Προς το περιεχόμενο

Απώλεια 2ου εσ. σκληρού του laptop

mandragorin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ωραια πρωια μπηκα στο λαπτοπ (toshiba )και διαπίστωσα οτι μου βγάζει μονο τον ενα εσωτερικο σκληρό (απο τα 120 gb ειναι χωρισμενος στα 2 απο τη μανα του και μου βγαζει μονο τα 60 δηλ τον βασικό c που εχω περασμενα windows και προγραμματα) χωρίς να εγκατεστησα κατι η να εκανα φορματ. Στη διαχειριση δισκων μου βγαζει τον c σε καλη κατασταση και το υπολοιπο κομματι ουτε D ουτε σε τι κατασταση ειναι παρα μονο γραφει 58gb στο κουτι του.Υπάρχει τρόπος να ανακτησω τον υπολοιπο με τα δεδομενα του? ευχαριστώ

Δημοσ.

τοποθετησε ενα ubuntu live cd και δες αν τον βλεπουν και αν ναι σωσε απο εκει οτι επιθυμεις.

επισης με το εργαλειο recover lost partition της acronis (acronis disk director ) θα κανεις δουλεια αλλα προτεινω πρωτα τη μεθοδο του live cd. αν σωσεις τα δεδομενα σου μετα ξαναφορμαρεις ολο το δισκο και κανεις νεα παρτιτιον

Δημοσ.
τοποθετησε ενα ubuntu live cd και δες αν τον βλεπουν και αν ναι σωσε απο εκει οτι επιθυμεις.

να να κάψω το ubuntu live cd πρεπει να κατεβασω το αρχειο iso και να το κανω bootable?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...