Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλική συμβουλή μακρυά από fedex! Μου έχουν βουτήξει ακριβό δέμα.DHL, UPS ή Royal mail. η fedex φταιει ή ο τσαντιρογυφτος που το πηρε? εκτος αν απο την αρχη η fedex για αυτο περίμενε, το δεμα σου
NeTd4mN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 η fedex φταιει ή ο τσαντιρογυφτος που το πηρε?εκτος αν απο την αρχη η fedex για αυτο περίμενε, το δεμα σου Φυσικά και φταίει η fedex. Σε αυτούς δόθηκε το δέμα και ποτέ δεν το πήρα. Track μέχρι Αθήνα και μετά αέρας. Και η υποστήριξη ανύπαρκτη. Πρώτη φορά που μου έστειλαν με fedex. Αν ψάξεις θα δεις ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά κλοπών στην fedex.
Timour21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ψάξεις θα δεις ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά κλοπών στην fedex. Και αν ψάξεις ακόμη περισσότερο, θα βρεις περιστατικά κλοπών απο ΟΛΕΣ τις εταιρείες courier ανεξαιρέτως...
NeTd4mN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για να καταλάβω, όταν εσένα δεν σου έρχεται ένα δέμα που περιμένεις από οποιοδήποτε courier. Ποιος φταίει κατά την γνώμη σου?
g_alkis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Με Fedex έχει τύχει κλοπή και σε φίλο μου. Του έλεγα πάνε DHL, δεν με άκουσε
Whiteyez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ψάξεις θα δεις ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά κλοπών στην fedex. Σε Ελλάδα μεριά;
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αγγλία δεν γνωρίζω, απο Ολλανδία πάντως που έστελνα δέματα με απλό ταχυδρομείο ήταν και φτηνά και σώα. [κουριερ πανακριβες εννοειται]
NeTd4mN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε Ελλάδα μεριά; Και Ελλάδα σε ένα άλλο φόρουμ άλλα 2 άτομα μου είπαν ότι κάνανε και αυτοί καταγγελία. Ακόμα περιμένω να δω αν και πότε θα πάρω αποζημίωση.
Ather Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ασφάλισέ το για 500€ και παρακάλα να το χάσουν.
Timour21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για να καταλάβω, όταν εσένα δεν σου έρχεται ένα δέμα που περιμένεις από οποιοδήποτε courier. Ποιος φταίει κατά την γνώμη σου? Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες φίλε μου. Άλλο θέλω να πω εγώ, έχοντας υπάρξει (στο παρελθόν) υπάλληλος μεγάλης courier εταιρείας, θα σου πω οτι θεωρούσαν επιτυχία το 98% των παραδόσεων που είχαν. Το είχαν κάνει και διαφημιστική αφίσα φαντάσου. Που σημαίνει οτι δεν παρέδιδαν το 2% των αποστολών (είτε γιατί είχαν κλαπεί, είτε γιατί είχαν καταστραφεί). Εσένα σου έτυχε με την Fedex (αν και η Fedex δεν έχει επίσημη παρουσία στην Ελλάδα), σε άλλον (ή σε σένα κάποια άλλη φορά) θα του τύχει με μια άλλη. Αυτό λέω εγώ, τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο. Ολες οι courier εταιρείες δίνουν την δυνατότητα ασφάλισης της αποστολής πάντως, και αν κάτι δεν παραδοθεί για τον οποιοδήποτε λόγο, αποζημιώνεται ο αποστολέας.
NeTd4mN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό περιμένω και εγώ. Να δω την αποζημίωση... Ίδωμεν.
Timour21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό περιμένω και εγώ. Να δω την αποζημίωση...Ίδωμεν. Με μπερδέυεις.... αν κατάλαβα καλά εσύ ήσουν ο παραλήπτης του δέματος που χάθηκε. Η μοναδική περίπτωση να αποζημιωθείς εσύ, είναι μονο άμα εσύ είχες δώσει εντολή παραλαβής απο τον αποστολέα, και είχες πληρώσει εσύ, τα έξοδα αποστολής. Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, αποζημίωση δικαιούται ο αποστολέας (ο οποίος έστειλε και ΑΣΦΑΛΗΣΕ το δέμα) και οχι ο παραλήπτης.
NeTd4mN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ο αποστολέας είναι mail forwarding service κι έτσι το έχω πληρώσει εγώ. Λογικό να την πάρει αυτός αλλά φυσικά θα την δώσει σε 'μένα.
Timour21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ο αποστολέας είναι mail forwarding service κι έτσι το έχω πληρώσει εγώ.Λογικό να την πάρει αυτός αλλά φυσικά θα την δώσει σε 'μένα. ΟΚ, τότε (και με την προυπόθεση οτι ήταν ασφαλισμένο) τα λεφτά θα τα πάρεις. Θα αργήσουν λίγο (μπορεί να πάρει μέχρι και 3 μήνες) αλλά θα τα πάρεις. Καλή υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.