Thodoris_ink Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Διαθέτω μία USB WEBCAMERA και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ένα απλό και εύκολο στην χρήση πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω την εικόνα μέσω internet browser από άλλο υπολογιστή. πχ. θέλω να βλέπω την εικόνα από το γραφείο στο σπίτι μου. Αλλά να μπορώ να προσθέσω ακόμα κάμερες μελλοντικά. Ευχαριστώ
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για κάτι απλό υπάρχει το vlc. Για Windows υπάρχει και το WebcamXp που δεν είναι δωρεάν όμως.
Thodoris_ink Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ήξερα ότι το vlc μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. υπάρχει σχετικός οδηγός πουθενά? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας
lexmark Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα το vlc το βλεπω, αν και δεν ξερω πως και ειμαι κι εγω περιεργος να μαθω, αλλα το teamviewer; Αυτο που θες να κανεις το εχω κανει εγω με το yawcam. Ειναι σχετικα απλο στην χρηση και ευκολο να το βγαλεις στο internet. Ριξε του μια ματια κι αν εχεις καμια απορια εδω ειμαι. Βεβαια το εχω κανει με μια καμερα μονο αλλα απο οτι εχω δει υποστηριζει multiple instances οποτε...
lexmark Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα το vlc το βλεπω, αν και δεν ξερω πως και ειμαι κι εγω περιεργος να μαθω, αλλα το teamviewer; Αυτο που θες να κανεις το εχω κανει εγω με το yawcam. Ειναι σχετικα απλο στην χρηση και ευκολο να το βγαλεις στο internet. Ριξε του μια ματια κι αν εχεις καμια απορια εδω ειμαι. Βεβαια το εχω κανει με μια καμερα μονο αλλα απο οτι εχω δει υποστηριζει multiple instances οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.