nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια χαιρετε πρωτα απο ολα... Λοιπον, εχω εναν hdd wd portable τον passport και εκει που λειτουργουσε μια χαρα τωρα δεν μου ανοιγει τα αρχεια... οταν τον βαζω στον υπολογιστη κανει λιγη ωρα να τον παρει πρεφα οτι συνδεθηκε δηλαδη σκληρος και μολις τον καταλαβει δεν μου δειχνει το μεγεθος του (οπως κανουν τα 7 ξερετε που λεει το μεγεθος του και ποσο ειναι γεματος ακριβως απο κατω απο τον δισκο) και μου λεει οτι θελει format... Νομιζω πως ο δισκος σωνεται με format.. Αλλα εγω αυτην την στιγμη ενδιαφερομαι περισσοτερο για τα αρχεια.. Τι να κανω??? εχω ειδη χασει εναν σκληρο 1tb γεματο αρχεια δεν αντεχω να χασω και αλλα...:cry:
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν υπάρχει βλάβη στο δίσκο, τότε με πρόγραμμα ανάκτησης θα τα βρεις όλα ΕΦΟΣΟΝ δεν τον έχεις πειράξει.
nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ακομη δεν τον εχω πειραξει.. τι προγραμμα εννοεις?
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά τότε. Βρες ένα πρόγραμμα για ανάκτηση αρχείων, βρες ένα δεύτερο δίσκο για να μεταφέρεις εκεί τα αρχεία που θα ανακτήσεις και ξεκίνα. Ένα οποιοδήποτε καλό πρόγραμμα ανάκτησης. Δεν ξέρω να σου προτείνω δωρεάν, πάντως ένα καλό είναι πχ το Active File Recovery.
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βρες έναν άλλο δίσκο ίδιας η μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι καλυτέρα βρες το norton ghost για να κάνεις clone τον δίσκο δες και έναν οδηγό εδω
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βρες το norton ghost για να κάνεις clone τον δίσκο Για ποιό λόγο να το κάνει αυτό;
Errik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην κάνεις προσπάθεια ανάκτησης από τον ίδιο τον ψιλοχαλασμένο δίσκο και τον αποτελειώσεις. Καλύτερα οι προσπάθειες ανάκτησης να γίνονται από αντίγραφο του δίσκου.
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για ποιό λόγο να το κάνει αυτό; σου απάντησε ο φίλος Errik :-)
PCharon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κι όμως στην πράξη δεν ισχύει αυτό ακριβώς. Δεν ισχύει πως μέσω ανάκτησης διαβάζεις περισσότερο το δίσκο απ'ότι μέσω εικόνας, είναι κατά περίπτωση και πρέπει να γίνει εκτίμηση της κατάστασης.
nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βρες έναν άλλο δίσκο ίδιας η μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι καλυτέρα βρες το norton ghost για να κάνεις clone τον δίσκο δες και έναν οδηγό εδω ναι αλλα πως να το κανω αυτο εφοσον δεν τα βλεπει τα αρχεια?
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αλλα πως να το κανω αυτο εφοσον δεν τα βλεπει τα αρχεια? δοκίμασε το τι έχεις να χάσεις :-) όταν πας στης ιδιότητες του δίσκου βλέπει ότι είναι γεμάτος η ότι είναι άδειος;;
nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δοκίμασε το τι έχεις να χάσεις :-)όταν πας στης ιδιότητες του δίσκου βλέπει ότι είναι γεμάτος η ότι είναι άδειος;; Οχι οπως εγραψα παραπανω οταν παω ιδιοτητες ξερεις μου το δειχνει σε ερωτηματικο και καλα αν με καταλαβαινεις.. παντως ο δισκος μεσα γυρναει και μαλιστα απο την στιγμη που τον συνδεω αρχιζει να διαβαζει (αναβει το αναλογο ledακι) και δεν ακουγεται το click of death το λεγομενο και εχω την εντυπωση πως με ενα format ειναι τζιτζι απλα καιγομαι για τα αρχεια... επισης ειδα ενα tutorial πως να ανοιξω το case του συγκεκριμενου wd μπασ και τον βαλω εσωτερικα με sata.. θα κανω τιποτα ετσι λετε? ---------- Προσθήκη στις 17:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ---------- βρες έναν άλλο δίσκο ίδιας η μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι καλυτέρα βρες το norton ghost για να κάνεις clone τον δίσκο δες και έναν οδηγό εδω Ειδα τον οδηγο που μου εδωσες αλλα αυτος ειναι για δισκο με λειτουργικο.. εγω εχω μονο αρχεια θα λειτουργησει με το boot που χρειαζεται αυτο?
nem52 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ανοίγω πατατάκια, αν αυτό λέει κάτι. What??? :-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.