nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδεύεσαι άδικα. Αυτό το what. Δηλαδη???? δεν θα τα βρω τα αρχεια λες?
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδεύεσαι άδικα. Αυτό το what. έχεις κάτι άλλο να προτείνεις για να μην παιδεύεται με το norton ghost nem52 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LHwFx0EfO04]αυτό[/ame] είναι το link που ήθελα να βάλλω ένα video βήμα βήμα πως κάνεις clone τον δίσκο
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 έχεις κάτι άλλο να προτείνεις για να μην παιδεύεται με το norton ghost Μήπως να διαβάσει πάλι το #4; Λέω εγώ τώρα...
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως να διαβάσει πάλι το #4; Λέω εγώ τώρα... οκ ας δοκίμασε πρώτα αυτό που είπες και αν δεν βγάλει άκρη δοκιμάζει και το norton ghost :-)
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για στατιστικούς λόγους, nem52 σε τί σύστημα αρχείων τον είχες; FAT32 ή NTFS;
nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως να διαβάσει πάλι το #4; Λέω εγώ τώρα... Κοιτα μια χαρα τα εχω διαβασει ολα... και δισκο ενα terra εχω.. αλλου ειναι το προβλημα μου.. επειδη ο δισκος ειναι με usb θα καταφερω να κανω εστω το clone η δε θα μπορει να το διαβασει? η επισης με αυτο το action κατι που ειπες εσυ θα κανω δουλεια? μπορω να εχω οποιοδηποτε προγραμμα μου πειτε δωρεαν δεν παιζει αυτο θεμα απλα πειτε μου πιο ειναι καλο η με ποιο να δοκιμασω πρωτα για να μην ταλαιπωρησω τον δισκο..
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα μια χαρα τα εχω διαβασει ολα... Μη το πάρεις πολύ στραβά, αλλά κολοκύθια έχεις διαβάσει. Πρόγραμμα σου πρότεινα (άντε ματαδές το #4). Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ΚΑΙ δυνατότητα εξαγωγής εικόνας του δίσκου, αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει, δεν υπάρχει λόγος αν πρόκειται απλά για σφάλμα στο file/partition table (κάτι που όπως βλέπω είναι 99% αυτό που έχει συμβεί, με βάση αυτά που αναφέρεις). Κατέβασε λοιπόν αυτό που σου πρότεινα, αφού μπορείς, επέλεξε το δίσκο και κάνε quick scan. λογικά θα δεις όλα σου τα αρχεία μεσα από το πρόγραμμα, αν τηρούνται οι προϋποθέσεις που ανέφερα στο #2. Επέλεξε ό,τι σε ενδιαφέρει και σώσε το (recover) σε έναν άλλο δίσκο (όχι στον ίδιο). Αυτό το απλό. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις χώρο για να βάλεις τα αρχεία του εξωτερικού. Μόλις τελειώσεις του κάνεις ένα format και τέλος. Για καλό και για κακό ρίχνεις κι έναν έλεγχο στο SMART για να ξέρεις μήπως συνέβη κάτι πιο περίεργο. Αργότερα αυτά, τώρα πάρε τα αρχεία σου.
nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μη το πάρεις πολύ στραβά, αλλά κολοκύθια έχεις διαβάσει. Πρόγραμμα σου πρότεινα (άντε ματαδές το #4). Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ΚΑΙ δυνατότητα εξαγωγής εικόνας του δίσκου, αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει, δεν υπάρχει λόγος αν πρόκειται απλά για σφάλμα στο file/partition table (κάτι που όπως βλέπω είναι 99% αυτό που έχει συμβεί, με βάση αυτά που αναφέρεις). Κατέβασε λοιπόν αυτό που σου πρότεινα, αφού μπορείς, επέλεξε το δίσκο και κάνε quick scan. λογικά θα δεις όλα σου τα αρχεία μεσα από το πρόγραμμα, αν τηρούνται οι προϋποθέσεις που ανέφερα στο #2. Επέλεξε ό,τι σε ενδιαφέρει και σώσε το (recover) σε έναν άλλο δίσκο (όχι στον ίδιο). Αυτό το απλό. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις χώρο για να βάλεις τα αρχεία του εξωτερικού. Μόλις τελειώσεις του κάνεις ένα format και τέλος. Για καλό και για κακό ρίχνεις κι έναν έλεγχο στο SMART για να ξέρεις μήπως συνέβη κάτι πιο περίεργο. Αργότερα αυτά, τώρα πάρε τα αρχεία σου. Τωρα τα εκανες λιανα! (αν και ξανα ανεφερα για να δω πιο να δοκιμασω καλυτερα για να μην πιεσω το δισκο αλλα δεν το προσεξες που το ειπα παραπανω αλλα δεν πειραζει σε ευχαριστω για την βοηθεια σου) τα κανω και ενημερωνω
nem52 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΩΘΗΚΑΝ! Παιδια σας ευχαριστω ολους και ιδιαιτερα τον PCHARON που με το προγραμμα που μου ειπε εσωσα τα αρχεια! ευχαριστω και παλι παιδια!
nem52 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΩΘΗΚΑΝ! Παιδια σας ευχαριστω ολους και ιδιαιτερα τον PCHARON που με το προγραμμα που μου ειπε εσωσα τα αρχεια! ευχαριστω και παλι παιδια!
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 τελικά ο PCharon είχε δίκιο ότι τζάμπα θα παιδευτείς με το norton ghost αφού βρήκες άκρη αυτό έχει σημασία
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 τελικά ο PCharon είχε δίκιο ότι τζάμπα θα παιδευτείς με το norton ghost αφού βρήκες άκρη αυτό έχει σημασία
gdimoulas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχω το ιδιο ακριβώς προβλημα με τον φιλο και τα ιδια συμπτωματα.Εκανα οτι ειπε ο φιλος χαροντας (μακρια απο μας ) και ολα κομπλε με το προγραμμα μπορω να δω τα αρχεια μου να τα κανω recover κλπ,απλα εχω 2 αποριες. 1)Επειδη δε μου περισσευουν καμια 300gb που χρειαζετε σε αλλο δισκο παιζει να κανουμε καμια μοντα στον ιδιο το σκληρο για να γλιτωσουμε τη ταλαιπωρια (αλλαγη στο file system-stracture με editors κλπ) η δεν? 2)και σημαντικοτερον μετα αφου παρουμε οτι θελουμε και κανουμε format κλπ στο δισκο τον ξαναεμπιστευομαστε για τα δεδομενα μας?Ηταν δλδ απλα μια ατυχη στιγμη η παιζει να παθουμε παλι τα ιδια?Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.