Kotel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ενα pc το οποιο ενω οταν το συνδεω λειτουργει κανονικα δεν δινει σημα στην οθονη.Αρνητικο να φταιει η οθονη καθως στο main pc μου λειτουργει κανονικα..αρνητικο επεισης να φταιει η καρτα γραφικων.ολα τα hardware λειτουργουν κανονικα.Τον υπολογιστη μου τον εδωσε ενας φιλος μου. Οταν τον ανοιξα για πρωτη φορα εκανε περιπου μια ωρα για να μπει στα windows.Αφου εκανα φορματ πιστευοντας οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να βοηθησει τον παρατησα.(τα ξαναπερασα τα windows)Σημερα που τον ξανασυνδεσα οσο και να τον αφησα ανοιχτο η οθονη παρεμεινε μαυρη.Καμια ιδεα;
Kotel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ενα pc το οποιο ενω οταν το συνδεω λειτουργει κανονικα δεν δινει σημα στην οθονη.Αρνητικο να φταιει η οθονη καθως στο main pc μου λειτουργει κανονικα..αρνητικο επεισης να φταιει η καρτα γραφικων.ολα τα hardware λειτουργουν κανονικα.Τον υπολογιστη μου τον εδωσε ενας φιλος μου. Οταν τον ανοιξα για πρωτη φορα εκανε περιπου μια ωρα για να μπει στα windows.Αφου εκανα φορματ πιστευοντας οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να βοηθησει τον παρατησα.(τα ξαναπερασα τα windows)Σημερα που τον ξανασυνδεσα οσο και να τον αφησα ανοιχτο η οθονη παρεμεινε μαυρη.Καμια ιδεα;
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μπορεις να μπεις ουτε στο bios; αρνητικο επεισης να φταιει η καρτα γραφικων. πως εισαι σιγουγος οτι δεν φταει η καρτα γραφικων την δοκιμασες σε αλλο pc;
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μπορεις να μπεις ουτε στο bios; αρνητικο επεισης να φταιει η καρτα γραφικων. πως εισαι σιγουγος οτι δεν φταει η καρτα γραφικων την δοκιμασες σε αλλο pc;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.