Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός για αγορά iPhone4

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
700Ευρώ συσκευή, όχι τόσο, τσικ δεν πρέπει να κάνει!

Πέφτει!?

Αναλογα τι ζηταει ο καθενας. Αλλοι δινουν και 1200 για συσκευη και 800 και ειναι μονο τηλεφωνα. Και μιλαω για την σειρα 88κατι της νοκια. Τωρα για τις γραμμες που πεφτουν απο το σημα εχει γινει σε παρα πολλες συσκευες και οχι μονο στο μηλο

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν πάλι πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει μέσα σε 30 ημέρες μπορείς να την επιστρέψεις στο κατάστημα που την πήρες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω

http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ (στη μέση της σελίδας)

Δηλαδή πάω και το αγοράζω από οποιοδήποτε κατάστημα και αν δεν μου κάνει το πάω στο ίδιο το κατάστημα?

Αν το πάρω από τον Γερμανό δηλαδή, το πάω στον Γερμανό?

Όλα αυτά τα μεταχειρισμένα iPhone που πάνε όμως?

Αναλογα τι ζηταει ο καθενας. Αλλοι δινουν και 1200 για συσκευη και 800 και ειναι μονο τηλεφωνα. Και μιλαω για την σειρα 88κατι της νοκια. Τωρα για τις γραμμες που πεφτουν απο το σημα εχει γινει σε παρα πολλες συσκευες και οχι μονο στο μηλο

Είναι η ψυχολογία να έχω συσκευή με κατασκευαστικό λάθος. Εγώ ποτέ δεν είχα κινητό που αν το ακούμπαγες κάπου να χάνει το σήμα.

Και έτσι να ήταν όμως δεν είναι ορθή σκέψη το "και άλλα κινητά το κάνουν".

Το iPhone δεν είναι ένα άλλο κινητό, είναι ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ! Έχει τα λεφτά! Και είναι υποτίθεται προιόν μίας από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρίες.

Δημοσ.
Το 16άρι κάνει 660 ευρώ! Δεν υπάρχει καλή τιμή, αυτή ακριβώς είναι η τιμή του, όπως διαπίστωσες κι εσύ ο ίδιος με τα links από το skroutz που πόσταρες!

Τώρα αν ο φίλος το βρίσκει στη Χίο 619, πες του να στείλει δύο, ένα σ' εσένα κι ένα σ' εμένα! ;)

Τα νησιά στην παραμεθώριο έχουν μικρότερο ΦΠΑ....

Δημοσ.

Φιλε Heatspreader, αν το σκεφτεσαι εστω και λιγο και εχεις το χρημα, μολις το δεις θα το παρεις..πιστεψε με. Το κινητο ειναι απλα απιστευτο. Ειχα και γω αρκετες αμφιβολιες για το σημα και το αγορασα με το σκεπτικο οτι αν το παρω και με ενοχλει το προβλημα θα τους το παω πισω. Πραγματικα το προβλημα υπαρχει, δε μπορω να μην το δω. ΑΛΛΑ αν δεν το ηξερα και δεν ειχε γινει τοσος ντορος για το θεμα, ουτε ΚΑΝ θα το ειχα παρει χαμπαρι. Εννοειται οτι δεν εχω χασει κληση, το μονο που εχω δει ειναι να πεφτει καμια μπαρα σηματος στην οθονη και με πολλη προσπαθεια πιανοντας το και πιεζοντας το απο δω και απο κει...

Αλλα μολις δεις αυτη την οθονη απο κοντα....τα ξεχνας ολα αυτοματως... ;)

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:01 ----------

Τα νησιά στην παραμεθώριο έχουν μικρότερο ΦΠΑ....

Yeap, εδω στην Κω (τυχαινει να υπηρετω την πατριδα αυτη την περιοδο) 621 Ε απο Γερμανο. Το μονο καλο που μου προσφερε ο στρατος μεχρι τωρα!! χαχα :P :P

Δημοσ.
Δηλαδή πάω και το αγοράζω από οποιοδήποτε κατάστημα και αν δεν μου κάνει το πάω στο ίδιο το κατάστημα?

