Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός προγραμματισμού

JBSoft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω μέρος σε έναν ουκρανικό διαγωνισμό προγραμματισμού και θέλω την βοήθειά σας για ιδέα για project

Θέμα: "Ουκρανία 2020 - με τα μάτια της νέας γενιάς!"

"Ο διαγωνισμός έχει κοινωνικό προσανατολισμό, γιαυτό θα θέλαμε πρώτα απ'ολα να δώσετε προσοχή στα προβλήματα της κοινωνίας και να φανταστείτε μια μελλοντική Ουκρανία χωρίς προβλήματα όπως η φτώχεια, η πείνα, η τοξικομανία, η παιδική θνησιμότητα .."

Επίσης πρέπει να είναι μοναδικό είτε να ξεχωρίζει από τα υπάρχοντα

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιεσδήποτε τεχνολογίες (client-server,website,php,c++,mysql...)

Πρέπει να στείλω την περιγραφή του Project μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να φτιάξω.

Όσοι μπορείτε ρίξτε καμιά ιδέα

Δημοσ.

ενα πρόγραμμα που θα παίρνει τα δεδομένα απο βιομετρικά όργανα τα οποία θα είναι τοποθετημένα στις κεντρικές πλατείες της χώρας.

θα αναλύεις πόσο μαστούρης είναι κάποιος και τι ναρκωτικά έχει πάρει.

απο τις κάμερες, θα αναλύεις την ποιότητα της ζωής του κρίνοντας απο την εμφάνιση (ρούχα, σώμα, πρόσωπο κτλ).

με βάση αυτά, θα καταλήγεις σε κάποια άτομα -ας τα πούμε gorbendrlofkens-

Θα στέλνεις τη λίστα με τα gorbendrlofkens στον στόλο απο aimdrods (ιπτάμενα ρομπότ), τα οποία θα ναρκώνουν τους gorb..

μετα μια ομάδα (αφού έχει τις ακριβείς τοποθεσίες των ναρκωμένων gorbs..) θα τα περισυλέγει και θα τα μεταφέρει σε κέντρα αποτοξίνωσης (αν είναι ναρκωμανείς), σε εκπαιδευτικά κέντρα (αν είναι φτωχοί) οπου θα μαθαίνουν νέες τέχνες κτλ

Δημοσ.

Φίλε μου από την στιγμή που ΕΣΥ θα πάρεις μέρος, ΕΣΥ πρέπει να σκεφτείς την ιδέα και όχι να σου την δώσει κάποιος άλλος...Αν δεν έχεις κάποια ιδέα απλά μην πάρεις μέρος.

Δημοσ.

...γιατί... ΕΣΥ αποφασίζεις! (αυτό μου θύμισε..)

Καλά αν έχει κανείς καμιά ιδέα που δε σκοπεύει να υλοποιήσει δεν είναι και κακό να την πεί..

Και μιας που λέμε για ιδέες.. παλιό site αλλα μου ρθε τώρα.. http://www.idealist.com

Εχει κορυφαία πράγματα εκει μέσα και απο μόνο του σαν site και σαν ιδέα ειναι γαμάτο! Ακόμα και ο τίτλος του οπως παίζει με το idealist και το idea list.. γαμώ γαμώ!

Δημοσ.

...γιατί... ΕΣΥ αποφασίζεις! (αυτό μου θύμισε..)

Καλά αν έχει κανείς καμιά ιδέα που δε σκοπεύει να υλοποιήσει δεν είναι και κακό να την πεί..

Και μιας που λέμε για ιδέες.. παλιό site αλλα μου ρθε τώρα.. http://www.idealist.com

Εχει κορυφαία πράγματα εκει μέσα και απο μόνο του σαν site και σαν ιδέα ειναι γαμάτο! Ακόμα και ο τίτλος του οπως παίζει με το idealist και το idea list.. γαμώ γαμώ!

Μη γ@μ@ς συνέχεια... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...