Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου του απόλυτου Gaming Pc

Miltos82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
εχουμε πει και ξαναπει και χιλιοειπωθει οτι μηχανηματα τετοιου budget ειναι FAIL.

και από την στιγμή που του χρόνου βγαίνει νέα γενιά είναι ΤΡΕΛΟ FAIL όχι απλά FAIL :P

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χαχαχα έχω κατι με τους amd μια σχεση πολυ ακλη το πρωτο μου πσ ειχε τετοιο επεξεργαστη και δεν ειχα κανενα παραπονο,οσο για τα χρηματα ελεγα παντα οτι καποτε θα τα εδεινα για εναν υπολογιστη,απο οσο βλεπω μονο οι 2 καρτες γραφικων που κοιταω νομιζω 5970 λεγονται κανουν γυρω στα 1400 ευρω,μπορειτε να μου κανεται μια συνθεση γιατι εγω δεν τα ξερω αθτα με τοσα χρηματα ?

---------- Προσθήκη στις 15:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:23 ----------

για τους ιντελ δεν μου παει η καρδια μου να πεταξω ετσι τα λευτα μου εκτος εαν αξιζουν θελω και πολυ καλο και σχεδον μοναδικο(να εχει μεσα και κανα ωραιο φως,αυτα τα καλωδια με τα νερα εν ανγκη μπορω να εχω ανοιχτο και το κουι χωρο εχω στο σπιτι μου....

I7 extreme + asus rampage...γονατιζει ανετα κ τον τωρινο Χ6 κ τον Χ8 που επεται...1.400ευρω πανω, εχεις περιθωριο...

Δημοσ.

Τσάμπα λεφτό θα χαλάσεις εκτός και αν έχεις τόσα πολλά και σου περισσεύουν...τι διάολο. Το τζόκερ κέρδισες?

Εντωμεταξύ στην τελευταία σύνθεση έχει βάλει 2 ποντίκια! :P

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα το εξής !

Αρ γιου ρεντι?

Ένα pc των 4000 ευρώ στην Ελλάδα μπορείς να το αγοράσεις με περίπου 3000 ευρώ στην αγγλία. Άρα θα κόψεις ένα εισητήριο για μένα και εσένα (500 ευρώ και τα 2 μαζί) θα πάμε μονοήμερη αγγλία να τα αγοράσουμε και θα γλυτώσεις και 500 ευρώ με τα οποία θα μου πάρεις ένα ζουρλομανδύα δώρο.

Τσιαρς μειτ.

Δημοσ.

Φιλε Δημητρη μην πεταξεις τσαμπα τα χρηματα που με κοπο εβγαλες δεν αξιζουν τοσο πολλα για ενα pc που μετα απο λιγο καιρο δεν θα αξιζει ουτε τα μισα χρηματα.

Πες μας τι παιχνιδια σκοπευεις να παιξεις και αν θα κανεις και τιποτα αλλο στο pc π.χ επεξεργασια βιντεο ή κανενα photoshop,αν σκοπευεις να κανεις ποτε overclocking.

Επισης απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις και πολλες γνωσεις κατι που σε περιοριζει σε επιλογες που θες να κανεις οπως η υδροψυξη που μας λες ειναι δυσκολο να στηθει απο ενα ατομο χωρις την απαιτουμενη πειρα.

Μονο στην οθονη αξιζει να τα σκασεις γιατι ειναι ενα μηχανημα που δεν θα το αλλαζεις συνεχεια ολα τα υπολοιπα αναβαθμιζονται συνεχως.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας,καταρχας μιλτος οχι δημητρης βγαινει απο το μιλτιαδης,επειτα τι θα γινει του χρονου και λετε οι περισσοτεροι του χρονου ?

