Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - Καταγγελία για e-shop

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ειναι τυχαια τα γεγονοτα με τα προβληματα του eshop.

ειναι πολιτικη της εταιρειας.

συνηθως το κανουν σε καινουριους πελατες και οχι παλιους με μεγαλο ιστορικο αγορων.

περα απο το σερβις γενικα ειναι τρισαθλιο μαγαζι

καποτε τουλαχιστον ειχε ποικιλια,τωρα εχει 2 σκατουλες πατημενες.

ψωνιζα απο πλαισιο,τωρα θα το κοψω κι αυτο γιατι αρχισαν τις βλακειες και αυτοι εδω και καιρο.

το multirama εχει μια μεγαλη βελτιωση τα τελευταια 5 χρονια,αλλα αν δεν αλλαξει τη πολιτικη (προτιμαει Noob πελατες)του θα παρει το κατηφορο.

οτι ψωνιζω πια ειναι ειτε μεταχειρισμενο ειτε απο το ebay

προσωπικά με το πλαίσιο δεν είχα ποτέ πρόβλημα

μόνο μια φορά που αγόρασα κινητό (μόλις το άνοιξα μετά από κάνα τέταρτο έσβησε η οθόνη αργά αργά... σιμβενουν αυτά) το πήγα την επόμενη και μετά από 5 μέρες είχα πίσω ένα καινούριο ;)

επίσης ένας φίλος του κάηκε η κάρτα γραφικών και μετά από 2-3 μέρες του την αλλάξανε.;)

ενοειτε πως το e-shop με τοσα που ακουω αποφευγο να περνω ακριβα πραγματα

μονο ενα fan contoler πηρα αξιας 30 ευρο

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν 15 μέρες αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ (Αργυρούπολης) μία ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου. Το προιόν ήταν κλειστό στο κουτί του και με την ταινία ασφαλείας (του εργοστασίου) άθικτη. Γενικά έδειχνε ότι δεν είχε ανοιχτεί.

Μόλις ήρθα στο σπίτι μου και το άνοιξα διαπίστωσα ότι έλειπε η θερμοαγώγιμη πάστα. Ενώ το manual του προιόντος την περιελάμβανε, αυτή έλειπε.

Επειδή έτυχε να έχω άλλη από πιο παλιά αλλά και επειδή βαριόμουν να τρέχω πάλι εκεί δεν έδωσα συνέχεια στο περιστατικό.

Αν όμως τύχαινε και δεν είχα άλλη πάστα για να κάνω την δουλειά μου τότε ήμουν αναγκασμένος να τρέχω πάλι για δεύτερη φορά έκεί.

Και γιατί εφ' όσον την πλήρωσα να μην την πάρω;

Και πως να το ελέγξω; Επιτρέπεται να ανοίξεις το κουτί; Οχι γιατί θα χάλαγε το αυτοκόλλητο (ταινία ασφαλείας) του εργοστασίου.

Πως μπορούμε να προφυλαχτούμε από τέτοια περιστατικά;

Δημοσ.

Πριν 15 μέρες αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ (Αργυρούπολης) μία ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου. Το προιόν ήταν κλειστό στο κουτί του και με την ταινία ασφαλείας (του εργοστασίου) άθικτη. Γενικά έδειχνε ότι δεν είχε ανοιχτεί.

Μόλις ήρθα στο σπίτι μου και το άνοιξα διαπίστωσα ότι έλειπε η θερμοαγώγιμη πάστα. Ενώ το manual του προιόντος την περιελάμβανε, αυτή έλειπε.

Επειδή έτυχε να έχω άλλη από πιο παλιά αλλά και επειδή βαριόμουν να τρέχω πάλι εκεί δεν έδωσα συνέχεια στο περιστατικό.

Αν όμως τύχαινε και δεν είχα άλλη πάστα για να κάνω την δουλειά μου τότε ήμουν αναγκασμένος να τρέχω πάλι για δεύτερη φορά έκεί.

Και γιατί εφ' όσον την πλήρωσα να μην την πάρω;

Και πως να το ελέγξω; Επιτρέπεται να ανοίξεις το κουτί; Οχι γιατί θα χάλαγε το αυτοκόλλητο (ταινία ασφαλείας) του εργοστασίου.

