lionheart75 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια. Εσενα ποσα βγαζει ? Εμενα απο 40 στο χαμο κ φουλ 95. Που να θυμάμαι ρε σύ... Πάει καιρός...
lionheart75 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια. Εσενα ποσα βγαζει ? Εμενα απο 40 στο χαμο κ φουλ 95. Που να θυμάμαι ρε σύ... Πάει καιρός...
barman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Που να θυμάμαι ρε σύ...Πάει καιρός... Πρεπει να βρω γιατι εχω μικρο score. Ο Ε8400 παιζει ετσι. Το βραδυ θα το ψαξω . To Gpu Το εφτιαξα τωρα μενει το Cpu. Το Score ειναι πολυ μικρο. ΚΑΠΟΙΟΣ να μου πει τι να αλλαξω στο bios;;;;-γιατι μαλλον απο εκει γινεται η δουλεια.
barman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Που να θυμάμαι ρε σύ...Πάει καιρός... Πρεπει να βρω γιατι εχω μικρο score. Ο Ε8400 παιζει ετσι. Το βραδυ θα το ψαξω . To Gpu Το εφτιαξα τωρα μενει το Cpu. Το Score ειναι πολυ μικρο. ΚΑΠΟΙΟΣ να μου πει τι να αλλαξω στο bios;;;;-γιατι μαλλον απο εκει γινεται η δουλεια.
barman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Hello ??? Καποιος να δωσει λυση στο θεμα ;;;;;;;
ColdFusion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τρεξε ενα 3DMark06 να δω καποια πραγματα .........
barman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τρεξε ενα 3DMark06 να δω καποια πραγματα ......... Ωραια. Αργοτερα θα ανεβασω φωτο να δεις !
barman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τρεξε ενα 3DMark06 να δω καποια πραγματα ......... Ετοιμο αυτο που ζητησες. Για πες ....!!! Και στο 3D mark vantage
barman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κανας καλος να μας πει γνωμη του; ;;;;;;;
ColdFusion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Eχε υποψη σου οτι τα 3dmark ειναι Intel optimized αρα μην περιμενεις τρελα σκορ απο τον 955. Η καρτα γραφικων σαν σκορ ειναι μια χαρα .. τωρα στο cpu αν το εχεις stock και εκανες τις μετρησεις πηγαινε στην control panel -->επιλογες ενεργειας --> και βαλε high performance στην συνεχεια μπες στο bios και απενεργοποίησε την επιλογή cool and quite και ξανάκανε το τεστ ... ΣΕ γενικές γραμμές μην περιμένεις παραπάνω σκορ εκτός και αν κλοκαρεις cpu+gpu... Για να καταλαβεις δες και καποιον με τα ιδια Parts στο pc απο screenshot απο το forum του Insomnia .. που τον εχει στα 3,7 και εδω απο αλλο site ........ http://www.overclockersclub.com/reviews/phenom2_955/15.htm
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Eχε υποψη σου οτι τα 3dmark ειναι Intel optimized αρα μην περιμενεις τρελα σκορ απο τον 955. Η καρτα γραφικων σαν σκορ ειναι μια χαρα .. τωρα στο cpu αν το εχεις stock και εκανες τις μετρησεις πηγαινε στην control panel -->επιλογες ενεργειας --> και βαλε high performance στην συνεχεια μπες στο bios και απενεργοποίησε την επιλογή cool and quite και ξανάκανε το τεστ ... ΣΕ γενικές γραμμές μην περιμένεις παραπάνω σκορ εκτός και αν κλοκαρεις cpu+gpu... Για να καταλαβεις δες και καποιον με τα ιδια Parts στο pc απο screenshot απο το forum του Insomnia .. που τον εχει στα 3,7 και εδω απο αλλο site ........ http://www.overclockersclub.com/reviews/phenom2_955/15.htm καταλαβα. Απλα μου φανηκε περιεργο διοτι με τον Ε8400 εβγαζα πιο μεγαλο Σκορ στο Cpu . Stock δουλευουν ολα. Δε νομιζω οτι χρειαζομαι πιο πολυ δυναμη για να τρεξω παιχνιδια με DirectX9c kai 10 . Λιγα παιχνιδια με το 11 ειναι "δυνατα". Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειχα ιδεα απο Amd !
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι λέει ο Coldfusion φίλε μου. Γενικά οι Intel τα πάνε καλύτερα στο 3dmark απο ότι οι AMD αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ισάξιος cpu ο 8400... Επίσης να σου πώ ότι εμένα ο δικός μου 955 στα 3,8Ghz με την μία 5850 έβγαζε 19,5k ... με τις 2 στα 3,8Ghz πάλι 21,5k ... με τις 2 και τον 955 στα 4Ghz 22,5k Aνεβαίνουν τα ρολόγια, ανεβαίνει και το σκόρ σε αυτό το bench.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.