georgeuk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 γνωριζετε κανενα καλο cms που να εχει και ελληνικα?
antonisid Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Σε όλα σχεδόν τα cms μπορείς να βάλεις ελληνική γλώσσα.Δεν είναι τίποτα δύσκολο...
_tasos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 CMS θέλεις ή eshop; Πολλά cms έχουν eshop modules / plugins αλλά θα πρέπει να έχει ελληνικά κ το αντίστοιχο module / plugin. Επίσης σε ενδιαφέρει η διαχείριση να έχει ελληνικά ή το μόνο το site; Θα πρότεινα joomla, υπάρχει δυνατή ελληνική κοινότητα joomla και η υποστήριξη ελληνικών είναι αρκετά καλή.
alexandr0s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου αν το θέμα της ερώτησης σου είναι "ελληνικο eshop" και το περιεχόμενό της είναι "γνωριζετε κανενα καλο cms που να εχει και ελληνικα?", παράτα το καλύτερα.
georgeuk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 CMS Θελω ευχαριστω. prestashop ? κατι τετοιο προτεινετε μου το καλυτερο με καλη υποστηριξη ελληνικης γλωσσας
pcnw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σου πρότεινα Joomla! CMS με Virtuemart. Ψάξε περισσότερα στο joomla.org
wdfgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.wdf.gr/articles/genika/oi-kaliteres-open-source-e-commerce-platformes.html εδω θα τα βρεις σχεδόν ολα... εγω για eshop θα σου προτεινα magento αλλα μαλλον θα σε δυσκολεψει...
kickeras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Το magento έχω διαβάσει ότι είναι αργό. Ισχύει? Έχω δοκιμάσει τα x-cart, cs-cart, virtuemart, zencart μέχρι στιγμής. To cs-cart είναι απάτη ως προς το Localization. Λέει ελληνικά, έχει τα μισά μεταφρασμένα και προφανώς στο χρεώνουν σαν feature. Επειδή είμαι και εγώ προς αναζήτηση (δεν με ενδιαφέρει αν είναι commercial) τι έχετε να προτείνετε όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει σε βάθος χρόνου? To k2mart τι λέει?
wdfgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Το magento έχω διαβάσει ότι είναι αργό. Ισχύει? Έχω δοκιμάσει τα x-cart, cs-cart, virtuemart, zencart μέχρι στιγμής. To cs-cart είναι απάτη ως προς το Localization. Λέει ελληνικά, έχει τα μισά μεταφρασμένα και προφανώς στο χρεώνουν σαν feature. Επειδή είμαι και εγώ προς αναζήτηση (δεν με ενδιαφέρει αν είναι commercial) τι έχετε να προτείνετε όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει σε βάθος χρόνου? To k2mart τι λέει? νoμιζω πως οτι και να χρησιμοποιησεις αν στηθει σωστα δεν θα εχεις προβλημα ταχυτητας ποσο μαλλον το magento... τι ενοεις πως το cs-cart είναι απάτη ως προς το Localization. υπαρχει σε ελληνικη γλωσσα και αν δεν είναι πληρως μεταφρασμενο σιγουρα θα μπορεις να το ολοκληρωσεις εσυ απλα φτιαχνωντας το αρχειο τις γλωσσας, οπως και το virtuemart οπως και σχεδον σε ολα τα scripts που εχουν εξελληνιστει και πολλες απο τις λεξεις που χρησιμοποιούνται ειναι αθλιες και πρεπει να τις αλλαξεις εσυ μονος σου... οσο για το κ2mart ειναι ακομα σε πολυ αρχικο σταδιο και δεν είναι ενα eshop απο μονο του μιας και απλα ενσωματωνει k2 και virtuemart σε ενα....
