Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστής και Μητρική (USB 3.0 κ Sata III) στα 300-350 ευρώ

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nαι δυστυχώς δεν εκκινεί καν.. Ανοιγουν τα ανεμιστηράκια, αλλά δεν ακουγεται τίποτα από τον σκληρό και τα λεντάκια της μητρικής παραμένουν σβηστά.

βεβαια αυτό με βάζει σε υποψίες γιατι σε καποια φάση είχα δοκιμάσει με 2χDDR2 και κρασαρε συνεχεια ή δεν ανοιγε καθολου το pc οποτε υπάρχει περιπτωση να εχει θεμα η MoBo ??

Win 7x64 για να εκμεταλευεται και τα 4GB σωστα?

Yπάρχει καμια πρόαση για μνημη? :-)

Για να βάλεις τις ddr3 μνήμες πρέπει να βγάλεις τις ddr2 πρώτα και να τις βάλεις στα πορτοκαλί slots Α3-Β3(αν δεν κάνω λάθος).Τα έκανες αυτά;

Επίσης αν δεν έχεις το τελευταίο bios περασμένο καλό είναι να το περάσεις..

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι δυστυχώς δεν εκκινεί καν.. Ανοιγουν τα ανεμιστηράκια, αλλά δεν ακουγεται τίποτα από τον σκληρό και τα λεντάκια της μητρικής παραμένουν σβηστά.

βεβαια αυτό με βάζει σε υποψίες γιατι σε καποια φάση είχα δοκιμάσει με 2χDDR2 και κρασαρε συνεχεια ή δεν ανοιγε καθολου το pc οποτε υπάρχει περιπτωση να εχει θεμα η MoBo ??

Για να βάλεις τις ddr3 μνήμες πρέπει να βγάλεις τις ddr2 πρώτα και να τις βάλεις στα πορτοκαλί slots Α3-Β3(αν δεν κάνω λάθος).Τα έκανες αυτά;

Δημοσ.

Ναι τα εκανα :-( Ουτε αν βάλω μονο 1 παιζει.

bios update δεν εχω κανει.

Δημοσ.

Ναι τα εκανα :-( Ουτε αν βάλω μονο 1 παιζει.

bios update δεν εχω κανει.

Δημοσ.

H Αsus P5KC υποστηρίζει και ddr2 και ddr3 όπως η P5QC (αν δεν κάνω λάθος).

---------- Προσθήκη στις 19:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ----------

Έτσι είναι:

P5KC και P5QC

Δημοσ.

H Αsus P5KC υποστηρίζει και ddr2 και ddr3 όπως η P5QC (αν δεν κάνω λάθος).

---------- Προσθήκη στις 19:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ----------

Έτσι είναι:

P5KC και P5QC

Δημοσ.

ε τοτε μαλλον επεσες σε μια απο τις λιγες μνημες που δεν υποστηριζονται...

μπες εδω http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=fFZ8oUIGmLpwNMjj&templete=2

και δες στη λιστα ποιες μνημες υποστηριζονται

αν παλι εχεις θεμα, τοτε πας για αλλη μητρικη

Δημοσ.

Το ειχα ψάξει πριν τις πάρω και υποστηρίζονται σύμφωνα με την σελίδα 39 αυτού του οδηγού http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-C/e3155_p5kc.pdf

εκτός και αν βλέπετε κατι εσεις σε αυτές τις μνήμες που μου εχει ξεφύγει KINGSTON PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553964

Δημοσ.

Συγνωμη που επεμβαίνω στο θέμα σου χωρις να έχω απάνηση αλλα επειδή αυτο μου το κάνει και το δικό μου το pc με ακριβως τα ιδια συμπτώματα αλλα χωρις να έχω αλλάξει μνημες και επειδη με ψάξιμο απο εδω και απο εκεί κατέληξα οτι είναι μητρική μήπως κάνω τελικά λάθος και φταίνε η ραμ??? εσένα το πισι δουλεύει κανονικα κατα τα άλλα?

Δημοσ.
Συγνωμη που επεμβαίνω στο θέμα σου χωρις να έχω απάνηση αλλα επειδή αυτο μου το κάνει και το δικό μου το pc με ακριβως τα ιδια συμπτώματα αλλα χωρις να έχω αλλάξει μνημες και επειδη με ψάξιμο απο εδω και απο εκεί κατέληξα οτι είναι μητρική μήπως κάνω τελικά λάθος και φταίνε η ραμ??? εσένα το πισι δουλεύει κανονικα κατα τα άλλα?

Oταν ανοίγει παιζει κανονικά :-)

Ενα προβλημα ειχε δημιουργηθεί καποτε οταν ειχα πανω 2χDDR2 των 2 GB και κράσαρε.. αλλά υπέθεσα οτι γινόταν λόγω Win XP 32.

Και ενα 2ο εμαφανίστηκε πριν λίγο καιρό που παταω το pc να κλεισει και σε ενα ποσοστό 20-30% των περιπτώσεων ενώ κλεινουν ολα μένουν αναμένα τα λεντακια της μητρικής και τα ανεμιστηράκια λειτουργουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...