dkoum Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 θα σου πω τις χωριτικοτιτες των iso για τα 32 βιτ windows 7 ειναι 2.32gb για τα 64 βιτ windows 7 ειναι 3gb για να τα καψεις πας στο nero burning rom πας στο μενου συσκευη εγραφης και επιλεγεις εγγραφη ειδωλου και απο κει επιλεγεις το αρχειο iso και κανεις της εγγραφη
geo1962 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 για να τα καψεις πας στο nero burning rom πας στο μενου συσκευη εγραφης και επιλεγεις εγγραφη ειδωλου και απο κει επιλεγεις το αρχειο iso και κανεις της εγγραφη Όταν έχεις κατεβάσει π.χ. τα Windows σε μορφή .ISO και ο φάκελος περιέχει διάφορα αρχεία, υπο-φακέλους και το .ISO αρχείο, τι πρέπει να επιλέξεις για το «κάψιμο», μόνο το αρχείο .ISO ή και όλα τα υπόλοιπα που περιέχει ο συγκεκριμένος φάκελος των Windows;
dkoum Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 οταν εχεις κατεβασει τα windows σε μορφη .ISO θα ειναι ενα μοναδικο αρχειο αρα επιλεγεις μονο το αρχειο iso σε γενικες γραμμες αν εννοεις οτι το κατεβασες και μαζι με το αρχειο .iso σου εχει και αλλους φακελους μαζι τοτε επελεξε μονο το αρχειο iso και θα το καψεις με την διαδικασια που ανεφερα (οταν εχεις το nero burning rom ) επισης σου αναφερα τις χωριτικοτητες που πρεπει να εχουν τα αρχεια iso πιο πανω
geo1962 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, το πρόβλημα με την «καθαρή» εγκατάσταση-format, δεν υφίσταται πλέον! Πρώτα να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που καταβάλατε να με βοηθήσετε!!! Παρακάτω, σας ενημερώνω για το τι έφταιγε, ούτως ώστε στο μέλλον να μπορέσετε να «σώσετε» κάποιον άλλο «ταλαίπωρο».!!! Το γεγονός ότι (όπως σας είχα πει), το Windows 7 .iso, το είχα κάψει τόσο σε DVD όσο και σε CD, μετά από τον υπαινιγμό του φίλου TheELF, κοίταξα πόσα MB έλεγε πως χώρεσε το «αθεόφοβο» CD και πράγματι, μου «έλεγε» πως είχε χωρέσει τα 3.24GB (αν θυμάμαι καλά). Έτσι, κατάλαβα πως με είχε «προδώσει» το πρόγραμμα που έκαψα το iso, αλλά και τα Windows 7, που πεισματωδώς επαναλάμβαναν πως το εν λόγο CD είχε χωρέσει 3.24GB !!! Ξανα-έκαψα το Windows 7 .iso με το UltraISO και «καθάρισα»… Η «καθαρή» εγκατάσταση-format των Windows 7 Ultimate 32bit, είναι πλέον γεγονός και για το δικό μου σύστημα, αλλά η «Οδύσσειά» μου δεν έχει τέλος…! Δείτε το νέο μου post, http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3623265#post3623265 και θα καταλάβετε…
louben Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εγω εχω προβλημα εγκαταστασης με το partition των δισκων. Ολοκληρο το προβλημα εδω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3631060#post3631060 καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.