Πως μπορούμε να προφυλαχτούμε από τέτοια περιστατικά;

Δημοσ.

λογικά απο το εργοστάσιο ή κάποιος την σούφρωσε η απλώς ξεχασανε να βάλουν.

αλλο να ξεχάσουν την παστα και αλλο να ξεχασουν ολόκληρο τροφοδοτικό

(πως ειναι? μεσα σε μπουκαλακι η παστα? εγω που πηρα πριν καμια ευδομαδα απο κει cpu την παστα την ειχε ήδη πανω στην ψυχτρα)

Δημοσ.

(πως ειναι? μεσα σε μπουκαλακι η παστα? εγω που πηρα πριν καμια ευδομαδα απο κει cpu την παστα την ειχε ήδη πανω στην ψυχτρα)

Δημοσ.
Φίλε μου πιστεύω τότε πως είσαι η εξαίρεση ...

Ψάξε λίγο και στο insomnia αλλά και γενικότερα στο ίντερνετ, να δεις πόσες περιπτώσεις θα βρεις..!!

Γενικώς η πολιτική του e-shop σε ότι αφορά το servise είμαι επιεικώς άθλια...

Το ινσομνια δεν αποτελει δειγμα ενος καταστηματος της ταξης του ε-σοπ. Αντε και εψαξες και βρηκες και 100 διαφορετικες καταγγελιες, τις σημαινει αυτο; 100 προιοντα τα πουλαει μεσα σε μιση ωρα, κι εμεις μιλαμε για τοσες ασχημες περιπτωσεις.

Ναι όμως γιατί να μην γίνονται τόσες πολλές καταγγελίες κ για άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως πλαίσιο η multirama...? (δεν λεω ότι δεν γίνονται, απλα γίνονται πολύ λιγότερες)

Το οτι γινονται ποσοστιαια πιο πολλες στο ε-σοπ, παλι ισως εχει να κανει με το συνολο των πωλησεων. Μην κοιτατε την Αθηνα, ριξτε μια ματια στην επαρχια. Εκει ειναι που το ε-σοπ εχει σαρωσει λογω μηδεν μεταφορικων. Υπαρχουν απειρες φορες που θελω να παρω κατι φτηνο, το βρησκω στο ταδε μαγαζι πιο φτηνο, αλλα με τα μεταφορικα, ερχεται ακριβοτερο απο τα ε-σοπ.

Δημοσ.
Φίλε μου πιστεύω τότε πως είσαι η εξαίρεση ...

Ψάξε λίγο και στο insomnia αλλά και γενικότερα στο ίντερνετ, να δεις πόσες περιπτώσεις θα βρεις..!!

Γενικώς η πολιτική του e-shop σε ότι αφορά το servise είμαι επιεικώς άθλια...

Το ινσομνια δεν αποτελει δειγμα ενος καταστηματος της ταξης του ε-σοπ. Αντε και εψαξες και βρηκες και 100 διαφορετικες καταγγελιες, τις σημαινει αυτο; 100 προιοντα τα πουλαει μεσα σε μιση ωρα, κι εμεις μιλαμε για τοσες ασχημες περιπτωσεις.

Ναι όμως γιατί να μην γίνονται τόσες πολλές καταγγελίες κ για άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως πλαίσιο η multirama...? (δεν λεω ότι δεν γίνονται, απλα γίνονται πολύ λιγότερες)

Το οτι γινονται ποσοστιαια πιο πολλες στο ε-σοπ, παλι ισως εχει να κανει με το συνολο των πωλησεων. Μην κοιτατε την Αθηνα, ριξτε μια ματια στην επαρχια. Εκει ειναι που το ε-σοπ εχει σαρωσει λογω μηδεν μεταφορικων. Υπαρχουν απειρες φορες που θελω να παρω κατι φτηνο, το βρησκω στο ταδε μαγαζι πιο φτηνο, αλλα με τα μεταφορικα, ερχεται ακριβοτερο απο τα ε-σοπ.

Δημοσ.

Απλά έπρεπε να έχει μέσα στο κουτί ένα σωληνάριο αλλά είχε "κάνει φτερά". Και το κουτί κλειστό με ταινία ασφαλείας!

