Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τρελή μούφα το τηλέφωνο, στα λεφτά του παίρνεις πολύ καλύτερο κινητό! Το θέμα δημιουργήθηκε από τον georgeadams ώστε να μην υπάρξει Flame στη Δημοσκόπηση που υπάρχει για το iPhone. Τα Posts μετά από το παρόν Post, μεταφέρθηκαν και έγιναν ένα νέο θέμα.
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τρελή μούφα το τηλέφωνο, στα λεφτά του παίρνεις πολύ καλύτερο κινητό! Η ανάλυση σου για το θέμα είναι πολύ μεγάλη και δεν διαβάζεται εύκολα... κάνε μια περίληψη
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Η ανάλυση σου για το θέμα είναι πολύ μεγάλη και δεν διαβάζεται εύκολα... κάνε μια περίληψη Είναι ανάγκη;
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσο έχει το iPhone 16GB? Θα δεις οτι μετα λεφτά αυτά παίρνεις κάτι πολύ πιο καλό.
mchrisober Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα φιλε, το καλυτερο ειναι σχετικο στον καθενα.... τωρα εσυ απλα λες την αποψη σου χωρις να την στηριζεις και πιθανον να μην εχεις πιασει ποτε το 4αρι στα χερια σου... εαν το στοιχειωθετησεις τοτε μπορουμε να κανουμε διαλογο...
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαρώσατε άγρια έτσι? Όλα αυτά τα είπα για να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον και να μου πει επιτέλους κάποιος πόσο έχει το iPhone. Νομιζω υπερβαλεις λιγο.η τιμη για το 16αρι απο οτεshop ειναι 618€ στη χιο. Sent from my iPhone using Insomnia Ο φίλος εδώ λέει, άλλα και τα καταστήματα Γερμανος, Vodafone, κλπ λένε άλλα. Απλά προσπαθώ να μάθω μία καλή τιμή. Φυσικά κανείς δεν απαντάει σ' αυτά, παρά μόνο όταν κακολογήσει κάποιος το προϊόν που γουστάρουν και αυτό έκανα.
kpartsi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαρώσατε άγρια έτσι?Όλα αυτά τα είπα για να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον και να μου πει επιτέλους κάποιος πόσο έχει το iPhone. Ο φίλος εδώ λέει, άλλα και τα καταστήματα Γερμανος, Vodafone, κλπ λένε άλλα. Απλά προσπαθώ να μάθω μία καλή τιμή. Φυσικά κανείς δεν απαντάει σ' αυτά, παρά μόνο όταν κακολογήσει κάποιος το προϊόν που γουστάρουν και αυτό έκανα. Το 16άρι κάνει 660 ευρώ! Δεν υπάρχει καλή τιμή, αυτή ακριβώς είναι η τιμή του, όπως διαπίστωσες κι εσύ ο ίδιος με τα links από το skroutz που πόσταρες! Τώρα αν ο φίλος το βρίσκει στη Χίο 619, πες του να στείλει δύο, ένα σ' εσένα κι ένα σ' εμένα!
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι ρίσκο λέτε να το αγοράσω αυτό τον καιρό? Λόγω προβλημάτων με τη κεραία κλπ. Είναι πάρα μα πάρα πολλά τα λεφτά και με τόσα πολλά λεφτά, δεν γίνεται να μη δουλεύει άπταιστα η συσκευή.
aldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά το πρόβλημα της κεραίας το ξαναλέω, ΔΕΝ είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζουμε/παρουσιάζουνε στο internet Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το βγάλω σε no service όσα λεπτά και αν το κρατάω με death grip Πέφτει 2-3 γραμμές αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα καμία χαμένη κλήση. Όσο για αυτούς που λένε ότι από 30/9 η apple θα βγάλει νέο revision iphone 4 το οποίο δεν θα έχει πρόβλημα θέλω να πω ότι αποκλείεται να κάνει αυτό το πράγμα τουλάχιστον στα φανερά. 6 εκατομμύρια χρήστες που το έχουν αγοράσει μέχρι στιγμής παγκοσμίως θα νιώσουν μ@λ@κες ότι η Apple τους εξαπάτησε και όλοι θα ζητήσουν αντικατάσταση ως χαλασμένη συσκευή
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΝ είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζουμε/παρουσιάζουνε στο internet 700Ευρώ συσκευή, όχι τόσο, τσικ δεν πρέπει να κάνει! Πέφτει 2-3 γραμμές αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα καμία χαμένη κλήση. Πέφτει!?
aldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ασφαλώς και πέφτει όταν το κρατάς με death grip, όποιος σου πει το αντίθετο λέει απλά ψέμματα και δεν θέλει να αποδεχτεί ότι η συσκευή του έχει "πρόβλημα" άμα πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει που θα βλέπεις να πέφτει το σήμα τότε ΜΗΝ το πάρεις! προσωπικά δεν με νοιάζει και τόσο αν πέφτει το σήμα στην οθόνη. Την ουσία κοιτάω που είναι να μην χάνει κλήσεις! Αφού μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει καμία κλήση (σε σημεία όπου με το 3GS έχανα) δεν με απασχολεί καθόλου αν πέφτουν οι γραμμές του σήματος!
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικότερα είμαι πολύ ψείρας με τα πράγματά μου. Δηλαδή: Το PC μου δεν το έχω για να το χρησιμοποιώ μόνο σαν εργαλείο. Δεν με ενδιαφέρει μόνο να παίζω παιχνίδια, να μπαίνω Internet, να βλέπω ταινίες κλπ. Θέλω να λειτουργεί και σωστά και να είναι σε άριστη κατάσταση, καθαρό, σε όμορφο σημείο, τακτοποιημένο, κλπ. Το PS3 μου, το ίδιο. Δεν το έχω για να παίζω παιχνίδια μόνο. Μου αρέσει να είναι καθαρό στο έπιπλο της TV, όμορφα τοποθετημένο. Ποτέ δεν θα το έβαζα κάτω, ίσα ίσα για να παίξω μόνο. Έτσι δεν μπορώ να ξέρω ότι έχω ένα στολίδι και ένα από τα πιο ακριβά κινητά της αγοράς, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένα κατασκευαστικό λάθος, έστω και αν δεν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της συσκευής. Θα ξέρω πάντα ότι η συσκευή έχει πρόβλημα, είναι θέμα ψυχολογίας καθαρά και ποτέ δεν θα μπορώ να την ευχαριστηθώ. Θα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχει τίποτα, κλπ.
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 700Ευρώ συσκευή, όχι τόσο, τσικ δεν πρέπει να κάνει! Πέφτει!? Αν διαβάσεις πιο πίσω, θα μάθεις αν πέφτει ή όχι. Χάνει γύρω στα 20 db όταν αγγίζεις συγκεκριμένο σημείο ενώ το 3GS τα μισά περίπου. Με θήκη δε χάνει καθόλου και έχει ακόμα καλύτερο σήμα από το 3GS. Αν βρεθείς σε περιοχή με μέτριο προς κακό σήμα και το πιάσεις με το αριστερό, θα έχεις θέμα, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όχι.
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Με πέθανες. Μήπως έχει ακουστεί αν οι επόμενες παρτίδες θα είναι εντάξει? Δηλαδή αν θα έχουν μονώσει το σημείο βραχυκυκλώματος? Αν βρεθείς σε περιοχή με μέτριο προς κακό σήμα και το πιάσεις με το αριστερό, θα έχεις θέμα, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όχι. Στην Αρτέμιδα (πρώην Λούτσα) που είμαι τώρα, το σήμα σε Cosmote, είναι από πολύ κακό (εκτός δικτύου) ή έχω μία δύο γραμμές.
aldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 και εγώ ψείρας είμαι όσο δεν πάει από πλευράς οργάνωσης, εύρυθμης λειτουργίας, καθαριότητας etc αλλά κοιτώ να απολαμβάνω τις συσκευές μου και όχι να "εξουσιάζομαι" από αυτές. Χάνεται το νόημα μετά Αν πάλι πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει μέσα σε 30 ημέρες μπορείς να την επιστρέψεις στο κατάστημα που την πήρες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου. http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ (στη μέση της σελίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.