Turbonerd ---- αν αποφασίσω απο εκεί θα σου στείλω ενα πμ να σε πάρω....χρήματα έχω και για αυτό τα διαθέτω(ξέρω πως βγαίνουν δύσκολα αλλα είναι καιρός να κάνω αγορές)μπορω να εχω 2 gtx480 μαζι ???αν ομως γινει κατι το φοβερο του χρονου θα περιμενω αν ειναι,για alienware δεν κοιταω,δεν μου αρεσουν ενω εαν τα κοστολογησεις χωρις το λογοτυπο τους βγαινουν ποιο φθηνα,τα περισσοτερα εχουν ιντελ ενω εγω θέλω μόνο amd,αν του χρόνου βγουν καλύτεροι amd αν και κάθε χρόνο βγαίνουν μπορεί να περιμένω.....

Δημοσ.
Γεια σας, Μου προτεινε ενας φιλος να κάνω εδω λογαριασμο,βλεπω πολλα χρησιμα πραγματα.Θέλω να αγοράσω εναν υπολογιστή που να μην κολλαει καθολου μα καθολου στα παιχνιδια,Διαθέτω εώς και 4000 ευρώ,απο που μου προτεινεται να το παρω ?απο το καταστημα της γειτονειας μου τα εχει ολα 50 ευρω ποιο ακριβα απο οτι τα ηλεκρονικα καταστηματα αλλα θα εχω σερβισε μου ειπε,δεν ξερω να στηνω μονος μου υπολογιστη (για την ακριβεια το hardware μπορω να το κανω σχετικα ανετα αλλα δεν ξερω να χειριζομαι τα bios και πως να βαλω να κανω την πρώτη εγκατσασταση των Windows 7.Ειδα αρκετα βιντεακια στο Γιουτιουμπ αλλα αυτο δεν το καταλαβα ακόμα.Ακουσατε την τιμη του Budget μου, σχετικα πολλά χρήματα δίνω αλλά δεν θέλω πλεον συμβιβασμους,προτειμω amd,καρτα γραφικων δεν ξερω αλλα θελω 2 οπωσδηποτε απο τα τελυταια μοντελα που υπαρχουν,η οθονη μου θα ηθελα να δειχνει και 3D εκτος εάν ξεφεύγω και άλλο από την τιμή.Το στησιμο του πσ θα προτειμουσα να το κανει αυτος που θα το παραγγειλω(πιστευω να μην ζητησει κατι επιπλεον με τετοια αγορα)και τελος θελω να παντα μεσα στην τιμη και οθονη οπως ειπα,πληκτρολογιο τα παντα και να ενδικνυονται για gaming,το πσ θα το ξανακανω αναβαθμιση μετα απο 2-3 χρονια.P.S.Με τίποτα δεν θέλω Mac......Ευχαριστώ για την βοήθεια που θα μου προσφέρεται.....

---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ----------

Μένω σε μια μικρή πόλη 30 λεπτα εξω απο την θεσσαλονίκη

LOL Η χαρα του insomnitη!!! :-D:-D:-D

Δημοσ.

Για αυτό του πρότεινα Corsair Obsidian Full tower και 1200 Watt τροφοδοτικό. Είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να τα χρειάζεται! Επίσης βάλε bonus οτι όταν παίζεις το χειμώνα, δεν θα χρειάζεται να ανοίγεις καλοριφέρ σε όλο το σπίτι!

Δημοσ.

Νομιζα ελεγε Mitsos82 :P

Στο θεμα μας τωρα σου εχω κανει μια συνθεση απο το πλαισιο,η 5970 δεν νομιζω να ζωριστει σε καποιο game ειναι η πιο δυνατη καρτα στον κοσμο αυτην την στιγμη,το τροφοδοτικο νομιζω ειναι λιγο overkill αλλα αν κανεις ποτε Crossfire θα σου χρειαστουν τα watts που δινει ειναι και full modular και με πολυ καλο efficienty.Για οθονη τωρα θα σου προτεινουν κατι καλο τα παιδια.

Μικρη πολυ κοντα στην Θεσσαλονικη Χαλκηδωνα,Κουφαλια;;

post-139943-129063118036_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...