Προς το περιεχόμενο

υγρο υδροψυξης που?

stevedri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες εχω μεινει απο υγρο υδροψυξης και δεν μπορω να βρω πουθενα... πεστε μου κανα μαγαζι να παω να αγορασω

---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ----------

να βαλω μηπως παραφλου?

Δημοσ.

παραφλού όχι με τίποτα.στην χειρότερη αν δεν βάλεις υγρά που κυκλοφορούν έτοιμα.πάρε WFI από κάνα φαρμακείο.

αυτό με την κόκκινη ετικέτα.Water for Injection

Δημοσ.
παραφλού όχι με τίποτα.στην χειρότερη αν δεν βάλεις υγρά που κυκλοφορούν έτοιμα.πάρε WFI από κάνα φαρμακείο.

αυτό με την κόκκινη ετικέτα.Water for Injection

πλακα εκανα με το παραφλου

Δημοσ.

εχει υγρο τετοιο στο multirama στον πειραια αλλα ειναι πανακριβο!γενικα εκει τα εχουν ολα πανακριβα

το παραφλου γιατι δε κανει?

Δημοσ.

εχει υγρο τετοιο στο multirama στον πειραια αλλα ειναι πανακριβο!γενικα εκει τα εχουν ολα πανακριβα

το παραφλου γιατι δε κανει?

Δημοσ.

Eιχα παλιοτερα υδροψυξη (τωρα δεν πολυασχολιεμαι με το overclock μπηκαμε και στα χρονια) και χρησιμοποιουσα απεσταγμενο νερο που το αγοραζεις απο τα super market.

Mια χαρα εκανε τη δουλεια του (φαντασου οτι ειχα φτιαξει χειροποιητο tank χωρητικοτητας 8 λιτρων και λοιπες παλαβομαρες)...

Δημοσ.

Eιχα παλιοτερα υδροψυξη (τωρα δεν πολυασχολιεμαι με το overclock μπηκαμε και στα χρονια) και χρησιμοποιουσα απεσταγμενο νερο που το αγοραζεις απο τα super market.

Mια χαρα εκανε τη δουλεια του (φαντασου οτι ειχα φτιαξει χειροποιητο tank χωρητικοτητας 8 λιτρων και λοιπες παλαβομαρες)...

Δημοσ.

Το παραφλου ειναι "παχυτερο" υγρο σε σχεση με το νερο, επομενως θα σου κοψει καπως τη ροη της αντλιας. Απο την αλλη μερια για ποιο λογο να βαλεις παραφλου φοβασαι μην παγωσει τιποτα εκει μεσα? Δεν εχεις κανενα εξωτερικο ηλιακο θερμοσιφωνα ή αυτοκινητο! :-)

Δημοσ.

Το παραφλου ειναι "παχυτερο" υγρο σε σχεση με το νερο, επομενως θα σου κοψει καπως τη ροη της αντλιας. Απο την αλλη μερια για ποιο λογο να βαλεις παραφλου φοβασαι μην παγωσει τιποτα εκει μεσα? Δεν εχεις κανενα εξωτερικο ηλιακο θερμοσιφωνα ή αυτοκινητο! :-)

Δημοσ.

και να ήταν μονο αυτό..τα συστατικά του τα έχεις κοιτάξει?

επίσης όχι απιονισμένο,καλύτερα απεσταγμένο.αν και πάλι, νομίζω θα θολώσουν τα πάντα..

Δημοσ.
και να ήταν μονο αυτό..τα συστατικά του τα έχεις κοιτάξει?

επίσης όχι απιονισμένο,καλύτερα απεσταγμένο.αν και πάλι, νομίζω θα θολώσουν τα πάντα..

τοτε το καλυτερο... ξυλωνο την υδροψυξη και βαζο ανεμηστηρα. και οταν βρω υγρο θα αγορασο κουτα....

Δημοσ.

Aπεσταγμενο (μπερδευτηκα με τις λεξεις) τετοιο πουλουν τα super market.

Οσο για το θολωμα δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο και στην τελικη δεν ειχε καμμια επιπτωση. Ειχα δει σε ενα αλλο οverclocking forum εναν τυπο να χρησιμοποιει νερο της βρυσης! Βεβαια θα επαιζε και ρολο αν εχει αλατα εκει η περιοχη του. :X

Τελος παντων κανοντας μια φορα καθε 2-3 μηνες εναν τυπικο καθαρισμο της υδροψυξης (αλλαγη του υγρου εννοω) ειναι ΟΚ με το νερο των super market και δε χρειαζεται να ξοδεμα για την αγορα extreme υγρων, αυτη ειναι η γνωμη μου. :-)

Δημοσ.
Aπεσταγμενο (μπερδευτηκα με τις λεξεις) τετοιο πουλουν τα super market.

Οσο για το θολωμα δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο και στην τελικη δεν ειχε καμμια επιπτωση. Ειχα δει σε ενα αλλο οverclocking forum εναν τυπο να χρησιμοποιει νερο της βρυσης! Βεβαια θα επαιζε και ρολο αν εχει αλατα εκει η περιοχη του. :X

Τελος παντων κανοντας μια φορα καθε 2-3 μηνες εναν τυπικο καθαρισμο της υδροψυξης (αλλαγη του υγρου εννοω) ειναι ΟΚ με το νερο των super market και δε χρειαζεται να ξοδεμα για την αγορα extreme υγρων, αυτη ειναι η γνωμη μου. :-)

νερο βρυσης ξεχνα το

απεσταγμενο σκετο αργα ή γρηγορα θα θολωσει

και το θολωμα δεν ειναι αισθητικο ζητημα

υποδηλωνει συνηθως την αναπτυξη αλγης/βακτηριδιων

οποτε προσθετεις αντιαλγη ή καποιο αλλο ειδικο προσθετο

(οχι αλχημειες του στυλ betadine, χλωρινες κτλ)

ενδεχομενως και με ενα ελασμα αργυρου να πετυχεις παρομοιο αποτελεσμα.

εαν δεν θες να αδειαζεις το κυκλωμα σου καθε διμηνο για καθαρισμα

πας σε ετοιμο premix υγρο κατα προτιμηση δοκιμασμενο και οχι οτι να ναι.

τα καλα παιζουν χαλαρα ενα χρονο χωρις αναγκη για αλλαγη

Εαν σε ενδιαφερει το χρωμα, επισης πας σε premix και οχι σε νερο+ uv additives κτλ

γιατι αυτα συνηθως "κοβουν" ευκολα και τα κανουν ολα μανταρα

οσο για το "ξοδεμα" που αναφερειες

οπως καταλαβες αυτο ειναι σχετικο...

γιατι αν υπολογιζεις 5-6 αλλαγες το χρονο + εργατοωρες

ειναι σαν να παιρνεις ενα καλο υγρο που θα σου κρατησει ενα χρονο ευκολα.

Και περαν αυτου

θα προσπαθησω να σου ανεβασω φωτο αυριο

απο ενα custom υδροψυκτο συστηματακι 3000€

που μου ηρθε για επισκευη, για να δεις τι ζημια μπορει να προκαλεσει

ενα ακαταλληλο υγρο ή ο ατυχης συνδυασμος δυο διαφορετικων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...