StavrosD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Στο αρχικό post αναφέρομαι, αλλά νομίζω έχει σημασία και για εσένα. Αν βασιστείς σε CMS που βασίζεται σε άδεια GPL τότε είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τον κώδικα του καταστήματος που θα φτιάξεις σε κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς επιπλέον χρέωση, άρα δεν σε συμφέρει καθώς μόνο την πρώτη φορά θα βγάλεις κέρδος. Εννοείται για τα γραφιστικά και το σετάρισμα μπορείς να χρεώσεις ότι νομίζεις αν δεν μπορεί ο άλλος.
@sterios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Στο αρχικό post αναφέρομαι, αλλά νομίζω έχει σημασία και για εσένα.Αν βασιστείς σε CMS που βασίζεται σε άδεια GPL τότε είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τον κώδικα του καταστήματος που θα φτιάξεις σε κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς επιπλέον χρέωση, άρα δεν σε συμφέρει καθώς μόνο την πρώτη φορά θα βγάλεις κέρδος. Εννοείται για τα γραφιστικά και το σετάρισμα μπορείς να χρεώσεις ότι νομίζεις αν δεν μπορεί ο άλλος. Και τι σημαίνει αυτό, έτσι και αλλιώς ο κώδικας είναι free και τον κατεβάζει όποιος θέλει. Το δικό μου το configuration τι να το κάνει ο άλλος. Και να του δώσω όλη την δουλεία μου, στην ουσία δεν θα έχει τίποτα, γιατί όπως και να έχει θα πρέπει να στήσει όλο το e-shop από την αρχή (είτε χρησιμοποιώντας τον δικό μου είτε τον default κώδικα). Φαντάζομαι ότι έχεις στήσει κάποιο cms και θα διαπίστωσες ότι πρέπει να το χτίζεις αργά και βασανιστικά. Επίσης αν στο e-shop έχω εγκαταστήσει premium plugins τότε καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορεί να τα ζητήσει κάποιος αυτά κοινώς θα πάρει τα κάκαλα. Υ.Γ. Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας και παρεξήγησης και αφού είχα παρακολουθήσει την συζήτηση πριν κανένα μήνα περί open source σχετικά με joomla.
grazzt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έχω στήσει 2 eshop με το magento. Όπως προειπώθηκε, με σωστό στήσιμο μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορο.
grazzt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έχω στήσει 2 eshop με το magento. Όπως προειπώθηκε, με σωστό στήσιμο μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.