Προς το περιεχόμενο

πολλα σπασιματα στην ψηφιακη της ΕΡΤ

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια πειρα εναν επυγειο ψυφιακο δεκτη απο τα μιντια μαρκτ εναν fj καπος ετσι ειναι και pvr τον βαζω στην τηλεοραση τον συνδεο δηλαδη με την τηλεοραση ψαχνει τα καναλαι ολα οκ τα βρισκει αλα μου κανει πολλα σπασιματα η εικονα ποιοτητα σηματος στο εικοσιπεντε τα εκατο ειναι λιγο δεν ξερω ρωταω η φταιει τιποτα στον δεκτει δεν ξερω απλα ρωταω και αν ναι πως ληνεται αυτο το προβλημα ευχαριστω εκ τον προτερων παιδες

Δημοσ.

Παίρνεις αποκωδικοποιητή και μια μικρή τηλεόραση και πας στην ταράτσα. Συνδέεις στην κεραία (μετά το μεικτή) και βλέπεις ποιότητα σήματος. Θα καταλάβεις αν είναι η περιοχή σου ή το δίκτυο της πολυκατοικίας σου.

Δημοσ.

αυτο μου το εκανε και μενα αλλα οχι 25% ειναι τραγικα χαμηλο..αν μενεις σε μονοκατοικια και η καλωδιωση

της κεραιας ειναι ορατη δηλ δεν ειναι μεσα απο τοιχους τσεκαρε καλωδιο και βυσματα για κομμενα η χαλασμενα

αν τωρα ειναι εντοιχιζομενη η καλωδιωση και εχεις πριζες σε ολα τα δωματια λογικα καπου υπαρχει ενα κεντρο..

πρεπει να συνδεσεις πρωτα πανω εκει τον δεκτη με ενα νεο καλωδιο για να δεις, η απλα αν εχεις μια μικρη

τηλεοραση πας σε ολες τις πριζες σε ολα τα δωματια να δεις τι παιζει..

απο κανονικα καναλια πιανεις κομπλε ?

Δημοσ.

νια οπος εποιανα τα αλλα τα καναλια ι καλοδιοσι πριν μια ωδομαδα ειρθε μαστορας λετε τελικα να φταιει το σημα ευχαρηστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

εχω δεν εχω κατι αλλο να προτεινω σαν λυση παρα μονο να μιλησεις με αντιπροσωπεια και να τον ξαναστησετε μαζι

με καποιον τεχνικο τους μηπως και δεν εχεις κανει κατι σωστα..μεσα στο κουτι εχει ολα τα στοιχεια που χρειαζεσαι..

Δημοσ.

εχω δεν εχω κατι αλλο να προτεινω σαν λυση παρα μονο να μιλησεις με αντιπροσωπεια και να τον ξαναστησετε μαζι

με καποιον τεχνικο τους μηπως και δεν εχεις κανει κατι σωστα..μεσα στο κουτι εχει ολα τα στοιχεια που χρειαζεσαι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...