kickeras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 νωμιζω πως οτι και να χρησιμοποιησεις αν στηθει σωστα δεν θα εχεις προβλημα ταχυτητας ποσο μαλλον το magento... τι ενοεις πως το cs-cart είναι απάτη ως προς το Localization. υπαρχει σε ελληνικη γλωσσα και αν δεν είναι πληρως μεταφρασμενο σιγουρα θα μπορεις να το ολοκληρωσεις εσυ απλα φτιαχνοντας το αρχειο τις γλωσσας, οπως και το virtuemart οπως και σχεδον σε ολα τα scripts που εχουν εξελληνιστει και πολλες απο τις λεξεις που χρησιμοποιούνται ειναι αθλιες και πρεπει να τις αλλαξεις εσυ μονος σου... οσο για το κ2mart ειναι ακομα σε πολυ αρχικο σταδιο και δεν είναι ενα eshop απο μονο του μιας και απλα ενσωματωνει k2 και virtuemart σε ενα.... το magento δε το έχω χρησιμοποιήσει, απλά κάπου το διάβασα για την ταχύτητα αλλά δεν εμπιστεύομαι το τι διαβάζω. Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά το virtuemart και τα υπόλοιπα είναι open-source. Το άλλο το πληρώνεις 285 δολλάρια και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τίποτα που να δικαιολογεί την τιμή του συγκριτικά με τα υπόλοιπα ούτε έχω ξανακούσει να πληρώνεις κάτι και να του διορθώνεις εσύ ημιτελή features.
wdfgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 το magento δε το έχω χρησιμοποιήσει, απλά κάπου το διάβασα για την ταχύτητα αλλά δεν εμπιστεύομαι το τι διαβάζω. Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά το virtuemart και τα υπόλοιπα είναι open-source. Το άλλο το πληρώνεις 285 δολλάρια και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τίποτα που να δικαιολογεί την τιμή του συγκριτικά με τα υπόλοιπα ούτε έχω ξανακούσει να πληρώνεις κάτι και να του διορθώνεις εσύ ημιτελή features. το καθε ενα εχει δικα του χαρακτηριστικα και απευθυνετε σε διαφορετικο κοινο. το joomla πχ εχεις την δυνατοτητα να παρεις βοηθεια μεσα απο το φορουμ τους αλλα χωρις να ειναι και σιγουρο πως θα σε βοηθησουν.. στο φορουμ του virtuemart ...χρειροτερα τα πραγματα ... πρεπει να το ψαξεις αρκετα μονος σου... αν καποιος ειναι επαγγελματιας και χρειαστει βοηθεια τοτε αναγκαστικα παει σε εφαρμογες τυπου cs-cart ( που δεν θα ελεγα οτι ειναι ημιτελη επιδη πρεπει να προσαρμοσεις κομματια του αναλογα με τις αναγκες σου )και εχεις support απευθειας απο την ομαδα και σου λυνουν τα οποια προβληματα βρεθουν μπροστα σου.... αναλογως τι θες, για ποιον προορίζεται το σιτε κτλ επιλεγεις κα8ε φορα .... just my 2 cent
kickeras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς για αυτό δοκίμασα και μια λύση τύπου cs-cart. Δυστυχώς στα forums τους, δεν απαντάνε και ιδιαίτερα και όταν έχεις trial δε μπορείς να ανοίξεις tickets άρα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει το support τους. Συγκεκριμένα, επειδή ο πελάτης μου θέλει οπωσδήποτε ελληνικά, να πληρώσει λεφτά για license και να χρειαστεί να κάνω και τη μισή μετάφραση του software είναι λίγο τραγικό. Ας πούνε ότι δεν έχει, ας την κάνουνε όλη και μετά ας τη μεταφράσουνε. Δεν είναι open source να βασίζεσαι στο community. Με joomla μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος σε ότι έχω κάνει, αλλά δεν είχα ασχοληθεί με το virtuemart. Θα συνεχίσω το ψάξιμο...
StavrosD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τι CMS ψάχνεις; Open source το οποίο θα πρέπει να το διανείμεις και εσύ δωρεάν ή εμπορικό πακέτο ώστε να το εμπορεύεσαι;
kickeras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα αλλά δεν με ενδιαφέρει τι από τα δύο είναι. Συγκεκριμένα έχω αναλάβει μία δουλειά τέτοια και είμαι σε αναζήτηση του τι έχει αφήσει άλλους developers ικανοποιημένους. Αν είναι licensed o πελάτης μου δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει το ποσό αρκεί να κάνει τη δουλειά του και να είναι στα ελληνικά. Αυτό που παρατηρώ με τα licenses είναι ότι επιπλέον αγοράζεις και support credits που δε το χω ξαναπετύχει σε άλλες εταιρίες software (π.χ. componentone). Prestashop και opencart είναι τα επόμενα στη λίστα μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.