gpanagiotou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι στο skroutz, το είδα σήμερα ψάχνοντας τη σημερινή προσφορά, ωστόσο απ ότι βλέπω στο skroutz οι τιμές δεν έχουν αλλάξει ακόμη, ενώ στο getitnow έχουν προσφορά το HP Pavilion DV6-2117ev στα 499, το skroutz λέει 724 ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μου ήρθε η τσαντούλα, όλα super μπράβο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα κι εγώ την τσαντούλα. Αψογο και γρήγορο service. Ειναι mini όμως, μάλλον για μικρά παιδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια απο περιεργεια την τσαντα την παραλαβατε μεσω κουριερ(δωρεαν) ή απο το καταστημα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Courier Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα mini ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι πρέπει για τα μικρά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ την τσαντούλα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση : παράδοση σε 24 ώρες, χωρίς καμία χρέωση (κούριερ, δωρεάν). Είναι μικρούλα βέβαια, αλλά κάπου θα χρησιμοποιηθεί. Thanx Getitnow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ξανα εχει σημερα τσαντα αν καποιος θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ξανα εχει σημερα τσαντα αν καποιος θελει Τσαντες εχει παντου και πολλες. Το θεμα αφορουσε ΔΩΡΕΑΝ (ΔΩΡΟ) τσαντα, δεν ηταν καποια προσφορα οπως σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.