nobleman7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα μάγκες. Έχω ένα εκνευριστικό πρόβλημα και θα το εκτιμούσα αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει... Λοιπόν... Δεν είναι πάνω από 2 μήνες που αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο “Western Digital: My Book 750GB”. Ο δίσκος δούλευε ρολόι μέχρι που πριν 2 ημέρες έγινε ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργός... Υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στο να ανοίγω τα δεδομένα που έχω μέσα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως μου είναι αδύνατο να βάλω ή να βγάλω κάποιο αρχείο από τον σκληρό διότι μεταφέρει στην καλύτερη με 150KB/S με αποτέλεσμα να μου γράφει κάτι τρελές ώρες για να μεταφέρει αρχεία που δεν είναι καν μισό GB. Επίσης, μου είναι αδύνατο να κάνω extract τα αρχεία που κατεβάζω μέσα στο σκληρό. Έκανα διάφορα tests της WD. Το S.M.A.R.T μου γράφει μονίμως PASS αλλά το Complete και το Quick Scan βγάζουν μονίμως Fail και κάτι γράφει για Cable Fail. Φυσικά μπορώ να επιστρέψω το σκληρό οποιαδήποτε στιγμή στο κατάστημα από τη στιγμή που έχω 2 χρόνια εγγύηση αλλά δεν θέλω να χάσω όλα τα πράγματα που έχω μέσα... (Γιαυτό άλλωστε δεν δοκιμάζω να του κάνω και Format.) Η πλάκα είναι πως ο σκληρός είναι σε άριστη κατάσταση, ούτε έχει χτυπηθεί, ούτε μου έχει πέσει ποτέ κάτω... Απλά... τα έφτυσε... Όποιος είχε στο παρελθόν κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα... Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 χωρις να το λεω με σιγουρια λεει Cable Fail..Για δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο usb..
nobleman7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Το δοκίμασα ήδη αλλά τίποτα δυστυχώς... Θα ξαναδοκιμάσω πάντως μπας και κοιμήθηκε ο Θεός...
damastes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 τον δοκίμασες σε άλλη θύρα usb; sent from my HTC Magic using tapatalk
nobleman7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι... Το δοκίμασα και αυτό... Μέχρι και σε άλλο PC...
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 το συγκεκριμένο εχεί θύρα erthnet ;; αν ναι δοκίμασε το μήπως γίνει τίποτα
nobleman7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο USB. Ξενέρα. Υπάρχει τουλάχιστον τρόπος να πάρω τα δεδομένα από μέσα για να του κάνω format...?
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 άλλος τρόπος είναι να το ανοίξεις <<θα χάσεις ώμος την εγγύηση>> και να τον σύνδεσης με sata στο pc σου
nobleman7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα, άστο καλύτερα... ---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ---------- Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Μετά από τρελή προσπάθεια κατάφερα να πάρω σχεδόν όλα τα δεδομένα από μέσα και του έκανα format. Ο σκληρός εξακολουθεί να είναι απελπιστικά αργός και αύριο θα τον επιστρέψω στο Πλαίσιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου αρχίσουν τσαλιμάκια ότι δουλεύει σωστά κτλπ έτσι...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.