Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5920g memtest results..

nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθέτω και τις τρεις φωτογραφίες για όποιον ενδιαφερθεί να βοηθήσει μήπως κάποια φαίνεται πιο καθαρά απ την άλλη

να υπογραμμίσω ότι έτρεξα το memtest 3.5 single cpu δεν ξέρω επειδή έχει core 2 duo αν έπρεπε να τρέξω με multiple cpus και αν επιρρεάζει αυτό τα αποτελέσματα..

DSC_0039.jpg

DSC_0040.jpg

DSC_0041.jpg

αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι τουλάχιστον μία απ'τις μνήμες (έχει μια 2gb και μια 1gb) έχει πρόβλημα..το θέμα είναι ποια..? φαίνεται από τα αποτελέσματα? επίσης είναι σωστή η διαπίστωση μου ότι όντως υπάρχει πρόβλημα στη ram?

και τέλος....προφανώς το laptop είναι εκτός εγγύησης (πέρασε η διετία) το ίδιο ισχύει και για τις ram?

Δημοσ.

Παραθέτω και τις τρεις φωτογραφίες για όποιον ενδιαφερθεί να βοηθήσει μήπως κάποια φαίνεται πιο καθαρά απ την άλλη

να υπογραμμίσω ότι έτρεξα το memtest 3.5 single cpu δεν ξέρω επειδή έχει core 2 duo αν έπρεπε να τρέξω με multiple cpus και αν επιρρεάζει αυτό τα αποτελέσματα..

DSC_0039.jpg

DSC_0040.jpg

DSC_0041.jpg

αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι τουλάχιστον μία απ'τις μνήμες (έχει μια 2gb και μια 1gb) έχει πρόβλημα..το θέμα είναι ποια..? φαίνεται από τα αποτελέσματα? επίσης είναι σωστή η διαπίστωση μου ότι όντως υπάρχει πρόβλημα στη ram?

και τέλος....προφανώς το laptop είναι εκτός εγγύησης (πέρασε η διετία) το ίδιο ισχύει και για τις ram?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η acer ζήταγε 120 ευρώ για την νέα μνήμη..και η αντίστοιχη της kingston έκανε 60...οπότε διάλεξα της kingston.. :)

δε μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί κάποια κομμάτια ενώ κανονικά έχουν lifetime εγγύηση (βλέπε ram) λόγω των δυο χρόνων εγγύησης του laptop περιορίζονται και αυτά στη διετία..

Δημοσ.

Αν δεν φαινεται κατι απο τις photos, γιατι δεν το ανοιγεις για να βγαλεις τη μια ram και να καταλαβεις την προβληματικη;

(Την 8600gt vga εχεις; Αν ναι σου παρουσιασε καποιο προβλημα; )

Δημοσ.

όπως έγραψα και από πάνω άλλαξα την 2gb ram γιατί αυτή παρουσίαζε τελικά πρόβλημα

την 8600m gs έχω, και μέχρι στιγμής δόξα το Θεό δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...