aragorn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αρκετοί ίσως ήδη το γνωρίζετε, ενώ άλλοι όχι. Είχα ζητήσει τις γνώμες σας πριν από 3,5 χρόνια, οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ένα feedback πάλι. Το σάιτ είναι το http://www.travelstories.gr, και ο λόγος που ζητάω τις γνώμες σας είναι επειδή εδώ απευθύνομαι σε κόσμο που ενδεχομένως δεν μπαίνει συνέχεια στο travelstories (και επομένως δεν έχει οικειότητα), που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το internet, και που εν πάσει περιπτώσει δεν είναι μέλη της κοινότητας ώστε να έχουν την φυσιολογική υποκειμενικότητα που προκύπτει μετά από χρόνια παρουσίας σε μια τέτοια. Θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο όσον αφορά το site ως site περιεχομένου, δηλαδή σαν κάτι που δε θα το δει ο άλλος σαν ευκαιρία να γίνει μέλος, αλλά θα μπει σαν απλός επισκέπτης να βρει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά και όσον αφορά το community κομμάτι του.
aragorn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αρκετοί ίσως ήδη το γνωρίζετε, ενώ άλλοι όχι. Είχα ζητήσει τις γνώμες σας πριν από 3,5 χρόνια, οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ένα feedback πάλι. Το σάιτ είναι το http://www.travelstories.gr, και ο λόγος που ζητάω τις γνώμες σας είναι επειδή εδώ απευθύνομαι σε κόσμο που ενδεχομένως δεν μπαίνει συνέχεια στο travelstories (και επομένως δεν έχει οικειότητα), που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το internet, και που εν πάσει περιπτώσει δεν είναι μέλη της κοινότητας ώστε να έχουν την φυσιολογική υποκειμενικότητα που προκύπτει μετά από χρόνια παρουσίας σε μια τέτοια. Θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο όσον αφορά το site ως site περιεχομένου, δηλαδή σαν κάτι που δε θα το δει ο άλλος σαν ευκαιρία να γίνει μέλος, αλλά θα μπει σαν απλός επισκέπτης να βρει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά και όσον αφορά το community κομμάτι του.
Luciddream Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αρκετοί ίσως ήδη το γνωρίζετε, ενώ άλλοι όχι. Είχα ζητήσει τις γνώμες σας πριν από 3,5 χρόνια, οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ένα feedback πάλι. Το σάιτ είναι το http://www.travelstories.gr, και ο λόγος που ζητάω τις γνώμες σας είναι επειδή εδώ απευθύνομαι σε κόσμο που ενδεχομένως δεν μπαίνει συνέχεια στο travelstories (και επομένως δεν έχει οικειότητα), που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το internet, και που εν πάσει περιπτώσει δεν είναι μέλη της κοινότητας ώστε να έχουν την φυσιολογική υποκειμενικότητα που προκύπτει μετά από χρόνια παρουσίας σε μια τέτοια. Θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο όσον αφορά το site ως site περιεχομένου, δηλαδή σαν κάτι που δε θα το δει ο άλλος σαν ευκαιρία να γίνει μέλος, αλλά θα μπει σαν απλός επισκέπτης να βρει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά και όσον αφορά το community κομμάτι του. μάλλον κάνεις πλάκα.... το forum απλά τα σπάει... και νομίζω το ξέρεις.. ! και το community είναι φοβερό και με πολλές γνώσεις γενικότερα... με έχουν βοηθήσει σε πολλά θέματα... ! εσύ το έχεις φτιάξει?
Luciddream Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αρκετοί ίσως ήδη το γνωρίζετε, ενώ άλλοι όχι. Είχα ζητήσει τις γνώμες σας πριν από 3,5 χρόνια, οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ένα feedback πάλι. Το σάιτ είναι το http://www.travelstories.gr, και ο λόγος που ζητάω τις γνώμες σας είναι επειδή εδώ απευθύνομαι σε κόσμο που ενδεχομένως δεν μπαίνει συνέχεια στο travelstories (και επομένως δεν έχει οικειότητα), που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το internet, και που εν πάσει περιπτώσει δεν είναι μέλη της κοινότητας ώστε να έχουν την φυσιολογική υποκειμενικότητα που προκύπτει μετά από χρόνια παρουσίας σε μια τέτοια. Θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο όσον αφορά το site ως site περιεχομένου, δηλαδή σαν κάτι που δε θα το δει ο άλλος σαν ευκαιρία να γίνει μέλος, αλλά θα μπει σαν απλός επισκέπτης να βρει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά και όσον αφορά το community κομμάτι του. μάλλον κάνεις πλάκα.... το forum απλά τα σπάει... και νομίζω το ξέρεις.. ! και το community είναι φοβερό και με πολλές γνώσεις γενικότερα... με έχουν βοηθήσει σε πολλά θέματα... ! εσύ το έχεις φτιάξει?
