Προς το περιεχόμενο

Ασυρματη συνδεση Thomson 782 με speedtouch 585v6

ppakis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον εγω δεν κανω κατι σωστα ή δεν λειτουργει αυτο που θελω να κανω γιατι δεν εχει γινει ποτε δεν μου εχει ζητησει κωδικο. τελος παντων. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου

Δημοσ.

καταρχην ασχετα με το wds αν εχεις κλειδωσει το ρουτερ σου με wep πρεπει να σου ζητησει την πρωτη φορα που θα συνδεθει και να σου βγαινει το δικτυο οτι ειναι κλειδωμενο.απο εκει και περα το εχω κανει με 780 και 787 που καιτα δυο ειχα το wds στο μενου.λογικα και απο telnet Θα παιζει αλλα δεν το εχω δοκιμασει πως ακριβως σεταρεται.μονο το κομμaτι του wds πρεπει να γινει απο telnet .ολα τα αλλα απο web interface.opote ανακεφαλαιωσε για να δουμε τι εχει παει λαθος

Δημοσ.

οκ. θα το ξανακανω απο την αρχη και θα δοκιμασω και ενα προγραμμα που ειδα στο youtube για να συνδεθουν τα δυο router (το access conections).

Δημοσ.

αν δεν γινει το connect μεσα απο τα ρουτερ δεν νομιoζω να γινει με το access connections.αυτο προγραμμα της ibm μου θυμιζει.πρεπει και σαν hardware να ενωθουν οχι μονο μεσα απο προγραμμα.για αρχη σεταρε το πρωτο ξανα με we p key και δοκιμασε να δεις αν ειναι κλειδωμενο.μετα το δευτερο και τσεκαρε αν ειναι παλι κλειδωμενο και μετατο wds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...