τι σε νοιάζει που πάνε;;;; η δουλειά σου γίνεται;;; λογικά επιστρέφονται στην apple

Είναι η ψυχολογία να έχω συσκευή με κατασκευαστικό λάθος. Εγώ ποτέ δεν είχα κινητό που αν το ακούμπαγες κάπου να χάνει το σήμα.

Το iPhone δεν είναι ένα άλλο κινητό, είναι ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ! Έχει τα λεφτά! Και είναι υποτίθεται προιόν μίας από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρίες.

Βασικά είναι η πρώτη φορά που ξέρεις ότι το κινητό έχει "πρόβλημα"

μπορεί να είχες και άλλα Χ κινητά τα οποία ναι μεν να είχανε πρόβλημα με την κεραία αλλά το software να μην το έδειχνε στην οθόνη.... ;)

Ξαναλέω, το τηλέφωνο δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα, αλλά εσένα σε βλέπω αρνητικό άρα μην το πάρεις. Περίμενε για το 5(ή όπως αλλιώς θα το πουν) του χρόνου τον Ιούνιο

Δημοσ.

Φυσικά και είναι φοβερό. Είχα το πρώτο iphone (2G).

Σκέφτομαι ότι θα το πάρω και θα με κοροϊδεύει ο κάθε ένας με ένα απλό κινητό και το δικό μου θα χάνει το σήμα. Είναι κάπως ρε γαμώτη αυτό.

Δεν ισχύει ότι οι επόμενες παρτίδες θα είναι βελτιωμένες με διάφανο μονοτονικό υλικό?

τι σε νοιάζει που πάνε;;;; η δουλειά σου γίνεται;;; λογικά επιστρέφονται στην apple

Προφανώς και ρωτάω μήπως αυτά που επιστρέφονται τα αγοράζει κάποιος άλλος για καινούριο.

Βασικά είναι η πρώτη φορά που ξέρεις ότι το κινητό έχει "πρόβλημα"

Ναι, αλλά όχι τόσο κραχτό.

Δεν είχα ποτέ κινητό που να έχανε το σήμα αν το ακούμπαγες κάπου.

μπορεί να είχες και άλλα Χ κινητά τα οποία ναι μεν να είχανε πρόβλημα με την κεραία αλλά το software να μην το έδειχνε στην οθόνη.... ;)

Ξαναλέω, το τηλέφωνο δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα, αλλά εσένα σε βλέπω αρνητικό άρα μην το πάρεις. Περίμενε για το 5(ή όπως αλλιώς θα το πουν) του χρόνου τον Ιούνιο

Μου αρέσει πολύ ρε συ!

Απλά με ψοφάει πολύ αυτό με το σήμα!

Ανάθεμα την ώρα που διάβασα για το πρόβλημα δηλαδή!

Δημοσ.
Φυσικά και είναι φοβερό. Είχα το πρώτο iphone (2G).

Σκέφτομαι ότι θα το πάρω και θα με κοροϊδεύει ο κάθε ένας με ένα απλό κινητό και το δικό μου θα χάνει το σήμα. Είναι κάπως ρε γαμώτη αυτό.

Δεν ισχύει ότι οι επόμενες παρτίδες θα είναι βελτιωμένες με διάφανο μονοτονικό υλικό?

Προφανώς και ρωτάω μήπως αυτά που επιστρέφονται τα αγοράζει κάποιος άλλος για καινούριο.

Ναι, αλλά όχι τόσο κραχτό.

Δεν είχα ποτέ κινητό που να έχανε το σήμα αν το ακούμπαγες κάπου.

Μου αρέσει πολύ ρε συ!

Απλά με ψοφάει πολύ αυτό με το σήμα!

Ανάθεμα την ώρα που διάβασα για το πρόβλημα δηλαδή!

