ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 πριν λίγους μήνες έβαλα ασύρματο δίκτυο με router baudteck και πάροχο την Cosmote. το λάπτοπ μια χαρά δούλεψε για κανένα τρίμηνο, μέχρι που μια μέρα έπαψε να βλέπει το ρούτερ μου, ενώ όλα τα άλλα της γειτονιάς ναι άλλαξα ρούτερ, έκανα φορματ στο λαπτοπ, το πρόβλημα παραμένει (και ευτυχώς και το ανοιχτό ασύρματο δίκτυο του γείτονα ώστε να κάνω δοκιμές!) έχετε καμιά ιδέα?
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δοκίμασε να αλλάξεις καναλι εκπομπής (από τον router)
damastes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις ρυθμίσει το router να κάνει broadcast SSID; sent from my HTC Magic using tapatalk
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ο τεχνικός της cosmote που ήρθε μου ρύθμισε το ρούτερ και πάει σφαίρα η συνεργασία με το notebook που έχω, οπότε δεν τολμώ να το πειράξω!!! πίστευα πως δε λειτουργούσε λειτουργία ασύρματου δικτύου του λάπτοπ επειδή είναι και κομματάκι παλιό, αλλά αυτή τη στιγμή πιάνει το δίκτυο του ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!
damastes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το νσ αλλάξεις το channel ή να ενεργοποιήσεις το SSID δεν επηρεάζει την ταχύτητα της σύνδεσης. sent from my HTC Magic using tapatalk
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικοί routers με WiFi έχουν στις προσόψεις τους κουμπάκι από το οποίο ανοιγοκλείνει το WiFi radio. Μπας και πάτησες άθελά σου τέτοιο κουμπάκι στο δικό σου router... ;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια θα τα κοιταξω αυτα που μου λετε, αλλα το θεμα ειναι πως το ενα μου μηχανημα δουλευει σφαιρα ενω το αλλο δεν το βλεπει καν!
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 η θα δοκιμασεις να αλλαξεις καναλι η θα δοκιμασεις να αλλαξεις και κανα ονομα στο δικτυο μπας και ερθει στα ισα του .η αλλιως αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα η εστω να την σβησεις απο το device manager ωστε να την ξαναπερασει μονο του το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.