Προς το περιεχόμενο

PC or Mac

darkscreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, σκοπευω να διαθεσω 2000 ευρω για την αγορα υπολογιστη! εννοειται οτι αν δεν ζηταω το τελειο, ζηταω κατι που πλησιαζει προς το τελειο... εχω ομως μια αμφιβολια. να παρω imac η κανονικο κουτι(οχι mac)? πειτε μου καμια γνωμη, ευχαριστω

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιταξε να δεις.. η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα επαιζα, ομως εχω βαρεθει τα παντα.. φετος θα παω να σπουδασω πληροφορικη, και θελω ενα υπολογιστη για να γραφω προγραμματα, photoshop, video editing, ταινιες κτλπ που να μην νοιωθει..

Δημοσ.

Εγ'ω θα σου πρότεινα έναν υπολογιστή που να είναι PC αλλά να το ψάξεις απο πριν να υποστηρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα Hackindosh. Mac και τελειότητα σε θέμα επιδόσεων δεν πάνε ποτέ μαζί, αν δεν δώσεις κανα 3k €. Αντίθετα αυτό που προτείνω είναι μια πολύ καλή συμβιβαστική λύση...

Δημοσ.
κοιταξε να δεις.. η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα επαιζα, ομως εχω βαρεθει τα παντα.. φετος θα παω να σπουδασω πληροφορικη, και θελω ενα υπολογιστη για να γραφω προγραμματα, photoshop, video editing, ταινιες κτλπ που να μην νοιωθει..

mac = "φετος θα παω να σπουδασω πληροφορικη, και θελω ενα υπολογιστη για να γραφω προγραμματα, photoshop, video editing, ταινιες κτλπ που να μην νοιωθει.."

Δημοσ.

για προγράμματα στη σχολή θα χρησιμοποιείτε λογικά Visual ή Borland,μπορεί και .NET κτλ,όλα τα προγράμματα θα είναι για Windows δλδ.

Δεν τρέχει και τπτ,μπορείς να βάλεις Win στο mac αλλά μετά δε θα ταν κρίμα τα παραπάνω λεφτά για να τρέχεις Windows;

Αν χρησιμοποιείς πχ το XCode για να κάνεις τις εργασίες της σχολής τότε ναι μεν πάλι όλα ΟΚ αλλά θα έχεις ένα θέμα με τη διαφορά στο περιβάλλον εργασίας που μπορεί να σε μπερδεύει.

Συ ξέρεις δλδ

Εγ'ω θα σου πρότεινα έναν υπολογιστή που να είναι PC αλλά να το ψάξεις απο πριν να υποστηρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα Hackindosh. Mac και τελειότητα σε θέμα επιδόσεων δεν πάνε ποτέ μαζί, αν δεν δώσεις κανα 3k €. Αντίθετα αυτό που προτείνω είναι μια πολύ καλή συμβιβαστική λύση...

Καμιά σχέση το hackintosh σε αίσθηση με ένα mac(και hackintosh είχα και mac έχω και η διαφορά στο "feeling" είναι διαστημική)

Οι επιδόσεις του imac για σχολή κτλ είναι παραπάνω απο καλές,δε θες i7 για να τρέξεις photoshop,ούτε για να τρέξεις πρόγραμμα 100 γραμμών

Δημοσ.

Καθαρα προσωπικη επιλογη.Αν δινεις μεγαλη σημασια στο design η εχεις προβλημα χωρου , η θελεις ''επιτελους'' μια αλλαγη , παρε mac.

Δημοσ.

εσυ φιλε που εχεις Mac ειχες ποτε καποιο προβλημα (τεχνικο)? γιατι σε ενα απλο κουτι καιγεται κατι, το αλλαζεις.. σ αυτα τι γινεται?

Δημοσ.

καίγεται κάτι στο αλλάζουν :P

το πας για service,μόνος σου λιγάκι δύσκολο (μνήμες,σκληρό αλλάζεις μόνος σου πάντως ψιλοεύκολα)

edit:ξέχασα,όχι δεν μου χει βγάλει κάποιο πρόβλημα το mbp αν και το χω λίγο καιρό

Δημοσ.

Και εγω συμφωνω, ειναι δικη σου η αποφαση.

Απαντησεις τυπου, ''παρε ενα mac για αλλαγη'' τις θεωρω λιγακι ηλιθιες..

Πιστευεις οτι ενα Pc 2000 ευρω δεν 8α σου σηκωνει τα προγραμματα η θα laggαρει σε photoshop κτλ??

ο bluesattack ειπε την πιο σωστη ατακα.

Πιστευω οτι μιας και θα πας πληροφορικη καλυτερα να παρεις pc αντι imac

διοτι λογικα θα δουλευετε πανω σε windows και linux (?).

Αληθεια γιατι 2000ευρω?

Ειναι πολλα λεφτα!

Εγω στην θεση σου θα περιμενα ενα 6μηνο να δω τι παιζει στην σχολη και μετα θα αγοραζα.

Δημοσ.

Καμιά σχέση το hackintosh σε αίσθηση με ένα mac(και hackintosh είχα και mac έχω και η διαφορά στο "feeling" είναι διαστημική)

Οι επιδόσεις του imac για σχολή κτλ είναι παραπάνω απο καλές,δε θες i7 για να τρέξεις photoshop,ούτε για να τρέξεις πρόγραμμα 100 γραμμών

Για αναλυσε το λίγο αυτό γιατί με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!δηλαδή που νοιωθεις την διάφορα; Στο ποντίκι και το πληκτρολόγιο; Επειδή είμαι ανάμεσα στην αγορά ενός φθηνού χακιντος και κανενός μεραχειρισμενου μακ μίνι, το ψάχνω λίγο!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Για αναλυσε το λίγο αυτό γιατί με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!δηλαδή που νοιωθεις την διάφορα; Στο ποντίκι και το πληκτρολόγιο; Επειδή είμαι ανάμεσα στην αγορά ενός φθηνού χακιντος και κανενός μεραχειρισμενου μακ μίνι, το ψάχνω λίγο!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...