινα μια φορά την εβδομάδα να το δουλεύει μέχρι 5-10% χωρίς φορτιστή και μια φορά το μήνα calibration (αυτό το λέει η appla, όχι εγώ)

Σε αυτό θα συμφωνούσα και εγώ.

Έχεις να δώσεις οδηγίες για το calibration;

Δημοσ.
Σε αυτό θα συμφωνούσα και εγώ.

Έχεις να δώσεις οδηγίες για το calibration;

Ορίστε για calibration

http://support.apple.com/kb/HT1490

Δηλαδή θέλει να το ξεφορτίσεις (μιλάω για το δικό μου mbp) μέχρι να σβήσει τελείως (να μπει σε sleep mode αφού σου βγάλει το μήνυμα ότι τελειώνει η μπαταρία, μετά να το αφήσει για τουλάχιστον 5 ωρίτσες και μετά να το φορτίσεις κανονικά :)

Αυτά!

Δημοσ.
Για να αλλάξεις την μπαταρία τι πρέπει να κάνεις;

Να διαβάσεις το manual! :-D:-D:-D

Σοβαρά δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι το manual θα λέει αλλιώς ψάξε στο site της apple.

Δημοσ.
Να διαβάσεις το manual! :-D:-D:-D

Σοβαρά δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι το manual θα λέει αλλιώς ψάξε στο site της apple.

Μην χρειάζεται να το πας σε κανα Apple store και σε γδάρουν...

Δημοσ.
Για να αλλάξεις την μπαταρία τι πρέπει να κάνεις;

Αν έχεις κάποιο παλιό macbook, παραγγέλνεις μια και τη βάζεις στη θέση της παλιάς.

Στα νέα μοντέλα δε μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Βέβαια δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιατί μέχρι να χαλάσει η μπαταρία που φοράνε τα νέα μοντέλα, ο υπολογιστης θα είναι αρχαίος!

Βέβαια, σίγουρα θα υπάρχουν οδηγοί στο internet για να την αλλάξεις αλλά φυσικά χάνεις την εγγύηση.

Δημοσ.
Αν έχεις κάποιο παλιό macbook, παραγγέλνεις μια και τη βάζεις στη θέση της παλιάς.

Στα νέα μοντέλα δε μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Βέβαια δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιατί μέχρι να χαλάσει η μπαταρία που φοράνε τα νέα μοντέλα, ο υπολογιστης θα είναι αρχαίος!

Βέβαια, σίγουρα θα υπάρχουν οδηγοί στο internet για να την αλλάξεις αλλά φυσικά χάνεις την εγγύηση.

Χμ... γιατί είχα την εντύπωση ότι ΜΟΝΟ στο 17αρι δεν αλλάζει εύκολα αλλά στα μικρότερα σε διαστάσεις μοντέλα μπορεί να αλλαχθεί εύκολα (όπως και ο σκληρός δίσκος) ΧΩΡΙΣ να χάσεις την εγγύηση;

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέσα στο manual τα λέει αυτά! Αμα το θυμηθώ θα το κοιτάξω κάποια στιγμή.

Νομίζω ότι ο ενδιαφερόμενος με ενα mail στην apple θα διαφωτιστεί και θα μας λύσει τις απορίες μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...