n!nj@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα , εγκατέστησα το gnomad 2 για να συνδέσω το creative zen αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα "getting file metadata" και δεν κάνει τίποτα . - έχω κάνει προηγουμενως unmount στο zen (δοκίμασα και χωρίς unmount) -χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του ubuntu θέλω μόνο να παίζει τα τραγούδια στο zen αλλά δε γίνεται τίποτα (λειτουργεί δηλαδη όπως ένα φλασάκι - μπορώ να αντιγράψω τραγούδια) αλλά δε τα παίζει . καμιά ιδέα ; ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n!nj@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα , εγκατέστησα το gnomad 2 για να συνδέσω το creative zen αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα "getting file metadata" και δεν κάνει τίποτα . - έχω κάνει προηγουμενως unmount στο zen (δοκίμασα και χωρίς unmount) -χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του ubuntu θέλω μόνο να παίζει τα τραγούδια στο zen αλλά δε γίνεται τίποτα (λειτουργεί δηλαδη όπως ένα φλασάκι - μπορώ να αντιγράψω τραγούδια) αλλά δε τα παίζει . καμιά ιδέα ; ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.