Προς το περιεχόμενο

αδεια για scooter...

greenhool13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι 16ετων και θελω να μαθω πως μπορω να βγαλω αδεια για μηχανη.διπλωμα κ ασφαλεια δεν εχω.

απλως το μονο που θελω ειναι η αδεια για να εχω πινακιδες και να φαινεται οτι δεν ειναι κλεμενο.:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ δεν μπορείς να βγάλεις άδεια κυκλοφορίας για μηχανή δεδομένου ότι είσαι ανήλικος. Ο κηδεμόνας σου μπορεί, ο οποίος λαμβάνει και τη νομική ευθύνη αν εσύ εμπλακείς σε ατύχημα. Βέβαια αν ο κηδεμόνας σου, επιτρέπει να οδηγείς μηχανή, ουδέν σχόλιο.

Τότε τι θες να σου πούμε;;;; Άσε τα κρυφά γιατί μόνο σε μπελάδες μπορείς να βρεθείς. Σε περίπτωση ατυχήματος και ασφάλεια να έχει το μηχανάκι δεν καλύπτεσαι αν δεν έχεις δίπλωμα. Επίσης δεν έχει σημασία αν φταις η όχι όπως και να γίνει δεν θα βρεις δίκιο χωρίς δίπλωμα και θα τρέχεις στα δικαστήρια. Εκτός από αυτό θα τρέχουν στα δικαστήρια και οι γονείς σου γιατί φέρουν και αυτοί ευθύνη ακόμα και αν δεν ήξεραν τίποτα.Αν θες κάτι τέτοιο κάνε το με την συγκατάθεση των γονέων σου. Αλλιώς περίμενε ως τα 18 και κάνε ότι θες.

Σε βλέπω στο δρόμο μπροστά μου και δε μου αρέσει η φάτσα σου. Πατάω γκάζι τέρμα και σε κάνω φέτες, μαζί με τη μηχανή.

Έχεις βρει και εσύ το μπελά σου, παρά το ότι εγώ έκανα τη μαλακία.

Μη πέφτεις στην παγίδα του «προσέχω». Μια χαρά πιθανότητες για ατύχημα έχεις, δε πάει να είσαι και ο καλύτερος οδηγός του κόσμου. Ο άχρηστος από πίσω σου ή απ' το πλάι που θα σε κοπανήσει όμως, μπορεί να μην είναι... και θα την πληρώσεις εσύ.

Σε βλέπω στο δρόμο μπροστά μου και δε μου αρέσει η φάτσα σου. Πατάω γκάζι τέρμα και σε κάνω φέτες, μαζί με τη μηχανή.

Έχεις βρει και εσύ το μπελά σου, παρά το ότι εγώ έκανα τη μαλακία.

Μη πέφτεις στην παγίδα του «προσέχω». Μια χαρά πιθανότητες για ατύχημα έχεις, δε πάει να είσαι και ο καλύτερος οδηγός του κόσμου. Ο άχρηστος από πίσω σου ή απ' το πλάι που θα σε κοπανήσει όμως, μπορεί να μην είναι... και θα την πληρώσεις εσύ.

ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ατυχηματος. :P

ξερετε αν υπαρχει μηχανη η γουρουνα που δεν χρειαζεται αδεια?

greenhool το πρώτο «ψιλοσοβαρό» ατύχημα που είχα με μηχανή, οφειλονταν 100% στον οδηγό αυτοκινήτου που με έβαλε απο κάτω. Δεν προσπαθώ να σε μεταπείσω να μην σβουρίζεις αλλά να είσαι προετοιμασμένος ότι ατύχημα ΣΙΓΟΥΡΑ θα συμβεί.

Το μόνο τροχήλατο που δεν χρειάζεται άδεια κυκλοφορίας είναι το ποδήλατο.

ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ατυχηματος. :P

ξερετε αν υπαρχει μηχανη η γουρουνα που δεν χρειαζεται αδεια?

greenhool το πρώτο «ψιλοσοβαρό» ατύχημα που είχα με μηχανή, οφειλονταν 100% στον οδηγό αυτοκινήτου που με έβαλε απο κάτω. Δεν προσπαθώ να σε μεταπείσω να μην σβουρίζεις αλλά να είσαι προετοιμασμένος ότι ατύχημα ΣΙΓΟΥΡΑ θα συμβεί.

Το μόνο τροχήλατο που δεν χρειάζεται άδεια κυκλοφορίας είναι το ποδήλατο.

παιδια,απο περιεργεια,μιας που εχουμε παρομοιο θεμα,η atv [γουρουνα] 50cc ,οδηγειται με το διπλωμα τροχαιας ή πρεπει να σαι 18 και να χεις αυτοκινητου;;

ο,τι εχει 4 ροδες οδηγειται με του αυτοκινητου,αλλα ομως οτι ειναι 50 κυβικα δεν υπάγεται στη Τροχαία???

[απλα σε συζητησεις που γινονται οι αποψεις διιστανται και θελω και τη δικη σας]

παιδια,απο περιεργεια,μιας που εχουμε παρομοιο θεμα,η atv [γουρουνα] 50cc ,οδηγειται με το διπλωμα τροχαιας ή πρεπει να σαι 18 και να χεις αυτοκινητου;;

ο,τι εχει 4 ροδες οδηγειται με του αυτοκινητου,αλλα ομως οτι ειναι 50 κυβικα δεν υπάγεται στη Τροχαία???

[απλα σε συζητησεις που γινονται οι αποψεις διιστανται και θελω και τη δικη σας]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...