babisxt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τις 2-3 τελευταιες μερες οταν προσπαθεις να συνδεθεις με καποιο site σου βγαζει "δεν βρεθηκε εξυπηρετητης " Μετα απο 2-3 προσπαθεις τελικα συνδεεσαι. Γιατι συμβαινει αυτο τωρα τελευταια?
babisxt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι Forthnet εχω ! συμβαινει κατι με τη φορθνετ?
proudqueen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον κανουν εργασιες στα δικτυα η κατι τετοιο.. Κι εγω τα ιδια..Ειχε ξαναγινει πριν λιγο καιρο Εκνευριστικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στο adslgr έχει αρχίσει αρκετή γκρίνια για τους DNS servers της, ειδικά αυτός της Θεσσαλονίκης έχει πρόβλημα...
stMike Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στο adslgr έχει αρχίσει αρκετή γκρίνια για τους DNS servers της, ειδικά αυτός της Θεσσαλονίκης έχει πρόβλημα... Είχα και εγώ πρόβλημα με το DNS της HOL. Έβαλα εναλλακτικούς (τον 8.8.8.8 της google) και τώρα όλα οκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 είναι μακρυά όμως αυτοί, γιατί δεν δοκιμάζεις του grnet?
stMike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 είναι μακρυά όμως αυτοί, γιατί δεν δοκιμάζεις του grnet? Δεν έχεις άδικο. Έβαλα αυτούς. Το google το είχα βάλει γιατί το θυμάμαι έυκολα. (8.8.8.8) Γενικά καλύτερα να προτιμάμε άλλα dns για να παίζουμε απροβλημάτιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.