pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ενώ είμαι κανονικά στο internet ξαφνικά μου βγάζει στο εικονίδιο του δικτύου ένα θαυμαστικό και πρέπει να κάνω disable-enable την κάρτα δικτύου. Εϊχα βάλει τους καινούριους driver και είχα τα ίδια προβλήματα. Για πιο λόγο γίνεται?
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ενώ είμαι κανονικά στο internet ξαφνικά μου βγάζει στο εικονίδιο του δικτύου ένα θαυμαστικό και πρέπει να κάνω disable-enable την κάρτα δικτύου. Εϊχα βάλει τους καινούριους driver και είχα τα ίδια προβλήματα. Για πιο λόγο γίνεται?
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ενώ είμαι κανονικά στο internet ξαφνικά μου βγάζει στο εικονίδιο του δικτύου ένα θαυμαστικό και πρέπει να κάνω disable-enable την κάρτα δικτύου. Εϊχα βάλει τους καινούριους driver και είχα τα ίδια προβλήματα. Για πιο λόγο γίνεται? Οταν περασες τα win7 αναγνωρισαν την καρτα δικτυου χωρις να περασεις drivers?
preskos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ενώ είμαι κανονικά στο internet ξαφνικά μου βγάζει στο εικονίδιο του δικτύου ένα θαυμαστικό και πρέπει να κάνω disable-enable την κάρτα δικτύου. Εϊχα βάλει τους καινούριους driver και είχα τα ίδια προβλήματα. Για πιο λόγο γίνεται? Οταν περασες τα win7 αναγνωρισαν την καρτα δικτυου χωρις να περασεις drivers?
pagratios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν περασες τα win7 αναγνωρισαν την καρτα δικτυου χωρις να περασεις drivers? Τους βρήκε κανονικά αλλά μετά ξεκίνησε το πρόβλημα
preskos7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τους βρήκε κανονικά αλλά μετά ξεκίνησε το πρόβλημα Κανε ενα reset στη μητρικη εαν μπορεις , αλλιως μπες στο bios και πηγαινε στις επιλογες "Load fail-safe Defaults" και " Load Optimisez Deafaults". Να το πιασουμε απο την αρχη το θεμα
pagratios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε ενα reset στη μητρικη εαν μπορεις , αλλιως μπες στο bios και πηγαινε στις επιλογες "Load fail-safe Defaults" και " Load Optimisez Deafaults". Να το πιασουμε απο την αρχη το θεμα Για πιο λόγο χρειάζεται η μητρική reset?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.