zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτός από τις κλασσικές κουρτίνες που έχουμε στις ντουζιέρες μας τί άλλες λύσεις υπάρχουν για να περικυκλώνεις τη ντουζιέρα;
leftermann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καμπίνα με συρόμενες πόρτες από ημιδιάφανο πλαστικό. Ακριβή όμως.
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ναι κατάλαβα, υπάρχει κάποιος που να σου φτιάχνει built to order πράγματα;
IOSTEFO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Για να πάρετε μόνο μια ιδέα. http://praxis.v1retail.com/sanitair/index.php
YiN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά, εαν φτιάχνεις τώρα τη ντουσιέρα βάλε μια καμπίνα ή πήγαινε σε έναν τζαμά και σχεδίασε μία με αμμοβολή.
YiN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά, εαν φτιάχνεις τώρα τη ντουσιέρα βάλε μια καμπίνα ή πήγαινε σε έναν τζαμά και σχεδίασε μία με αμμοβολή.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλάμε η άνεση που έχει αυτό το πράγμα, αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Οι κουρτίνες είναι πρήξιμο...Όλο κολλάνε πάνω σου. Σε αυτό μπαίνεις, κάνεις μπάνιο κ βγαίνεις. Ούτε να παραμερίζεις, να στεγνώνεις κτλ. Αλλά θέλει μεγάλο μπάνιο. Άλλη λύση είναι να κάνεις εγκατάσταση με κάψουλα, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβή!
De@th L0rd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλάμε η άνεση που έχει αυτό το πράγμα, αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Οι κουρτίνες είναι πρήξιμο...Όλο κολλάνε πάνω σου. Σε αυτό μπαίνεις, κάνεις μπάνιο κ βγαίνεις. Ούτε να παραμερίζεις, να στεγνώνεις κτλ. Αλλά θέλει μεγάλο μπάνιο. Άλλη λύση είναι να κάνεις εγκατάσταση με κάψουλα, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβή!
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ μικρό το wc μου, θα είμαι όρθιος κ χωρίς μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Καμπίνες κλπ δεν το συζητάω ούτε μπορώ να βάλω τζάμι γιατί απλά δεν θα μπορώ να το σέρνω/ανοίγω γιατί δεν υπάρχει χώρος...
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τίποτα. Σφουγγαρίστρα κατευθείαν. Χώρια που το βεσέ σου θα είναι πάντα καθαρό από τα νερά που θα πιτσιλάνε.
pournaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ μικρό το wc μου, θα είμαι όρθιος κ χωρίς μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Καμπίνες κλπ δεν το συζητάω ούτε μπορώ να βάλω τζάμι γιατί απλά δεν θα μπορώ να το σέρνω/ανοίγω γιατί δεν υπάρχει χώρος... Συνηθως το ανοιγμα γινεται στον υπαρχοντα χωρο, δεν χρειαζεσαι εξτρα. Χωριζεται το τζαμι στα 4, και τα 2 απο αυτα κλεινουν επαλληλα (συρομενα) πανω στα αλλα 2. Τι διαστασεις εχει η ντουζιερα σου;
klainmaingr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Συνηθως το ανοιγμα γινεται στον υπαρχοντα χωρο, δεν χρειαζεσαι εξτρα. Χωριζεται το τζαμι στα 4, και τα 2 απο αυτα κλεινουν επαλληλα (συρομενα) πανω στα αλλα 2.Τι διαστασεις εχει η ντουζιερα σου; Έτσι ακριβώς το έχω κάνει και εγώ. Μάλιστα δεν ήταν ακριβώς οι διαστάσεις οπότε πήρα μια που πάνω κάτω ταίριαζε απο το πράκτικερ και με ένα τροχάκι κ ένα δίσκο σιδήρου την έφερα στο χιλιοστό χωρίς πρόβλημα. Έτσι Κάτω δεν έχω ντουζιέρα αλλα ένα υπερυψωμένο "τοιχάκι" γύρω στα 10εκατοστά ντυμένο με το ίδιο πλακάκι δαπέδου και πάνω σε αυτό έχω πατήσει την καμπίνα.
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν υπάρχει ντουζιέρα παρά μόνο πλακάκια, ότι νερό πέφτει θα πέφτει κάτω, θεωρητικά ο χώρος εκμετάλευσης για τη ντουζιέρα είναι περίπου 55x70
klainmaingr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημιούργησε αντίστοιχα ένα υπερυψωμένο με τουβλάκια 10χ20 ξέρωγω και ντύστα με πλακάκια δαπέδου (δεν είναι τίποτα αν πιάνουν τα χέρια σου). Μόνο μερικά πλακάκια ίδια με το δάπεδο θέλεις και λίγη κόλλα πλακιδίων. Μετά πάρε μία generic ντουζιέρα 70χ70 ας πούμε (ή ότι είναι πιο κοντά σε διάσταση και κόψε τη μία πλευρά ώστε να ταιριάζει ακριβώς να πατάει επάνω στο τοιχάκι που έκανες. Και είσαι έτοιμος. Όταν έψαχνα τότε αντίστοιχα είχα βρεί μόνο πολύ ακριβές λύσεις.και δεν έβρισκα και με τίποτα ντουζιέρα (το κάτω όχι την καμπίνα) να ταιριάζει ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.