Προς το περιεχόμενο

Πωε ενωνω ενα αποκωδηκοποιητη με 2 tv

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες γεια σας ειμαι απο Κυπρο...εχω ενα ltv κατι σαν νοβα..to ltv ειναι στην τηλεοραση της κουζινας και μονο αυτη διχνει τα καναλια του..εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω την τηλεοραση που εχω στο δωματιο μου να διχνει και αυτη τα καναλια ενω ο to ltv να ειναι στην κουζινα..Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει ..εψαξα και στο γκοογκλε αλλα δεν βρηκα τιποτα!

Δημοσ.

http://www.paramountzone.com/rimax-dual-audio-video-sender-receiver.htm

Θες κάτι τέτοιο,δεν ξέρω βέβαια που μπορείς να το βρεις στην Κύπρο και σε τη τιμή ψάξε ρώτησε σε καταστήματα ηλεκτρονικών,αν δεν χρειάζεσαι τηλεχειριστήριο έχει και ποιώ φθηνά.

Δημοσ.
http://www.paramountzone.com/rimax-dual-audio-video-sender-receiver.htm

Θες κάτι τέτοιο,δεν ξέρω βέβαια που μπορείς να το βρεις στην Κύπρο και σε τη τιμή ψάξε ρώτησε σε καταστήματα ηλεκτρονικών,αν δεν χρειάζεσαι τηλεχειριστήριο έχει και ποιώ φθηνά.

μαλιστα ..ευχαρηστω φιλε ..τσιμπαει η τιμη ..τι εννοεις αν δεν χρειαζεται τηλεχηρηστηριο?

Δημοσ.

Η τιμή είναι ενδεικτική,για αυτό λέω να ψάξεις στην περιοχή σου.

Αν θες να βλέπεις ότι παίζει στην κουζίνα χωρίς να έχεις την δυνατότητα να δίνεις εντολές μέσου τηλεχειριστηρίου είναι ποιο φθηνό,και στης δύο περιπτώσεις ώμος και η δύο tv θα βλέπουν το ίδιο.

Δημοσ.
Η τιμή είναι ενδεικτική,για αυτό λέω να ψάξεις στην περιοχή σου.

Αν θες να βλέπεις ότι παίζει στην κουζίνα χωρίς να έχεις την δυνατότητα να δίνεις εντολές μέσου τηλεχειριστηρίου είναι ποιο φθηνό,και στης δύο περιπτώσεις ώμος και η δύο tv θα βλέπουν το ίδιο.

ετσι θελω να ειναι ...δεν θελω να δινω εγω εντολες μεσω τηλεχειρηστηριου! περιπου ποσα θα μου κατσει ετσι?? και με ποιο ονομα να ψαξω αυτο που θελω?

---------- Προσθήκη στις 23:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:11 ----------

δεν εχει tv out

Δημοσ.

το μηχανημα σου σιγουρα εχει εξοδο tv out και ισως και rf out...οποτε απο εκει θα βαλεις καλωδιο προς την αλλη tv

Δημοσ.

Αναλόγως τη μηχάνημα έχεις εδώ έχουμε τέτοιο

nova_panasat_23894588_2_F.jpg

όπου μπορείς να απλώσεις και απλά κάποιο AV καλώδιο

av-cable.jpg

και είσαι ok

Αν θες να ψάξεις,ψάξε για "av transmitter"

Δημοσ.

ακομα και ενα σκαρτ να εχει το μηχανημα του φιλου μπορει να βαλει ενα σκαρτ σε rca και απο εκει με απλα ταφ να δωσει και ηχο και εικονα στην δευτερη τηλεοραση

Δημοσ.

ακομα και ενα σκαρτ να εχει το μηχανημα του φιλου μπορει να βαλει ενα σκαρτ σε rca και απο εκει με απλα ταφ να δωσει και ηχο και εικονα στην δευτερη τηλεοραση

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν πολυκαταλαμβαινω απο αυτα σας δινω το πως ειναι η συσκευασια απο πισω και πειτε μου εσεις αν εχει..με τα γραμματα τα μαυρα τα μεγαλα ειναι το τι γραφει κατω απο καθε εισοδο..Υ.Γ Ειναι πανω τα καλωδια οπως ειναι στην tv της κουζινας!

[ATTACH]34490[/ATTACH]

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν πολυκαταλαμβαινω απο αυτα σας δινω το πως ειναι η συσκευασια απο πισω και πειτε μου εσεις αν εχει..με τα γραμματα τα μαυρα τα μεγαλα ειναι το τι γραφει κατω απο καθε εισοδο..Υ.Γ Ειναι πανω τα καλωδια οπως ειναι στην tv της κουζινας!

post-151135-129063118367_thumb.jpg

Δημοσ.

λοιπον αφου εχεις βαλει το rf in rf out στον δεκτη υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να πιασεις μεσω συχνοτητας uhf το καναλι του δεκτη....

αλλα το πιο καλο και με τελειο σημα ειναι να παρεις ενα καλωδιο με 3 rca και να το βαλεις στον δεκτη εκει που λεει video out και audio out και να το συνδεσεις στην αλλη τηλεοραση που εχεις στo δωματιο αν αυτη εχει εισοδο scart η rca...

rca-audio-composite-video-cable.jpg

Δημοσ.

λοιπον αφου εχεις βαλει το rf in rf out στον δεκτη υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να πιασεις μεσω συχνοτητας uhf το καναλι του δεκτη....

αλλα το πιο καλο και με τελειο σημα ειναι να παρεις ενα καλωδιο με 3 rca και να το βαλεις στον δεκτη εκει που λεει video out και audio out και να το συνδεσεις στην αλλη τηλεοραση που εχεις στo δωματιο αν αυτη εχει εισοδο scart η rca...

rca-audio-composite-video-cable.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...