CLIORR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα παιδες! σαν νεος χρηστης και εγω στον κοσμο του mac αντιμετωπιζω καποια προβληματακια....:eek: φτιαχνοντας το account e-mail μου στο mac ......αδιασε το hotmail.....υπαρχει περιπτωση να τα ξαναγυρισω παλι??? τι ριθμιση εχω κανει λαθος?? δεν θελω σε καμια περιπτωση να μου μεταφερει ολα τα mail στο mac.....ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα παιδες! σαν νεος χρηστης και εγω στον κοσμο του mac αντιμετωπιζω καποια προβληματακια....:eek: φτιαχνοντας το account e-mail μου στο mac ......αδιασε το hotmail.....υπαρχει περιπτωση να τα ξαναγυρισω παλι??? τι ριθμιση εχω κανει λαθος?? δεν θελω σε καμια περιπτωση να μου μεταφερει ολα τα mail στο mac.....ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια Εαν δεν υπάρχουν στο web mail δεν νομίζω... Μπορείς όμως το mail.app του 10.6 να βάλεις hotmail account? Ή το έκανες με plug in? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de173 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα Mail, πήγαινε στα Preferences->Accounts->Advanced. Για πες μας τι έχεις εκεί σαν επιλογή; ("Remove copy from.....") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ωχχχχχ ηταν κλικαρισμενο το remove copy from server after retrieving a message.....το ξεκλικαρα...υπαρχει περιπτωση να γυρισω παλι τα mail μου στο hotmail???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κάντα forward στο mail σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silversaxo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 και εγω το εχω πα8ει το ιδιο και αυτη την επιλογη την ειχα βαλει γιατι οποτε μου ερχοταν ενα μαιλ το εσβηνα απο το mail.app και οποτε ανοιγα το hotmail(απο καποιον browser) το ειχε μεσα και παιζανε τα νευρα μου!αν βαλω επιλογη ςhen moved from inbox κανω δουλεια ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.