mindtrapper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγω σήμερα είμαι καλύτερα πάντως. Μέτρησα και μια πίεση και έχει πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι σφυγμοί που μπορεί να έπιαναν και 100-110 σε ηρεμία σήμερα είναι 57. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλα σίγουρα καλό κάνω στον εαυτό μου, οπότε συνεχίζω ακάθεκτος.
Fazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μετά από 17 χρόνια ανελλειπούς καπνίσματος, έκοψα το τσιγάρο σε μία ημέρα. Την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη μου. Έκτοτε, ΠΟΤΕ δεν έχω ούτε ξανασκεφτεί να το δοκιμάσω. Δεν με ενδιαφέρει αν καπνίζει όλος ο κόσμος γύρω μου (δεν είμαι αντιπαθητικός αντικαπνιστής), αρκεί να μην βρίσκεται στον ίδιο κλειστο χώρο κάποιο παιδί (είτε δικό μου είτε άλλου). Απλά πρέπει να βρει ο καθένας τον λόγο που το κόβει. Φυσικά καλύτερα να μην το αρχίσει ποτέ κανεις, αλλά αν το αρχίσει καλυτερα να το κόψει μονος του πριν του το κοψει κανένας γιατρός...
christiana78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ε, αυτό είναι πράγματι πολύ δυνατό κίνητρο.
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα με πολλούς καπνιστές που προσπαθούν να το κόψουν είναι ότι το ξαναρχίζουν λόγο παρέας.. θα τους πει κάποιος πάνω στο κέφι έλα ρε πάρε ένα δεν τρέχει τίποτα μονο ένα .. ε με την πρώτη τζούρα θα έχουν καταστρέψει αυτό που έφτιαξαν. Το κίνητρο είναι το πάν σε οτιδήποτε κανεις.! Πάντως εγώ σαν καπνιστής δεν έχω σκοπό να το κόψω ακόμα τουλάχιστον γιατί ούτος η άλλος υπάρχουν μέρες που καπνίζω σαν φουγάρο και άλλες φορες δεν καπνίζω για δυο τρις μέρες χωρίς να μου λείπει απλός το ξεχνάω.
moldovan20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μία φορά το έκοψα για 1 χρόνο και το ξανά άρχισα έτσι απλά γιατί γούσταρα να καπνίζω με το πότο μου με τον καφέ μου και μετά το φαγητό Έχω παρατηρήσει ότι παρόλο τα 7 χρόνια περίπου που καπνίζω δε μπορώ να πω ότι είμαι εξαρτημένος ,δεν έχω νιώσει αυτό που λένε μερικοί "δεν αντέχω θέλω να κάνω ένα τσιγάρο μπάφιασα" ,επίσης μπορεί να περάσει και μέρα που να μη καπνίσω καθόλου . Όταν το έκοψα δε χρησιμοποίησα καμία τακτική ,απλά ξύπνησα μια μέρα και είπα θα το κόψω και για ένα χρόνο απλά δε το έβαλα στο στόμα μου και αυτός ο τρόπος πιστεύω είναι ο πιο αποδοτικός για όσους θέλουν να το κόψουν . Το ελαττώνω σιγά σιγά και κάνω ένα τσιγάρο τη μέρα κτλ. , κατά τη γνώμη μου είναι άδικος κόπος .
christiana78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Νομίζω οτι το τσιγάρο μετά απο κάποια χρόνια χρήσης-κατάχρησης πρέπει να ντιμετωπίζεται όπως το ποτό για τους αλκοολικούς.Θέλω να πω οτι ποτε δεν παύεις να είσαι αλκοολικός απλά δεν πίνεις για όσες μέρες μπορείς και αν μπορείς για πάντα αλλά πάντα θα έχεις το μικρόβιο μέσα σου και πάντα θα έχεις τον κίνδυνο να αφεθείς και να ξαναρχίσεις.. εκτός βέβαια απο κάποιους που προφανώς έχουν το πείσμα και το χαρακτήρα που χρειάζεται για να ξεκόψουν μόλις το πάρουν απόφαση.Αλλά νομίζω οτι είναι λίγοι.
jacknut Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εγω και ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ! Ειδικα οι γυναικες ειναι καταντια να καπνιζουν θεωρω προσωπικα. Σε μια εποχη οπου η γυναικα λογω του αγχους και των τρεξιματων της πιεστικης καθημερινοτητας, γερναει πολυ πιο γρηγοα ( μια γυναικα σαρανταρα ειναι κατα το 90% των περιπτωσεων σαβουρα ), ειναι κριμα να επιταχυνει την γηρανση της και την καταστροφη της επιδερμιδας της καπνιζοντας. Εχω δει 26 αρες και 27αρες να ειναι τραγωδια η φατσα τους λογω του καπνισματος και αυτο ειναι μεγιστη μακακια. Γυναικα να καπνιζει ειναι casus belli μη παντρεματος οταν και αν καποτε παντρευτω για εμενα !
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Σταμάτα εσύ, σώνει και καλά να αναπαραχθεί δηλαδή;
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Κάνε εκεί το τσιγάρο σου να είσαι στα 40 σου σα να 'χεις τσακωθεί με ελικόπτερο και μη μιλάς πολύ.
35apontos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Κάνε εκεί το τσιγάρο σου να είσαι στα 40 σου σα να 'χεις τσακωθεί με ελικόπτερο και μη μιλάς πολύ. Kάποια στιγμή να περάσεις να σου δείξω ένα milfάκι εσένα,να φτάσει η γλώσσα σου στο μάγουλο... Να με πάρεις τηλεφ πρώτα να την ειδοποιήσω νάρθει. Στα 50 της παρακαλώ.
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Kάποια στιγμή να περάσεις να σου δείξω ένα milfάκι εσένα,να φτάσει η γλώσσα σου στο μάγουλο... Να με πάρεις τηλεφ πρώτα να την ειδοποιήσω νάρθει. Στα 50 της παρακαλώ. 50 πιάνετε στην κατηγορια granny Άσε βλέπουμε και εμείς τσόντες και ξέρουμε! :lol:
De@th L0rd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πάντως αυτό που είπε ότι η καπνίλα γερνάει τη φάτσα ισχύει 100%. Η κάλυψη από το μακιγιάζ δεν μετράει. Και στους άντρες όχι μόνο στις γυναίκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.