αυτό με τις επόμενες παρτίδες ότι δεν θα έχουν το πρόβλημα είναι ράδιο αρβύλα και βγήκε επειδή ο Jobs είπε ότι πρόγραμμα free case θα ισχύει μέχρι τις 30/9 και μετά θα δούνε τι θα κάνουνε, από τότε οι φήμες πάνε σύννεφο ότι τα iphone 4 που θα κατασκευαστούν μετά από τις 30/9 δεν θα έχουν το πρόβλημα.

Βέβαια τους λόγους που πιστεύω ότι δεν θα το κάνει αυτό η Apple στους ανέφερα λίγο νωρίτερα.

Είσαι και μακριά να πηγαίναμε για καφέ να το έβλεπες (από Θεσσαλονίκη είμαι). Βρες κάποιον γνωστό σου που να το έχει πάρει και πάρτο να ασχοληθείς μαζί του 30 λεπτά

θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα που λες απλά δεν είναι τόσο μεγάλο όσο λένε τελικά

Δημοσ.

αυτό με τις επόμενες παρτίδες ότι δεν θα έχουν το πρόβλημα είναι ράδιο αρβύλα και βγήκε επειδή ο Jobs είπε ότι πρόγραμμα free case θα ισχύει μέχρι τις 30/9 και μετά θα δούνε τι θα κάνουνε, από τότε οι φήμες πάνε σύννεφο ότι τα iphone 4 που θα κατασκευαστούν μετά από τις 30/9 δεν θα έχουν το πρόβλημα.

Βέβαια τους λόγους που πιστεύω ότι δεν θα το κάνει αυτό η Apple στους ανέφερα λίγο νωρίτερα.

Είσαι και μακριά να πηγαίναμε για καφέ να το έβλεπες (από Θεσσαλονίκη είμαι). Βρες κάποιον γνωστό σου που να το έχει πάρει και πάρτο να ασχοληθείς μαζί του 30 λεπτά

θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα που λες απλά δεν είναι τόσο μεγάλο όσο λένε τελικά

Το <και αλλα το κανουν> σιγουρα δεν ειναι ορθη ΑΛΛΑ ο ντορος ολος εγινε επειδη το εκανε το i-phone ενω σε ολα τα υπολοιπα ουτε που ακουστηκε ;)

Δημοσ.
Το <και αλλα το κανουν> σιγουρα δεν ειναι ορθη ΑΛΛΑ ο ντορος ολος εγινε επειδη το εκανε το i-phone ενω σε ολα τα υπολοιπα ουτε που ακουστηκε ;)

Κοίτα να σου πω κάτι?

Οι Apple Lovers, πολλές φορές μας ζαλίζουν τα @@ για τη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους. Δεν γίνεται λοιπόν σε μία στραβή, αντί να κοιτάξουμε να το λύσουμε το πρόβλημα κράζοντας την εταιρία ενδεχομένως, να κοιτάμε τη καμπούρα του άλλου.

Ποια συσκευή στα χρήματα αυτά 700-800 Ευρώ έχει κατασκευαστικό πρόβλημα το οποίο κιόλας να χτυπάει ζωτικά σημεία (κεραία) της συσκευής και φυσικά να είναι και γνωστό.

Δημοσ.
Κοίτα να σου πω κάτι?

Οι Apple Lovers, πολλές φορές μας ζαλίζουν τα @@ για τη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους. Δεν γίνεται λοιπόν σε μία στραβή, αντί να κοιτάξουμε να το λύσουμε το πρόβλημα κράζοντας την εταιρία ενδεχομένως, να κοιτάμε τη καμπούρα του άλλου.

Ποια συσκευή στα χρήματα αυτά 700-800 Ευρώ έχει κατασκευαστικό πρόβλημα το οποίο κιόλας να χτυπάει ζωτικά σημεία (κεραία) της συσκευής και φυσικά να είναι και γνωστό.

