Προς το περιεχόμενο

Εργασία ως φοιτητής: ραδιοφωνικός παραγωγός. Αξίζει;

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φίλη μου είδε μια αγγελία στην Πάτρα όπου ζητούν φοιτητές/τριες για ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Έχει κανείς εμπειρία από αντίστοιχη θέση; Αξίζει ή είναι κλασσική «φοιτητοδουλειά» (= εκμετάλλευση στο έπακρο); Με τα ωράρια τι παίζει; Είναι βολική ή είναι από αυτές τις δουλειές που πρέπει να ξεγράψεις τη σχολή; Από χρήματα;

Γενικά όποια πληροφορία έχετε είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Για να ψάχνουν φοιτητές για ραδιοφωνικούς παραγωγούς, μην περιμένεις κανέναν μεγάλο σταθμό. Οπότε δεν θα είναι κανένας σοβαρός μισθός.

Τα ωράρια λογικά θα είναι τις ώρες που παίζεις +1 με 2 ώρες (αν θα χρειάζονται λίστες, αναζήτηση τραγουδιών κλπ)

Δημοσ.
Μια φίλη μου είδε μια αγγελία στην Πάτρα όπου ζητούν φοιτητές/τριες για ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Έχει κανείς εμπειρία από αντίστοιχη θέση; Αξίζει ή είναι κλασσική «φοιτητοδουλειά» (= εκμετάλλευση στο έπακρο); Με τα ωράρια τι παίζει; Είναι βολική ή είναι από αυτές τις δουλειές που πρέπει να ξεγράψεις τη σχολή; Από χρήματα;

εκμεταλευση δεν νομιζω.. σιγα.

απλα μην περιμενεις και πολλα λεφτα..

αν θελεις κατι παραπανω.. σκεψου τα φυλλαδια, αν σε ενδιαφερει.. θα εχει κατι παραπανω απο χρηματα με κανενα 4ωρο αλλα πολυ παραπανω λεφτα.. αν σου αρεσει φυσικα. και αν εχεις ορεξη και ξερεις σερβισ-μπαρ.. αν θες να μπλεκεις με αυτα..

εχω δουλεψει σερβις ~6χρονια.. εχει αλλη φαση...

Δημοσ.

Δουλειά σε σταθμό στην πάτρα; Σε ποιον; Αν εννοείς του πανεπηστημίου είναι εθελοντική η προσπάθεια. Τώρα σε ιδιοτικό... Εγώ όταν έψαχνα πήγαινα και τσάμπα (κλάσικα, με ποσοστά από τα μην, δηλαδή τπτ) αλλά δεν πέρνανε. Δυο γνωστοί μου είχανε βρει έναν ροκ σταθμό και πηγαίναν κάναν το χαβαλέ τους 2-3 χρόνια και ήταν καλά. Αλλά από λεφτά δεν νομίζω. Απ' όσο ξέρω στο ραδιόφωνο πρέπει να είσαι ήδη όνομα για να πληρώνεσαι κάπως καλά...

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι στον youfm της πάτρας.

Από ραδιοφωνικούς παραγωγούς γνωστούς, το όλο θέμα έχει μαραζώσει πολύ. Για να κάνεις σοβαρό ραδιόφωνο πιο πολύ σε συμφέρει να ανοίξεις ένα σταθμό στο ίντερνετ. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Επί του θέματος, από γνωστούς, το θέμα ξέρω ότι παίζει με διαφημιζόμενους. Φέρνεις τον διαφημιζόμενο στην εκπομπή σου πχ "μαζί μας σήμερα τα έξτρα απορροφητικά κωλόχαρτα - <<τα-πίνω-όλα>> " και κάπως έτσι παίρνεις κι εσύ τα ποσοστά σου. Τώρα για κανονικό μισθό, πολύ δύσκολα, εκτός αν μιλάμε για όνομα στην πιάτσα.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεσαι στον youfm της πάτρας.

Από ραδιοφωνικούς παραγωγούς γνωστούς, το όλο θέμα έχει μαραζώσει πολύ. Για να κάνεις σοβαρό ραδιόφωνο πιο πολύ σε συμφέρει να ανοίξεις ένα σταθμό στο ίντερνετ. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Επί του θέματος, από γνωστούς, το θέμα ξέρω ότι παίζει με διαφημιζόμενους. Φέρνεις τον διαφημιζόμενο στην εκπομπή σου πχ "μαζί μας σήμερα τα έξτρα απορροφητικά κωλόχαρτα - <<τα-πίνω-όλα>> " και κάπως έτσι παίρνεις κι εσύ τα ποσοστά σου. Τώρα για κανονικό μισθό, πολύ δύσκολα, εκτός αν μιλάμε για όνομα στην πιάτσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...