skantzoxoiraki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να κάνω το εξής στο excel και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπλεχτεί άσχημα. Έχω ένα φύλλο με 2 στήλες και 2300 γραμμές. Θέλω να κάνω ομαδοποίηση των στοιχείων δηλαδή, στην πρώτη στήλη στους νόσους θέλω να κάνω υποκατηγορίες. Για πχ έχω Α............................................................................Β Πως θα κάνω την ομαδοποίηση; Έχει κανείς καμιά ιδέα?
skantzoxoiraki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πείτε ότι έχω σε μια στήλη κάθε είδους ρούχα και εγώ θέλω να τα ομαδοποιήσω σε είδη (τοπ, παντελόνια, εσώρουχα κτλ). Πως θα κάνω την ομαδοποίηση; (Αναφέρω αυτό το πχ σε περίπτωση που στο πρώτο ποστ δεν εξήγησα καλά με εκείνο το πχ) Σας έπρηξα το ξέρω τι να κάνω;
skantzoxoiraki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πείτε ότι έχω σε μια στήλη κάθε είδους ρούχα και εγώ θέλω να τα ομαδοποιήσω σε είδη (τοπ, παντελόνια, εσώρουχα κτλ). Πως θα κάνω την ομαδοποίηση; (Αναφέρω αυτό το πχ σε περίπτωση που στο πρώτο ποστ δεν εξήγησα καλά με εκείνο το πχ) Σας έπρηξα το ξέρω τι να κάνω;
skantzoxoiraki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 http://office.microsoft.com/el-gr/outlook-help/HP005243388.aspx?CTT=1 Το βρήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.