Φίλε μου, sorry κιόλας αλλά το έχεις παρατραβήξει με το θέμα του σήματος.

Είπαμε, ναι, είναι υπαρκτή η πτώση αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνει την ποιότητα της κλήσης. Το έχω 15 μέρες χωρίς να το αφήσω από τα χέρια μου και δεν έχω χάσει σήμα ποτέ.

Αν τώρα είσαι στο βουνό ή σε μια σπηλιά, σαφώς θα χάσεις σήμα, όπως και όλες οι άλλες συσκευές.

Το desire που είχα πριν το iphone, είχε παντού χειρότερο σήμα κι ας είχε εσωτερικά την κεραία.

Το κινητό είναι τρομερό. Αν το πάρεις για σένα, θα το ευχαριστηθείς 1000%. Αν το πάρεις όμως και σε απασχολεί η άποψη των άλλων (συνήθως άσχετων από τεχνολογία) για το κινητό σου, καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια άλλη συσκευή.

Είναι ακριβό όπως σωστά αναφέρεις αλλά κατ' εμέ είναι και αψεγάδιαστο (δε λαμβάνω καν υπόψην το antennagate).

Δημοσ.
Φίλε μου, sorry κιόλας αλλά το έχεις παρατραβήξει με το θέμα του σήματος.

Είπαμε, ναι, είναι υπαρκτή η πτώση αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνει την ποιότητα της κλήσης. Το έχω 15 μέρες χωρίς να το αφήσω από τα χέρια μου και δεν έχω χάσει σήμα ποτέ.

Αν τώρα είσαι στο βουνό ή σε μια σπηλιά, σαφώς θα χάσεις σήμα, όπως και όλες οι άλλες συσκευές.

Το desire που είχα πριν το iphone, είχε παντού χειρότερο σήμα κι ας είχε εσωτερικά την κεραία.

Το κινητό είναι τρομερό. Αν το πάρεις για σένα, θα το ευχαριστηθείς 1000%. Αν το πάρεις όμως και σε απασχολεί η άποψη των άλλων (συνήθως άσχετων από τεχνολογία) για το κινητό σου, καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια άλλη συσκευή.

Είναι ακριβό όπως σωστά αναφέρεις αλλά κατ' εμέ είναι και αψεγάδιαστο (δε λαμβάνω καν υπόψην το antennagate).

Η ποιότητα της κλήσης μπορεί να μην αλλοιώνεται αλλά αν έχεις σήμα -90 db, μπορείς άνετα να βρεθείς εκτός δικτύου κοντά στα -110. Εκεί γύρω, πάντως, πέφτει πολύ η ταχύτατα data.

Δημοσ.
Η ποιότητα της κλήσης μπορεί να μην αλλοιώνεται αλλά αν έχεις σήμα -90 db, μπορείς άνετα να βρεθείς εκτός δικτύου κοντά στα -110. Εκεί γύρω, πάντως, πέφτει πολύ η ταχύτατα data.

Σύμφωνοι. Δεν είπα το αντίθετο. Απλά αναφέρω ότι προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με απώλεια σήματος, είτε σε κλήση είτε σε σερφάρισμα.

Εκτός αυτού, 99 στις 100 φορές, όπου παω έχει wifi και είμαι οκ. Αλλά όποτε έχω χρειαστεί το 3G, δεν έχω μείνει ξεκρέμαστος ποτέ.

Στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη κι αν έχεις τραγικό πρόβλημα και δε θες θήκη, υπάρχουν invisible shields για τα πλαϊνά της συσκευής, οπότε ακόμη κι αν αγγίζεις το επίμαχο σημείο, δεν το βραχυκυκλώνεις.

Ορίστε και το video: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7TclSVCPzEs[/ame]

Δημοσ.
Το κινητό είναι τρομερό. Αν το πάρεις για σένα' date=' θα το ευχαριστηθείς 1000%. Αν το πάρεις όμως και σε απασχολεί η άποψη των άλλων (συνήθως άσχετων από τεχνολογία) για το κινητό σου, καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια άλλη συσκευή.