Το προσπέκτους λέει ότι μέσα στο κουτί πρέπει να υπάρχουν τα εξής. Το μόνο που έλειπε ήταν η πάστα.

57871890.png

Για να μην γίνει καμμιά παρεξήγηση την ψύκτρα την αγόρασα από ΠΛΑΙΣΙΟ.

(Το γράφω και σε προηγούμενο post σ' αυτό το thread).

Δημοσ.

Απλά έπρεπε να έχει μέσα στο κουτί ένα σωληνάριο αλλά είχε "κάνει φτερά". Και το κουτί κλειστό με ταινία ασφαλείας!

Το προσπέκτους λέει ότι μέσα στο κουτί πρέπει να υπάρχουν τα εξής. Το μόνο που έλειπε ήταν η πάστα.

57871890.png

Για να μην γίνει καμμιά παρεξήγηση την ψύκτρα την αγόρασα από ΠΛΑΙΣΙΟ.

(Το γράφω και σε προηγούμενο post σ' αυτό το thread).

Δημοσ.

57871890.png

Επιβεβαιώνω ότι στην μικρή Hyper 101 που είχα πάρει υπήρχε στην συσκευασία (σακουλάκι) εκτός των άλλων και το σωληνάριο με την πάστα. Βέβαια η συγκεκριμένη πάστα που είχε η Cm ήταν μάπα τελείως και δεν μπορούσε κάν να απλωθεί, οπότε δεν έχασες και τίποτα. :-)

Δημοσ.

Κι εγω με το ι σοπ δε βγαζω ακρη.

Εχει τυχει περιπτωση που εκθειασα το σερβις τους,εχει τυχει στιγμη που τους διαολοστειλα.Παντα για το ιδιο καταστημα μιλάμε.

Παντως εγω πλεον μονο πλαισιο,για το θεμα ρμα...Μεχρι φυσικα αποδειξεως του εναντιον.

Δημοσ.

Προσοπικα απο Πλαισιο ειμαι υπερευχαριστημενος οσον αφορα το RMA

Πηγα ενα χαλασμενο τροφοδοτικο το αλλαξαν την ιδια μερα(5 ωρες περιπου)ευγενεστατο προσωπικο,δεν βρισκω λογο να μην το εμπιστευομαι(βεβαια εχει τσιμπησει τις τιμες του)

Δημοσ.
προσωπικά με το πλαίσιο δεν είχα ποτέ πρόβλημα

μόνο μια φορά που αγόρασα κινητό (μόλις το άνοιξα μετά από κάνα τέταρτο έσβησε η οθόνη αργά αργά... σιμβενουν αυτά) το πήγα την επόμενη και μετά από 5 μέρες είχα πίσω ένα καινούριο ;)

επίσης ένας φίλος του κάηκε η κάρτα γραφικών και μετά από 2-3 μέρες του την αλλάξανε.;)

ενοειτε πως το e-shop με τοσα που ακουω αποφευγο να περνω ακριβα πραγματα

μονο ενα fan contoler πηρα αξιας 30 ευρο

το πλαισιο εχει χαλασει σε αλλους τομεις.ποικιλια,ταχυτητες παραδοσης,τιμες αλλα κυριως με αυτες τις ηλιθιες ανυπαρκτες προσφορες κραχτες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σταυρε μου.. το θεμα αυτο το εχουμε συζητησει απο την αρχη που αντιμετωπισες θεμα με το pc σου.Εαν θυμασαι καλα βαση των λεγομενων σου, πηγες το pc στα eshop της βεροιας και σου κανανε αντικατασταση το τροφοδοτικο μια φορα ναι!!!Μετα απο λιγο καιρο αντιμετωπιζεις παλι το ιδιο προβλημα και το ξανα πας πισω ναι!!!!!Και σου ερχεται μυνημα στο κινητο σου οτι εχεις πιστωση στα 33.90 ναι!!Εκανες καμια αγορα με αυτο το ποσο της πιστωσης καποιου τροφοδοτικου οχι..Ε! πως τοτε θελεις να εχεις τροφοδοτικο στο pc σου ,πες μου οχι πες μου...Λοιπον εαν ακομα καθεσαι χωρις τροφοδοτικο διαλεξε ενα και κανε παραγγελια και ασε τις παπαρολογιες κατα μερους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...