georginos1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ιδου http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Το τροφοδοτικό που έχει τι λέει? αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 οπως παντα ολα μουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια ολα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.hardwaresecrets.com/article/OCZ-ModXStream-Pro-600-W-Power-Supply-Review/936/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 προσοχή η LOGITECH QUICKCAM MESSENGER δουλεύει μόνο σε XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To φλασάκι 8GB της OCZ το είχα πάρει πριν 2 χρόνια και είναι σκυλί πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή αξίζει το φλασάκι? Επίσης το τροφοδοτικό τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φλασάκια, τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To gamepad λεει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 To gamepad λεει τιποτα? προσωπικα προτιμω το απλο logitech precision στο mutirama κοστιζει 7 ευρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Φλασάκια, τέλος... Το συγκεκριμένο φλασάκι με έχει κάψει και το έχω σχεδόν πετάξει. Αμέτρητες φορές μου βγάζει corrupt τα μεταφερόμενα αρχεία, ενώ έχω παρατηρήσει αρκετές φορές να μου "χάνει" αρχεία. Τι format έκανα, τι email έστειλα στην OCZ (έχω να λέω ότι ήταν άψογοι στην επικοινωνία μαζί μου) το πρόβλημα παρέμεινε και στο τέλος βαρέθηκα. Και να σημειώσω πως απ'ό,τι είδα σε ξένα fora, και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα. Τώρα έχω το supertalent pico D και έχω βρει την υγειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Eχω το παρομοιο τροφοδοτικο(στα 700w)Συγκεκριμενα εχω παρει 2 τετοια,το ενα ειναι νεκρο πλεον,το αλλο δεν μου εχει κολλησει πουθενα απλα πιστευω επεσα σε χαλασμενο προιον,τωρα κρινεις και περνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν γνωριζω αν το τροφοδοτικο ειναι οντως καλο αλλα ολο το crazy sundays βρωμαει .... προσπαθουν να μας πουλησουν κατι σε προσφορα και ''εκπληκτικη'' τιμη ενω την ιδια στιγμη ενα αλλο καταστημα εχει το ιδιο προιον απλα φθηνοτερα οπως το τροφοδοτικο.... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011590 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 PC1=Eshop Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 PC1=Eshop Εικασίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.