Errik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία η συνθεσούλα πανω. Θα έβαζα άλλα 4GB μνήμη, τον 2TB Black και έναν SSD κατά προτίμιση x25M 80GB και έτοιμος ο μπούμπης! Πραγματικά παραπάνω δεν αξίζει τίποτα. Αντε για xtreeme καταστάσεις αντί για την 5970 2χ480, για να μην πάει χαμένο το τροφοδοτικό!
Miltos82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εχω 2 5970 και 2 απο τους σκληρους που προτεινε ο αλκιβιαδης μαζι με αλλα 4 γιγα ραμ,και ενα blue ray καλό δεν φαίνεται ???Κατι καλώδια με ενα μπλε νερο που βλεπω συχνα στα μαγαζια της πολης μου τι ειναι ?συστημα ψυξης ?υδροψιξη και μπορω να πω καποιον να μου το κανει θα ειναι καλό ?και ποσο θα κοστισει ?Το επόμενο έτος τι το θεαματικο θa γινει ??? Κατερινη ειναι η πολη μου..... ---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:26 ---------- Ωραία η συνθεσούλα πανω. Θα έβαζα άλλα 4GB μνήμη, τον 2TB Black και έναν SSD κατά προτίμιση x25M 80GB και έτοιμος ο μπούμπης! Πραγματικά παραπάνω δεν αξίζει τίποτα. Αντε για xtreeme καταστάσεις αντί για την 5970 2χ480, για να μην πάει χαμένο το τροφοδοτικό! Ναι μαλολον αυτο θα παρω,2χ 480, πιστευω να μου κανουν κανενα δωρακι απο το ηλεκτρονικο καταστημα μια αφησα ενα μπρελοκ κατι,αυτο τι ακριβος ειναι ? SSD κατά προτίμιση x25M 80GB
Alkibiadhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία η συνθεσούλα πανω. Θα έβαζα άλλα 4GB μνήμη, τον 2TB Black και έναν SSD κατά προτίμιση x25M 80GB και έτοιμος ο μπούμπης! Πραγματικά παραπάνω δεν αξίζει τίποτα. Αντε για xtreeme καταστάσεις αντί για την 5970 2χ480, για να μην πάει χαμένο το τροφοδοτικό! Καλυτερα να μην παρει ακομα ssd η intel θα βγαλει σε λιγο νεα σειρα και θα ριξει τις τιμες στην υπαρχουσα.Το θεαματικο που θα γινει ειναι να βαλει η intel νε socket για να αντικαταστησει το s 1366 και το νεκρο απο την γεννηση του 1156.Επισης εχω ακουσει οτι και η amd θα βγαλει νεo socket.Σε λιγο καιρο θα βγει και η νεα σειρα 67χχ απο την amd/ati. ---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:32 ---------- Αν εχω 2 5970 και 2 απο τους σκληρους που προτεινε ο αλκιβιαδης μαζι με αλλα 4 γιγα ραμ,και ενα blue ray καλό δεν φαίνεται ???Κατι καλώδια με ενα μπλε νερο που βλεπω συχνα στα μαγαζια της πολης μου τι ειναι ?συστημα ψυξης ?υδροψιξη και μπορω να πω καποιον να μου το κανει θα ειναι καλό ?και ποσο θα κοστισει ?Το επόμενο έτος τι το θεαματικο θa γινει ??? Κατερινη ειναι η πολη μου..... ---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:26 ---------- Ναι μαλολον αυτο θα παρω,2χ 480, πιστευω να μου κανουν κανενα δωρακι απο το ηλεκτρονικο καταστημα μια αφησα ενα μπρελοκ κατι,αυτο τι ακριβος ειναι ? SSD κατά προτίμιση x25M 80GB Δεν μπορεις να παρεις 2χ480 σε amd πλατφορμα γιατι δεν υποστιριζει το sli η amd(λογικο) αν θες 2χ480 πας σε s 1366. SSD ειναι μια νεα τεχνολογια δισκων χωρις μηχανικα μερη που εκτος απο μεγαλυτερες ταχυτητες εγγραφης/αναγνωσης δεν εχουν (σχεδον) καθολου seak time κατι που τους κανει αρκετα γρηγορους και πιο ανθεκτικους σε σχεση με δισκους με μηχανικα μερη http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive
mihalakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο το μπλε υγρο πρεπει να ειναι blue curacao. για υδροψυξη θες υδραυλικο...... πεταμενα λεφτα τα 4000. με ενα χιλιαρικο εισαι αρχοντοπαιδο. κρατα τα 3000, πειραματισου με ενα απλο μηχανημα να μαθεις πρωτα τι ειναι το καθε τι και πως δουλευει, και οταν κατασταλαξεις καπου και πιστευεις οτι δεν σε καλυπτει δωσε τα υπολοιπα 2 να παρεις κατι καλυτερο απο αυτο που θα παρεις τωρα, και σου μενει και ενα χιλιαρικο να το φας στα σουβλακια
marios_geo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πέρα το γεγονός ότι ο φίλος μας αστειεύεται με το πόσο, αλλά στην περίπτωση που λέει αλήθεια... Θα δώσεις τόσα λεφτά για υπολογιστή, τη στιγμή που έχεις τέτοια άγνοια? Όλοι οι υπολοιποι, αντί να τον προσγειώνεται, του λέτε να βάλει 54 κάρτες γραφικών?
Alkibiadhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Πέρα το γεγονός ότι ο φίλος μας αστειεύεται με το πόσο, αλλά στην περίπτωση που λέει αλήθεια... Θα δώσεις τόσα λεφτά για υπολογιστή, τη στιγμή που έχεις τέτοια άγνοια? Όλοι οι υπολοιποι, αντί να τον προσγειώνεται, του λέτε να βάλει 54 κάρτες γραφικών? Στο post 23 προσπαθησα να τον προσγειωσω λιγο απο εκει και περα του προτεινα οτι μας ζητησε και εγω πιστευω πως ενα τετοιο μηχανημα δεν μπορει να το γωνατισει μονο με gaming αν τελικα καταλαβει οτι δεν χρειαζετε τοση δυναμη απο το pc θα του προτεινουμε κατι αλλο.
Miltos82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει αποφασισα πλεον τι θα κανω μολις τωρα τηλεφωνηθηκα με το παιδι που εχει το καταστημα στην γειτονεια μου(μιας και ειμαστε ακι γνωστοι)θα μου κανει εκεινος μια συνθεση, δεν του ειπα ποσο γιατι θα εβαζε οτι να ειανι του ειπα βαλε οτι ποιο τρελο υπαρχει για ενα πσ κυριως για παιχνιδια αντε και για λιγο photoshopμε οθονες με ολα μου το εβγαλε γυρο στα 3200 ευρω με 2 καρτες gτχ480,αλλα θα τον παρω μετα τον δεκεμβρη γιατι μου ειπε πως σιγα σιγα φτανουν νεοι επεξεργαστες της amd και θα ειναι κριμα να δωσω τωρα χρηματα για εναν τετοιο επεξεργαστη σας ευχαριστω ολους παρα πολυ,τα ξαναλεμε σε 2-3 μηνες.... ---------- Προσθήκη στις 20:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ---------- Ενταξει αποφασισα πλεον τι θα κανω μολις τωρα τηλεφωνηθηκα με το παιδι που εχει το καταστημα στην γειτονεια μου(μιας και ειμαστε ακι γνωστοι)θα μου κανει εκεινος μια συνθεση, δεν του ειπα ποσο γιατι θα εβαζε οτι να ειανι του ειπα βαλε οτι ποιο τρελο υπαρχει για ενα πσ κυριως για παιχνιδια αντε και για λιγο photoshopμε οθονες με ολα μου το εβγαλε γυρο στα 3200 ευρω με 2 καρτες gτχ480,αλλα θα τον παρω μετα τον δεκεμβρη γιατι μου ειπε πως σιγα σιγα φτανουν νεοι επεξεργαστες της amd και θα ειναι κριμα να δωσω τωρα χρηματα για εναν τετοιο επεξεργαστη σας ευχαριστω ολους παρα πολυ,τα ξαναλεμε σε 2-3 μηνες.... Προτειμώ να τον παρω απο ενα καταστημα της γειτονειας μου γιατι1 ειναι γνωστος,2 εχω ξαναπαρει πσ απο αυτον,3 εχω ακουσει πολλα για τα εσοπ(ασχημα)και δεν ειχα την καλυτερη εμπειρει 5 φορες που ψωνισα.μπορει να βγουν λιγο ποιο ακριβα αλλα θα ξερω τι θα εχω.....καλη σας μερα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ε ναι, άλλη εμπειρία να σου πιάσει τον κώλο ο γνωστός και άλλη ο άγνωστος
Miltos82 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 χα0χα0χα0 ε δεν θα εχει και τρελη διαφορα αλλωστε μετα απο τοσους μηνες 3 θα αλλαξουν οι τιμες οικονομικη κριση εχουμε....
vasilisga Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 χα0χα0χα0 ε δεν θα εχει και τρελη διαφορα αλλωστε μετα απο τοσους μηνες 3 θα αλλαξουν οι τιμες οικονομικη κριση εχουμε.... εχουμε αραγε?
orotoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 έτσι μου είπαν..... μην τους ακούς..... Κατι καλώδια με ενα μπλε νερο που βλεπω συχνα στα μαγαζιατης πολης μου τι ειναι ? απομεινάρια μιας καγκουρο-κουλτούρας
hackerW32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Atlas-F4400.htm http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/PC-Compatible/NVIDIA-3D-Vision-Avatar-Edition-942-10701-0007-100.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2363D-PF-3D-TFT-Monitor-23-W2363D-PF.htm 3.873 € και με τα υπόλοιπα 127 ποντίκι και πληκτρολόγιο
LuNaTiC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 πάρε 10 χ http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00528 Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτο που σκεφτόσουνα..απο την άλλη θα σου είναι βολικό μιας και δεν έχουν "ΜΠΙΟΣ"
LuNaTiC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 πάρε 10 χ http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00528 Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτο που σκεφτόσουνα..απο την άλλη θα σου είναι βολικό μιας και δεν έχουν "ΜΠΙΟΣ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.