Dafnousaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Εχω ένα σοβαρό προβλημα με ποντικια., κατω απο το σπιτι μου γινεταί χαμός απο ποντικια. Δεν ξέρω πως να τα σκοτωσω, με ποντικοφάρμακο είναι αδύνατο, διοτι διπλα εχει μια αποθηκη με Φυράματα και γενικότερα σιτηρα, αγορασα ενα μηχανημα που βγάζερι εναν ηχο με τον οποιο και καλά απομακρύνει τα ποντίκια αλλα πάλι τπτ. Εχετε μηπως καμμια λυση για να τα εξοντωσω ???
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Με ποντικοφάρμακο. Ποιο είναι το πρόβλημα που έχει δίπλα αποθήκη; Πως θα έρθουν σε επαφή; Sent from my iPhone using Insomnia.app
leftermann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 τάιζε τα γατιά της γειτονιάς. Καλύτερα γάτες, παρά ποντίκια. Εγώ στο τροχόσπιτο αυτό έκανα και δεν ξαναείδα ποντίκι.
Dafnousaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει ανοιγματα και ειναι γεματο ποντικια, ο βασικος λογος που υπαρχουν πολλα ειναι αυτη η αποθηκη... Φαγητο σε αφθονία για τα τροκτικα Το ποντικοφάρμακο εχει δοκιμασθει αποτελεσμα μηδεν...
slygeo87 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Φώναξε ένα χριστιανό για απολύμανση (πως το λένε). θα σου βάλει "σπιτάκια" με τροφή/δηλητήριο.
tarantules Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα είναι πολλά ποιάστα με μια φάκα και αγόρασε ένα μεγάλο κλουβί με μια ρόδα μέσα.Πάρε μια ηλεκτρογεννήτρια,κόμπλαρέ τη με τον άξονα της ρόδας και βάλτα να σου παράγουν ρεύμα.Απλά πράγματα
Owlman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει ένα ποντικοφάρμακο που είναι σαν μπλέ γαριδάκια μεγάλα και θα το βρείς εύκολα στα φαρμακεία γιατί δέν υπάρχει παρόμοιο.. και σε βεβαιώνω ότι σκοτώνει ποντίκια μεγαλύτερα απο γάτες.. Δοκιμασμένο απο μένα στο χωριό μου που είχαμε μεγάλο πρόβλημα σε μια αποθήκη.. Δυστυχώς δέν θυμάμαι πώς λέγεται αλλα αμα πείς στη φαρμακοποιό μπλέ γαριδάκια θα καταλάβει..
Labfrog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έτρωγαν το ποντικοφάρμακο ή το έτρωγαν και δεν ψωφούσαν? Γιατί υπάρχουν και δυνατότερα.
mrfan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δυο πραγματα θα εκανα εγω 1)Ειχα δει καποτε κατι αυτοκολλητα τα οποια τα απλωνες στο πατωμα και οταν περνουσε πανω απο αυτα ενα ποντικι κολουσαν και ηταν αδυνατο να ξεφυγουν.Εσυ αφου τα εβρισκες κολλημενα απλα τα εξοντωνες.Δυστυχως δεν θυμαμαι πως λεγονταν 2)Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει σιτηρα η αποθηκη.Τα ποντικια τρελενονται για σηταρι και τα παραγωγα του.Ενας φιλος φουρναρης που ειχε παρομοιο προβλημα γιατι ειχε αλευρι στο μαγαζι αφηνε μια λεκανι αλευρι στο πατωμα ανακατεμενο με μπεικεν παουντερ.Τα ποντικια ετρωγαν τοσο πολυ που απο λαιμαργια φουσκωναν και εσκαγαν και την αλλη μερα τα εβρισκε ψοφια
pappous_soulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η λύση είναι απλή, χνουδωτή και κοστίζει ελάχιστα. μαζεύεις μια γάτα
Dafnousaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το ποντικοφαρμακο ουτε καν το αγγιζουν. και ενα φτηνο μηχανημα Υπερήχων που αγόρασα δεν κάνει τπτ. Μηπως Ενα ακριβότερο μηχανημα Υπερήχων θα εκανε τπτ ???
Dafnousaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το ποντικοφαρμακο ουτε καν το αγγιζουν. και ενα φτηνο μηχανημα Υπερήχων που αγόρασα δεν κάνει τπτ. Μηπως Ενα ακριβότερο μηχανημα Υπερήχων θα εκανε τπτ ???
frenzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CE%BC%CF%85%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82&aq=0s&aqi=g-s2&aql=&oq=myoktoni&gs_rfai=&fp=12d9b42cdc28ede9
frenzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CE%BC%CF%85%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82&aq=0s&aqi=g-s2&aql=&oq=myoktoni&gs_rfai=&fp=12d9b42cdc28ede9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.