[/quote']

Καλα, ναι, δεν παιρνεις iphone για να ενθουσιασεις τα πληθη. Οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογια... Ενας φιλος σε μια καφετερια μολις ειδε το iphone, μου πεταει το θεικο, "τι ειναι αυτο; θα μας παρεις παραγγελια;"! Η μονη επαφη που ειχε με φορητες συσκευες ηταν αυτες που παιρνουν παραγγελιες τα γκαρσονια!

Δημοσ.
Καλα, ναι, δεν παιρνεις iphone για να ενθουσιασεις τα πληθη. Οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογια... Ενας φιλος σε μια καφετερια μολις ειδε το iphone, μου πεταει το θεικο, "τι ειναι αυτο; θα μας παρεις παραγγελια;"! Η μονη επαφη που ειχε με φορητες συσκευες ηταν αυτες που παιρνουν παραγγελιες τα γκαρσονια!

Ακριβώς αυτό! Το κινητό το παίρνεις για να το ευχαριστηθείς εσύ! Απλά επεδή ο φίλος Heatspreader είπε ότι θα του τη λένε άτομα με φτηνά κινητά για την απώλεια του σήματος. Άσε τους να λένε ότι θέλουν! Η ουσία είναι να αρέσει σε εσένα!

Δημοσ.

Εκτός αυτού, 99 στις 100 φορές, όπου παω έχει wifi και είμαι οκ. Αλλά όποτε έχω χρειαστεί το 3G, δεν έχω μείνει ξεκρέμαστος ποτέ.

Δεν πάει έτσι. Επειδή κάνεις τη δουλειά σου δεν σημαίνει ότι είναι καλά τα πράγματα.

Αν σου φέρω ένα μεταχειρισμένο iPhone και σου πω δώσε μου το δικό σου, θα το δεχτείς?

Πιστεύω πως όχι, γιατί όμως? Τη δουλειά σου δεν θα τη κάνεις?

Θέμα ψυχολογίας είναι.

Στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη κι αν έχεις τραγικό πρόβλημα και δε θες θήκη, υπάρχουν invisible shields για τα πλαϊνά της συσκευής, οπότε ακόμη κι αν αγγίζεις το επίμαχο σημείο, δεν το βραχυκυκλώνεις.

Ε καλά τώρα, αυτό μας έλειπε. Σε 800 Ευρώ κινητό να κάνω μόντες!

Απλά επεδή ο φίλος Heatspreader είπε ότι θα του τη λένε άτομα με φτηνά κινητά για την απώλεια του σήματος. Άσε τους να λένε ότι θέλουν! Η ουσία είναι να αρέσει σε εσένα!

Εμένα με χτυπάει στη ψυχολογία. Αν δεν είχα διαβάσει για το πρόβλημα και φυσικά δεν το καταλάβαινα θα ήμουν ok.

Για τους φίλους έλεγα ένα άλλο παράδειγμα που θα το χρησιμοποιήσω και τώρα.

Έχω αγοράσει MBP και έχω δώσει 1800Ευρώ. Θέλουμε να δούμε ένα Blu Ray δισκάκι με ένα φίλο μου και δεν μπορούμε.

Τι συμβαίνει?

Φέρνει το Acer με τα 850Ευρώ και το βλέπουμε στο Acer.

Και σε κοροϊδεύει ο φίλος σου.

Το κοροϊδεύει δεν το εννοώ αυτολεξεί, καταλαβαίνετε πως το εννοώ φαντάζομαι.

Κάποιος αν ξέρει, ας μας πει αν μπορεί το iphone μας να μας δίνει κ αναφορά παράδοσης μηνύματος...:o

?

Έχουμε και τέτοια?

Αν είναι να πείτε κάτι κακό βάλτε το σε Spoil, δεν θα το αντέξω...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...