Προς το περιεχόμενο

παραβάν μπάνιου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από τις κλασσικές κουρτίνες που έχουμε στις ντουζιέρες μας τί άλλες λύσεις υπάρχουν για να περικυκλώνεις τη ντουζιέρα;

Δημοσ.

Βασικά, εαν φτιάχνεις τώρα τη ντουσιέρα βάλε μια καμπίνα ή πήγαινε σε έναν τζαμά και σχεδίασε μία με αμμοβολή.

Δημοσ.

Βασικά, εαν φτιάχνεις τώρα τη ντουσιέρα βάλε μια καμπίνα ή πήγαινε σε έναν τζαμά και σχεδίασε μία με αμμοβολή.

Δημοσ.

Μιλάμε η άνεση που έχει αυτό το πράγμα, αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Οι κουρτίνες είναι πρήξιμο...Όλο κολλάνε πάνω σου. Σε αυτό μπαίνεις, κάνεις μπάνιο κ βγαίνεις. Ούτε να παραμερίζεις, να στεγνώνεις κτλ. Αλλά θέλει μεγάλο μπάνιο. Άλλη λύση είναι να κάνεις εγκατάσταση με κάψουλα, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβή!

Δημοσ.

Μιλάμε η άνεση που έχει αυτό το πράγμα, αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Οι κουρτίνες είναι πρήξιμο...Όλο κολλάνε πάνω σου. Σε αυτό μπαίνεις, κάνεις μπάνιο κ βγαίνεις. Ούτε να παραμερίζεις, να στεγνώνεις κτλ. Αλλά θέλει μεγάλο μπάνιο. Άλλη λύση είναι να κάνεις εγκατάσταση με κάψουλα, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβή!

Δημοσ.

Είναι πολύ μικρό το wc μου, θα είμαι όρθιος κ χωρίς μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Καμπίνες κλπ δεν το συζητάω ούτε μπορώ να βάλω τζάμι γιατί απλά δεν θα μπορώ να το σέρνω/ανοίγω γιατί δεν υπάρχει χώρος...

Δημοσ.
Είναι πολύ μικρό το wc μου, θα είμαι όρθιος κ χωρίς μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Καμπίνες κλπ δεν το συζητάω ούτε μπορώ να βάλω τζάμι γιατί απλά δεν θα μπορώ να το σέρνω/ανοίγω γιατί δεν υπάρχει χώρος...

Συνηθως το ανοιγμα γινεται στον υπαρχοντα χωρο, δεν χρειαζεσαι εξτρα. Χωριζεται το τζαμι στα 4, και τα 2 απο αυτα κλεινουν επαλληλα (συρομενα) πανω στα αλλα 2.

Τι διαστασεις εχει η ντουζιερα σου;

Δημοσ.
Συνηθως το ανοιγμα γινεται στον υπαρχοντα χωρο, δεν χρειαζεσαι εξτρα. Χωριζεται το τζαμι στα 4, και τα 2 απο αυτα κλεινουν επαλληλα (συρομενα) πανω στα αλλα 2.

Τι διαστασεις εχει η ντουζιερα σου;

Έτσι ακριβώς το έχω κάνει και εγώ. Μάλιστα δεν ήταν ακριβώς οι διαστάσεις οπότε πήρα μια που πάνω κάτω ταίριαζε απο το πράκτικερ και με ένα τροχάκι κ ένα δίσκο σιδήρου την έφερα στο χιλιοστό χωρίς πρόβλημα.

Έτσι

ntouzieres1.jpg

Κάτω δεν έχω ντουζιέρα αλλα ένα υπερυψωμένο "τοιχάκι" γύρω στα 10εκατοστά ντυμένο με το ίδιο πλακάκι δαπέδου και πάνω σε αυτό έχω πατήσει την καμπίνα.

Δημοσ.

δεν υπάρχει ντουζιέρα παρά μόνο πλακάκια, ότι νερό πέφτει θα πέφτει κάτω, θεωρητικά ο χώρος εκμετάλευσης για τη ντουζιέρα είναι περίπου 55x70

Δημοσ.

Δημιούργησε αντίστοιχα ένα υπερυψωμένο με τουβλάκια 10χ20 ξέρωγω και ντύστα με πλακάκια δαπέδου (δεν είναι τίποτα αν πιάνουν τα χέρια σου). Μόνο μερικά πλακάκια ίδια με το δάπεδο θέλεις και λίγη κόλλα πλακιδίων.

Μετά πάρε μία generic ντουζιέρα 70χ70 ας πούμε (ή ότι είναι πιο κοντά σε διάσταση και κόψε τη μία πλευρά ώστε να ταιριάζει ακριβώς να πατάει επάνω στο τοιχάκι που έκανες. Και είσαι έτοιμος.

Όταν έψαχνα τότε αντίστοιχα είχα βρεί μόνο πολύ ακριβές λύσεις.και δεν έβρισκα και με τίποτα ντουζιέρα (το κάτω όχι την καμπίνα) να ταιριάζει ακριβώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...