Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς στα synthetic benchmarks θα φάω μεγάλη ήττα... αλλά σε παιχνίδια όχι και τόσο...

Πιο πολύ φοβάμαι το τροφοδοτικό, 240W δε θα μου φτάσουν ούτε για πλάκα και θα πρέπει με το καλημέρα να τις κάνω undervolt... αν θέλω να κρατήσω το overclock της CPU... τέσπα με βλέπω να αγοράζω ένα δεύτερο τροφοδοτικό και να τα βάζω παράλληλα...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς στα synthetic benchmarks θα φάω μεγάλη ήττα... αλλά σε παιχνίδια όχι και τόσο...

Πιο πολύ φοβάμαι το τροφοδοτικό, 240W δε θα μου φτάσουν ούτε για πλάκα και θα πρέπει με το καλημέρα να τις κάνω undervolt... αν θέλω να κρατήσω το overclock της CPU... τέσπα με βλέπω να αγοράζω ένα δεύτερο τροφοδοτικό και να τα βάζω παράλληλα...

Βασικα αν δεν κατσει γιατι δεν αφηνεις μια 7970Μ? Πολυ ποιο γρηγορη θα ειναι απο τις 2Χ5870 κ θα γλιτωσεις το crossfire κ θα ριξεις καταναλωση.

Δημοσ.

Βασικα αν δεν κατσει γιατι δεν αφηνεις μια 7970Μ? Πολυ ποιο γρηγορη θα ειναι απο τις 2Χ5870 κ θα γλιτωσεις το crossfire κ θα ριξεις καταναλωση

Ε κρίμα είναι να κάτσεις με τη μια όταν έχεις δυνατότητα για 2... τέσπα αν δεν παίξουν πάνε πίσω όπως ήρθαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...