Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με laptop Lenovo G555 και εγγύηση!!!!

nigri1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα την γνωμη σας και την βοηθειά σας!

Πήρα ένα laptop της Lenovo πριν 3 μήνες. Πριν απο 3 μέρες ενώ δούλευε κανονικά ο υπολογιστης, τον εκλεισα χωρις να έχω κάποιο πρόβλημα και την επόμενη μέρα το πρωί που τον άνοιξα η οθόνη του ηταν γεμάτη γραμμές χρωματιστες που τρεμόπαιζαν και στο κατω μέρος της δεξιά είχε μια μαυρη στάμπα. Μίλησα με την Λενόβο και μου είπαν οτι μονο στην Αθήνα μπορει να σταλέι για service και με ρωτησαν 100 φορές αν είμαι σίγουρη πως δεν προκλήθηκε απο δική μου ζημια. Γιατι αν η ζημία ηταν δική μου δεν θα ισχυε η εγγύηση και για να παρω πισω το laptop θα επρεπε να επιβαρυνθώ με 50€ για τον έλεγχό του. Γνωρίζοντας λοιπόν οτι δεν ευθυνομαι εγω για κάτι και οτι δεν εκανα κατι στον υπολογιστη το εστειλα Αθήνα χτες. Σήμερα το μεσημέρι με πηραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν οτι προκειται για σπάσιμο οθόνης που φυσικα προκλήθηκε απο μένα και οτι η αλλαγη οθόνης αξίζει 440€ (χαχαχαχ πιο πολλα απο το laptop). Αν δεν θέλω να γινει θα πρέπει να βαλω στην τράπεζα 50€ για να μου στειλουν τον υπολογιστή. Και μάλιστα εστειλαν και σχετικο έντυπο οπου αναφέρουν οτι θα πρέπει να αποφασισω μεσα σε 5 μερες και να κανω την πληρωμή γιατί αλλίως για κάθε μέρα επιπλέον θα χρεωθώ φύλακτρα. Και μετα απο 3 μήνες θα τον καταστρέψουν. Ελεος!!! Και όλα αυτα για ενα laptop 3 μηνών μεσα στην εγγύηση.

Απο την στιγμή που η οθόνη δεν χτυπήθηκε πουθενά πως είναι δυνατόν να εσπασε??? Μπορεί να έχει συμβεί κάτι άλλο?

Η φωτογραφία που έχω είναι αυτή που μου έστειλε η Lenovo !! Δεν μου ζήτησαν καν τον κωδικο για να μπουν μεσα στο περιβαλλον και να δουν τον χαμό με τις χρωματιστες γραμμες!!!

post-166120-129063117587_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά αυτό κάτω δεξιά μοιάζει όντως με σπάσιμο το οποίο δεν γίνεται μόνο του. Μοιάζει σαν να έκλεισες κάτι και σου ραγισε την οθόνη, για αυτό και η μαυρίλα. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Τέλος όσο αφορά τα χρήματα, πάνω κάτω το ίδιο πόσο ζητάνε όλες οι εταιρείες για τον έλεγχο και καλά σε πρόβλημα που προκλήθηκε από τον χρήστη.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Μηπως εκλεισες μεσα το καλωδιο τους φορτιστη? γιατι αρκετοι το χουν κανει...

Και μενα παντως μου φαινεται σα σπασιμο που προκληθηκε απο σενα.

Οι οθόνες οταν χαλανε δεν χαλανε ποτε ετσι οπως η δικη σου.Ειναι απιθανο να καηκαν πιξελς με αυτο το pattern.

Δημοσ.

το πιο λογικο που μου φαινετε και μενα ειναι οτι το σπασιμο προκληθηκε απο σενα φιλε μου...

ισως να μην το καταλαβες και να το εκανες αθελα σου...

η μονη λυση που σου μενει τωρα ειναι να αλαξεις μονος σου την οθονη με 150-200 ευρω..

αν ψαξεις στο φορουμ υπαρχουνε πολοι που στο κανουνε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...