Προς το περιεχόμενο

3D mark vantage--Προβλημα ;

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που να θυμάμαι ρε σύ...

Πάει καιρός... :-)

Πρεπει να βρω γιατι εχω μικρο score. Ο Ε8400 παιζει ετσι. Το βραδυ θα το ψαξω .

To Gpu Το εφτιαξα τωρα μενει το Cpu. Το Score ειναι πολυ μικρο.

ΚΑΠΟΙΟΣ να μου πει τι να αλλαξω στο bios;;;;-γιατι μαλλον απο εκει γινεται η δουλεια.

Δημοσ.
Που να θυμάμαι ρε σύ...

Πάει καιρός... :-)

Πρεπει να βρω γιατι εχω μικρο score. Ο Ε8400 παιζει ετσι. Το βραδυ θα το ψαξω .

To Gpu Το εφτιαξα τωρα μενει το Cpu. Το Score ειναι πολυ μικρο.

ΚΑΠΟΙΟΣ να μου πει τι να αλλαξω στο bios;;;;-γιατι μαλλον απο εκει γινεται η δουλεια.

post-82756-129063118415_thumb.jpg

Δημοσ.
τρεξε ενα 3DMark06 να δω καποια πραγματα .........

Ετοιμο αυτο που ζητησες.

Για πες ....!!!

Και στο 3D mark vantage

post-82756-129063119091_thumb.jpg

post-82756-1290631191_thumb.jpg

Δημοσ.

Eχε υποψη σου οτι τα 3dmark ειναι Intel optimized αρα μην περιμενεις τρελα σκορ απο τον 955.

Η καρτα γραφικων σαν σκορ ειναι μια χαρα .. τωρα στο cpu αν το εχεις stock και εκανες τις μετρησεις πηγαινε στην control panel -->επιλογες ενεργειας --> και βαλε high performance

στην συνεχεια μπες στο bios και απενεργοποίησε την επιλογή cool and quite και ξανάκανε το τεστ ...

ΣΕ γενικές γραμμές μην περιμένεις παραπάνω σκορ εκτός και αν κλοκαρεις cpu+gpu...

Για να καταλαβεις δες και καποιον με τα ιδια Parts στο pc απο screenshot απο το forum του Insomnia .. που τον εχει στα 3,7

3mark200637ghz.jpg

και εδω απο αλλο site ........

http://www.overclockersclub.com/reviews/phenom2_955/15.htm

Δημοσ.
Eχε υποψη σου οτι τα 3dmark ειναι Intel optimized αρα μην περιμενεις τρελα σκορ απο τον 955.

Η καρτα γραφικων σαν σκορ ειναι μια χαρα .. τωρα στο cpu αν το εχεις stock και εκανες τις μετρησεις πηγαινε στην control panel -->επιλογες ενεργειας --> και βαλε high performance

στην συνεχεια μπες στο bios και απενεργοποίησε την επιλογή cool and quite και ξανάκανε το τεστ ...

ΣΕ γενικές γραμμές μην περιμένεις παραπάνω σκορ εκτός και αν κλοκαρεις cpu+gpu...

Για να καταλαβεις δες και καποιον με τα ιδια Parts στο pc απο screenshot απο το forum του Insomnia .. που τον εχει στα 3,7

3mark200637ghz.jpg

και εδω απο αλλο site ........

http://www.overclockersclub.com/reviews/phenom2_955/15.htm

καταλαβα. Απλα μου φανηκε περιεργο διοτι με τον Ε8400 εβγαζα πιο μεγαλο Σκορ στο Cpu . Stock δουλευουν ολα. Δε νομιζω οτι χρειαζομαι πιο πολυ δυναμη για να τρεξω παιχνιδια με DirectX9c kai 10 . Λιγα παιχνιδια με το 11 ειναι "δυνατα".

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειχα ιδεα απο Amd ! :-)

Δημοσ.

Ότι λέει ο Coldfusion φίλε μου.

Γενικά οι Intel τα πάνε καλύτερα στο 3dmark απο ότι οι AMD αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ισάξιος cpu ο 8400...

Επίσης να σου πώ ότι εμένα ο δικός μου 955 στα 3,8Ghz με την μία 5850 έβγαζε 19,5k ... με τις 2 στα 3,8Ghz πάλι 21,5k ... με τις 2 και τον 955 στα 4Ghz 22,5k

Aνεβαίνουν τα ρολόγια, ανεβαίνει και το σκόρ σε αυτό το bench.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...