gtr4460 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας παιδια πειρα εναν επυγειο ψυφιακο δεκτη απο τα μιντια μαρκτ εναν fj καπος ετσι ειναι και pvr τον βαζω στην τηλεοραση τον συνδεο δηλαδη με την τηλεοραση ψαχνει τα καναλαι ολα οκ τα βρισκει αλα μου κανει πολλα σπασιματα η εικονα ποιοτητα σηματος στο εικοσιπεντε τα εκατο ειναι λιγο δεν ξερω ρωταω η φταιει τιποτα στον δεκτει δεν ξερω απλα ρωταω και αν ναι πως ληνεται αυτο το προβλημα ευχαριστω εκ τον προτερων παιδες
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παίρνεις αποκωδικοποιητή και μια μικρή τηλεόραση και πας στην ταράτσα. Συνδέεις στην κεραία (μετά το μεικτή) και βλέπεις ποιότητα σήματος. Θα καταλάβεις αν είναι η περιοχή σου ή το δίκτυο της πολυκατοικίας σου.
gtr4460 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μενο σε πολυκατοικια ρε φιλαρακι αλλη λυση κανεις ευχαριστω εκ τον προτερον
hammerd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο μου το εκανε και μενα αλλα οχι 25% ειναι τραγικα χαμηλο..αν μενεις σε μονοκατοικια και η καλωδιωση της κεραιας ειναι ορατη δηλ δεν ειναι μεσα απο τοιχους τσεκαρε καλωδιο και βυσματα για κομμενα η χαλασμενα αν τωρα ειναι εντοιχιζομενη η καλωδιωση και εχεις πριζες σε ολα τα δωματια λογικα καπου υπαρχει ενα κεντρο.. πρεπει να συνδεσεις πρωτα πανω εκει τον δεκτη με ενα νεο καλωδιο για να δεις, η απλα αν εχεις μια μικρη τηλεοραση πας σε ολες τις πριζες σε ολα τα δωματια να δεις τι παιζει.. απο κανονικα καναλια πιανεις κομπλε ?
gtr4460 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 νια οπος εποιανα τα αλλα τα καναλια ι καλοδιοσι πριν μια ωδομαδα ειρθε μαστορας λετε τελικα να φταιει το σημα ευχαρηστω εκ τον προτερων
hammerd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει να φταιει το σημα..περιοχη που εισαι ?
hammerd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει να φταιει το σημα..περιοχη που εισαι ?
johnyboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τρίκαλα τα ψηφιακά παίζουν καμπάνα παντού.Ακόμα και σε περιοχές που τα απλά παίζουν με το ζόρι.
johnyboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Τρίκαλα τα ψηφιακά παίζουν καμπάνα παντού.Ακόμα και σε περιοχές που τα απλά παίζουν με το ζόρι.
hammerd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εχω δεν εχω κατι αλλο να προτεινω σαν λυση παρα μονο να μιλησεις με αντιπροσωπεια και να τον ξαναστησετε μαζι με καποιον τεχνικο τους μηπως και δεν εχεις κανει κατι σωστα..μεσα στο κουτι εχει ολα τα στοιχεια που χρειαζεσαι..
hammerd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 εχω δεν εχω κατι αλλο να προτεινω σαν λυση παρα μονο να μιλησεις με αντιπροσωπεια και να τον ξαναστησετε μαζι με καποιον τεχνικο τους μηπως και δεν εχεις κανει κατι σωστα..μεσα στο κουτι εχει ολα τα στοιχεια που χρειαζεσαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.