pageo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα εχω φτιαξει μια ιστοσελιδα τουριστικος οδηγος με φωτογραφιες και αρθρα απο ολη την ελλαδα οπως και καταχωρησης επιχειρησεων (ξενοδοχεια καφετεριες εστιατορια κτλπ) η σελιδα ειναι υπο κατασκευη ακομα αλλα μπορειτε να δειτε τους νομους κορινθιας , πρεβεζας και την σκιαθο που ειναι σχεδον ετοιμες θα ηθελα τα σχολια σας οπως και τυχων παραληψεις οποιος θελει θα μπορουσε να συνεισφερει σε αρθρα και φωτογραφιες. http://www.grfun.gr
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκετα καλο... Ειναι σε joomla ετσι? Μπορεις να μου δωσεις link για το theme?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκετα καλο... Ειναι σε joomla ετσι? Μπορεις να μου δωσεις link για το theme?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @Nicholas_Kalo αυτό είναι, πειραγμένο...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 @Nicholas_Kalo αυτό είναι, πειραγμένο...
pageo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκετα καλο... Ειναι σε joomla ετσι? Μπορεις να μου δωσεις link για το theme? ναι σε joomla ειναι οσο για το link ειναι το παραπανω
pageo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκετα καλο... Ειναι σε joomla ετσι? Μπορεις να μου δωσεις link για το theme? ναι σε joomla ειναι οσο για το link ειναι το παραπανω
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εψαχνα πολυ καιρο αυτο το θεμα για wordpress αλλα τωρα ειδα οτι ειναι επι πληρωμη. Δεν υπαρχει σε δωρεαν?
v5net Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ωραίο είναι το θέμα. πως γίνεται όμως να φτιάξουμε ένα εξ ολοκλήρου δικό μας για joomla? έχουμε για παράδειγμα ένα σε στατικό html και θέλουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο για joomla.
dimsag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι που πρόσεξα.. Στις Κυκλάδες πχ τα ονόματα των νησιών θα ήταν καλύτερα αν ήταν σε αλφαβητική σειρά.. Στις Κυκλάδες ανήκουν τα παρακάτω νησιά,.............. κλπ, κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.