Προς το περιεχόμενο

Υ Μ Ν Ο Σ

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και γενικά μας απασχολεί το αν θα πάθουν τέτανο αυτοι που καρφώνει;

Ξέρω 'γω, αυτές δεν τις απασχολεί;

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρω 'γω, αυτές δεν τις απασχολεί;

Δημοσ.

Γιατί δυσκολεύομαι τόσο να καταλάβω πού κολλάει αυτό με τα υπόλοιπα ;

---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:42 ----------

Τι σκατά...

ατσάλινη την έχει ;

Δημοσ.

Γιατί δυσκολεύομαι τόσο να καταλάβω πού κολλάει αυτό με τα υπόλοιπα ;

---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:42 ----------

Τι σκατά...

ατσάλινη την έχει ;

Δημοσ.

Χθες πάντως, είχε πιάσει το φρένζυ μουσικός οργασμός ε. Έβγαζε κάτι ριφάρες με κάτι παλιούς μου στίχους, πετούσε και η γιν ιδέες για αλλαγές, αν δεν έφευγα για Δανία σήμερα, πηγαίναμε για πλατινένιο.

Δημοσ.

Χθες πάντως, είχε πιάσει το φρένζυ μουσικός οργασμός ε. Έβγαζε κάτι ριφάρες με κάτι παλιούς μου στίχους, πετούσε και η γιν ιδέες για αλλαγές, αν δεν έφευγα για Δανία σήμερα, πηγαίναμε για πλατινένιο.

Δημοσ.

Αν δεν έφευγες για Δανία σήμερα θα τονώναμε την μεσιτική αγορά. Με τους γείτονές σου.

Δημοσ.

Αν δεν έφευγες για Δανία σήμερα θα τονώναμε την μεσιτική αγορά. Με τους γείτονές σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...