ektorass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αρκετοί ίσως ήδη το γνωρίζετε, ενώ άλλοι όχι. Είχα ζητήσει τις γνώμες σας πριν από 3,5 χρόνια, οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ένα feedback πάλι. Το σάιτ είναι το http://www.travelstories.gr, και ο λόγος που ζητάω τις γνώμες σας είναι επειδή εδώ απευθύνομαι σε κόσμο που ενδεχομένως δεν μπαίνει συνέχεια στο travelstories (και επομένως δεν έχει οικειότητα), που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το internet, και που εν πάσει περιπτώσει δεν είναι μέλη της κοινότητας ώστε να έχουν την φυσιολογική υποκειμενικότητα που προκύπτει μετά από χρόνια παρουσίας σε μια τέτοια. Θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο όσον αφορά το site ως site περιεχομένου, δηλαδή σαν κάτι που δε θα το δει ο άλλος σαν ευκαιρία να γίνει μέλος, αλλά θα μπει σαν απλός επισκέπτης να βρει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά και όσον αφορά το community κομμάτι του. Καλημέρα , Εμένα μου αρέσει πολύ . Όπως μου αρέσει και ο τρόπος που ο admin διαχειρίζεται το forum
ektorass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν αρκετοί ίσως ήδη το γνωρίζετε, ενώ άλλοι όχι. Είχα ζητήσει τις γνώμες σας πριν από 3,5 χρόνια, οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός να πάρω ένα feedback πάλι. Το σάιτ είναι το http://www.travelstories.gr, και ο λόγος που ζητάω τις γνώμες σας είναι επειδή εδώ απευθύνομαι σε κόσμο που ενδεχομένως δεν μπαίνει συνέχεια στο travelstories (και επομένως δεν έχει οικειότητα), που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το internet, και που εν πάσει περιπτώσει δεν είναι μέλη της κοινότητας ώστε να έχουν την φυσιολογική υποκειμενικότητα που προκύπτει μετά από χρόνια παρουσίας σε μια τέτοια. Θα ήθελα τις γνώμες σας τόσο όσον αφορά το site ως site περιεχομένου, δηλαδή σαν κάτι που δε θα το δει ο άλλος σαν ευκαιρία να γίνει μέλος, αλλά θα μπει σαν απλός επισκέπτης να βρει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, αλλά και όσον αφορά το community κομμάτι του. Καλημέρα , Εμένα μου αρέσει πολύ . Όπως μου αρέσει και ο τρόπος που ο admin διαχειρίζεται το forum
antonisid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μ αρέσει το travelstories.gr , πολύ χρήσιμο με πληροφορίες και τύπου "ταξιδιωτικού οδηγού" αλλά και από χρήστες στο forum.Επίσης είναι και αρκετά εύχρηστο.΄ @ Ektoras Εμένα δεν μου αρέσει και πολύ . Όπως δεν μου αρέσει ο τρόπος που ο admin διαχειρίζεται το dogforum.gr Το dogforum.gr τι σχέση έχει?
aragorn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μάλλον κάνεις πλάκα.... το forum απλά τα σπάει... και νομίζω το ξέρεις.. ! και το community είναι φοβερό και με πολλές γνώσεις γενικότερα... με έχουν βοηθήσει σε πολλά θέματα... ! εσύ το έχεις φτιάξει? Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια, ναι εγώ τόχω φτιάξει αλλά για το ότι το community είναι φοβερό οφείλεται στα μέλη όχι σε μένα. Δεν ζήτησα βέβαια γνώμες για να πάρω τα μπράβο, αλλά για να πάρω ένα feedback και μια αίσθηση από χρήστες εκτός travelstories, που οκ το ξέρουν σαν την παλάμη τους. Καλημέρα , Εμένα δεν μου αρέσει και πολύ . Όπως δεν μου αρέσει ο τρόπος που ο admin διαχειρίζεται το dogforum.gr Θενκς για το feedback, αν μπορούσες να μου εξηγήσεις τι είναι αυτό που δε σου αρέσει, θα το εκτιμούσα. Αλλά το dogforum.gr πού κολλάει στη συζήτηση ακριβώς? Εμένα μ αρέσει το travelstories.gr , πολύ χρήσιμο με πληροφορίες και τύπου "ταξιδιωτικού οδηγού" αλλά και από χρήστες στο forum.Επίσης είναι και αρκετά εύχρηστο.΄ @ Ektoras Ευχαριστώ αντώνη. Γενικά πιο πολύ θέλω να δω αν σε κάποιους "πολεμικούς" χρήστες του ίντερνετ, όπως είναι αυτοί του insomnia, το σάιτ είναι εύχρηστο, μπορούν να καταλάβουν ποιο είναι το περιεχόμενό του, και πώς να το βρουν.
xwtiko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το site είναι υπέροχο και το forum επίσης! Δεν είχα ξαναμπεί αλλά με την ευκαιρία νομίζω θα το κάνω bookmark. Συγχαρητήρια!
antonisid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εγω θα το έλεγα ανακριβές...αργο... όσον αφορα για το dogforum να αφήνετε τον κόσμο να εκφράζετε ελεύθερα... Μάλλον η γνώμη σου για το travelstories επηρεάζεται απ το dogforum.gr
aragorn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον η γνώμη σου για το travelstories επηρεάζεται απ το dogforum.gr Σα να λέμε η γνώμη μου για το insomnia επηρεάζεται από το πόσο φυσάει στο Βαρνάβα.
marduc812 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο το site και σε περιβαλλον μου αρεσε πολυ το background αλλα και σε δομη! ειναι ευχρηστο και ευχαριστο! ΠΟλυ καλο πραγματικα!
antonisid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έκτορα με το ν αλλάζεις αυτά που έγραψες και να λες ειρωνικά πόσο ωραία και τέλεια είναι όλα , είναι σα να ειρωνεύεσαι όλους εμάς που έχουμε μια θετική εικόνα για το Portal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.