Προς το περιεχόμενο

χαθηκαν τα e-mail μου απο το hotmail μολις εφτιαξα το account μου στο macbook......

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα παιδες! σαν νεος χρηστης και εγω στον κοσμο του mac αντιμετωπιζω καποια προβληματακια....:eek::eek: φτιαχνοντας το account e-mail μου στο mac ......αδιασε το hotmail.....υπαρχει περιπτωση να τα ξαναγυρισω παλι??? τι ριθμιση εχω κανει λαθος?? δεν θελω σε καμια περιπτωση να μου μεταφερει ολα τα mail στο mac.....ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα παιδες! σαν νεος χρηστης και εγω στον κοσμο του mac αντιμετωπιζω καποια προβληματακια....:eek::eek: φτιαχνοντας το account e-mail μου στο mac ......αδιασε το hotmail.....υπαρχει περιπτωση να τα ξαναγυρισω παλι??? τι ριθμιση εχω κανει λαθος?? δεν θελω σε καμια περιπτωση να μου μεταφερει ολα τα mail στο mac.....ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια:-)

Εαν δεν υπάρχουν στο web mail δεν νομίζω... Μπορείς όμως το mail.app του 10.6 να βάλεις hotmail account? Ή το έκανες με plug in?

• 1 μήνα μετά...

και εγω το εχω πα8ει το ιδιο και αυτη την επιλογη την ειχα βαλει γιατι οποτε μου ερχοταν ενα μαιλ το εσβηνα απο το mail.app και οποτε ανοιγα το hotmail(απο καποιον browser) το ειχε μεσα και παιζανε τα νευρα μου!αν βαλω επιλογη ςhen moved from inbox κανω δουλεια ή οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...