mdr21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δλδ η Χίος είναι στα Δωδεκάνησα? oups...... Και κατι μου βρωμαγε , επρεπε να το ψαξω αφου δεν το χω με την γεωγραφια , αλλα με παρεσυρε ο "αλλος". Χαλας ομως το κραξιμο που ριχνουμε στο troll!!!!!!! :p:p:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 hihi, party pooper το μειωμένο ΦΠΑ είναι και για τα νησιά του Β.Α Αιγαίου αν δεν κάνω λάθος
glamprou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry κατι αλλαγές που έκανα στο mac χάλασα λίγο τις γραμματοσειρές! Λοιπόν το πήρα και εγω πριν απο μια εβδομάδα η κατασκευή είναι σουπερ ταχύτητα απόλυτη τρομερή σταθερότητα λειτουργικού λες και το ios είναι μόνο για το 4αρι..... Και πάμε ... εγώ wind .... Βάζω την κάρτα μέσα και την πρώτη μέρα από το μεσημέρι και μετά δεν είχα προβλήματα με το σήμα.. Την δεύτερη μέρα που είχα δουλειές εντός κτιρίων έχασα περισσότερες απο 7 κλήσεις και όσες μίλησα είχα κακή λήψη! Τα δε δεδομένα ούτε 56k δεν μπορούσα να κατεβάζω ούτε ενα μαιλ..... ps. δεν βάζω ποτέ θήκες στα κινητά μου πόσο μάλλον σε αυτο το κόσμημα ...δεν μπορείς να το κρύψεις με θήκες πλαστικές και τέτοια και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να παραγγείλω θήκη που δίνει δωρεάν η apple.... Εϊμαι fun του mac και φυσικά εχω δύο mac ένα lap και ένα iMac.... Σήμερα το μεσημέρι το έδωσα κράτησα το bb και περιμένω το επόμενο 4άρι ή 5 4 1/2 ή τι άλλο θα βγάλει η apple
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ?? ?? ??? ?????? ! ?????? ?????? ????? ???????? ????? ??? ??? ?? 4???. ?????? ?? ????? ???? ??? ???????? ????? ????? ??? ?? ????. ????? ?????? ??? ????? apple fun... ??????? ???? ??????? ????? ????? ???? ??????? ?????? ?????????.. ???? ... ??? wind ??? ???? ????? ??? ????? ?? 4??? ????????? .... ???? ?? ???????? ???????? ?????! ??????? ??????? ???? ???? ???????? ???? ??????... ?????? ??? ????? ?? ?? ????...Ps ??? ???? ????? ??? ???????? ???? ! ?????? ?? ????? ??? ??? ??? ??? ??? ???? ?????? ??? ??????? ???? ??? ???????? ?? ??????? ??? ??? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ?? ??? ??? ????? ???????? ???????? .... ??? ???? ???? ??? ???? ??? ??????? ? ????? ?? ?????????? ?? ????? ??????? ?? ?? ??????? ..... ????? ?????? ???????? ?? ??????? ??????? ??? apple ... 5 ? 4 1/2 ? ??? ???? ?? ???? .... ???? ??? ???? yes i agree...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.