Dark_Sage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σε όλους, έχω το Sony Vaio VPC-F12E1E/H Του έβαλα δικά μου αυθεντικά Windows. Το πρόβλημα ειναι πως μετά το format το μόνο πρόγραμμα που δεν μπορώ να εγκαταστήσω είναι το Vaio Update. Εχω εγκαταστήσει το Vaio Care και μέσω αυτού πάω να βάλω το Vaio Update αλλά συνεχώς μου βγάζει προβλήματα και δεν εγκαθίσταται. Εχει κανεις αντιμετωπισει αντίστοιχο πρόβλημα? Το vaio update μπορω να το βρω κάπως αλλιώς?
thanos75x Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Απορω γιατι πατε και βαζετε ολες αυτες τις μπουρδες που εχει preloaded το λαπτοπ απο τη Sony οταν βγαινει απο το κουτι του... Τι το θελεις το Vaio Update ή το Vaio Care ? Αχρηστα προγραμματα ειναι... Ασε ενα καθαρο install μετα απο Format και βαλε μονο οτι χρησιμοποιεις... Στο δικο μου VGN-FW31M σαββατο το αγορασα με sVista και ενα καρο μπουρδες φορτωμενες απο το εργοστασιο και Κυριακη εκανα format και εβαλα XP αφου εψαξα λιγο για drivers και το λαπτοπ πετουσε... Το ιδιο και στο πιο παλιο VGN-AR51J βαζουν πολλα προγραμματα απο το εργοστασιο αχρηστα και κανουν το λαπτοπ να σερνεται σε συνδυασμο με τα Vista...
laptopforum Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Θελεις να ποσταρεις ακριβος το μυνημα λαθους που σου βγάζει ? για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
bebis4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απορω γιατι πατε και βαζετε ολες αυτες τις μπουρδες που εχει preloaded το λαπτοπ απο τη Sony οταν βγαινει απο το κουτι του... Τι το θελεις το Vaio Update ή το Vaio Care ?Αχρηστα προγραμματα ειναι... Ασε ενα καθαρο install μετα απο Format και βαλε μονο οτι χρησιμοποιεις... Στο δικο μου VGN-FW31M σαββατο το αγορασα με sVista και ενα καρο μπουρδες φορτωμενες απο το εργοστασιο και Κυριακη εκανα format και εβαλα XP αφου εψαξα λιγο για drivers και το λαπτοπ πετουσε... Το ιδιο και στο πιο παλιο VGN-AR51J βαζουν πολλα προγραμματα απο το εργοστασιο αχρηστα και κανουν το λαπτοπ να σερνεται σε συνδυασμο με τα Vista... υπαρχει κατι στα win 7 σχετικα μετην φορτιση της μπαταριας που εχουν τα προγραμματα της sony ωστε να μην φορτιζει συνεχεια ωστε να κανω clean install να βαλω win 7 στο 14 vpc cw2?
tsekourakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια προσπαθω να κανω downgrade σε ενα sony vaio VGN-FW31M.Αλλα δεν μου επιτρεπει να κανω το format μηπως μπορει να μου περιγραψει κανεις πως μπορω να το κανω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.