Hugo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Αυριο θα παρω εναν WD green 800gb, σκληρο και θα τον κανω εγκατασταση στο pc ενος φιλου. Το προβλημα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι στο επειδη θα κανουμε και φορματ, που να κανω εγκατασταση τα windows? Να κανω ενα partision στον ολοκαινουριο green ή να τα ξαναβαλω στο partision του blue ο οποιος ειναι πλεον 2-3 χρονια σε λειτουργια?
Hugo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Αυριο θα παρω εναν WD green 800gb, σκληρο και θα τον κανω εγκατασταση στο pc ενος φιλου. Το προβλημα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι στο επειδη θα κανουμε και φορματ, που να κανω εγκατασταση τα windows? Να κανω ενα partision στον ολοκαινουριο green ή να τα ξαναβαλω στο partision του blue ο οποιος ειναι πλεον 2-3 χρονια σε λειτουργια?
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Aσυζητητί το OS στον blue... +1 αν και έχει λιγότερο Buffer Protection άλλα αυτό δεν παίζει και τόσο πολύ ρόλο
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Aσυζητητί το OS στον blue... +1 αν και έχει λιγότερο Buffer Protection άλλα αυτό δεν παίζει και τόσο πολύ ρόλο
antonl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικά ο blue θα χει καλύτερο access time, οπότε και θα τον πρότεινα. Αν δε βαριέσαι, τσέκαρέ το πριν το format με κάποιο σχετικό πρόγραμμα.
antonl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικά ο blue θα χει καλύτερο access time, οπότε και θα τον πρότεινα. Αν δε βαριέσαι, τσέκαρέ το πριν το format με κάποιο σχετικό πρόγραμμα.
Hugo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 OK, ευχαριστω πολυ για την βοήθεια και τις γρηγορες απαντήσεις. Θα χρησιμοποιήσω το disk sentinel για να δω σε τι κατασταση βρισκεται. Blue λοιπον.
Hugo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 OK, ευχαριστω πολυ για την βοήθεια και τις γρηγορες απαντήσεις. Θα χρησιμοποιήσω το disk sentinel για να δω σε τι κατασταση βρισκεται. Blue λοιπον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.